Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 2
alinushca spune:
Neatza!
Am si eu 2 probleme in dimineata asta:
Alina ce-ti mai face colul si ce mai fac ierburile? Iei ceva? Eu merg saptamana viitoare la control dupa aproape 2 saptamani de EPO sa vad daca se intampla ceva.
Magda ai fost la Cta ca daca ai scris eu nu am prins
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Mirunam, ukume24, felicitari! mai aveti asa putin!
fetelor asa o stare de somnolenta am, nu am chef de nimic si astazi am o groaza de alergat, inclusiv sa ajung cu masina in service...
la 13:00 am programare la Iosup, o s-o vad pe bebelina
Andreea, mami de baiat si 33+ cu
AMR 5 saptamani
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
amelia_ilie spune:
Buna dimineata tuturor!
Multumim pentru capitolul nou .
Miruna, Alexa, felicitari pentru semnatura!
Si eu sunt azi pe drumuri, merg sa-mi iau listuta cu analize si poate vedem si bebelusha . Nu-i programat nimic, tot azi o sa-mi fac si programare la eco, dar cine stie, poate se arata...
27+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Beatrice la cursurile acelea de la Filantropia v-au spus ce trebuie sa contina bagajelul pentru spital? Ramane valabil ceea ce este pe site? 32+ |
Da, a spus ce tre sa contina bagajul de spital la primul curs, la care eu nu am ajuns. Multe fete de aici nu au ajuns la primul curs.
32+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb Syl, ti am trimis PM, cand si daca ai timp, da mi pls un raspuns Ana, 33+ mami de Matei |
Syl, ai PM si de la mine! Esti solicitata
32+
ana_o spune:
Buna dimineata!
Ana_Vio, bine ai venit in odisee!
Miruna, ALEXA, felicitari pentru schimbarile de semnatura! Nu bagati AMR-ul?
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
ALEXA1985 spune:
Offf. Maine merg si eu la eco sa vad ce mai face puiutul meu. Sunt atat de nerabdatoare sa o vad si sa o strang in brate, dar in acelasi timp imi doresc tare mult sa stea la caldurica pana pe la 38 saptamani.
32+
ALEXA1985 spune:
Off. Pe net mi se par cam putine lucruri de luat la noi.
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Da, a spus ce tre sa contina bagajul de spital la primul curs, la care eu nu am ajuns. Multe fete de aici nu au ajuns la primul curs. 32+ |
32+
bebelu86 spune:
neata fetelee!!!
beatrice uite special pt tine si mai avem cate o cana pt fiecare burtica
felciitari pt schimbarile de semnatura. haik mai aveti un pic si va tineti bbii in brate
sa aveti o zi frmoasa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria