Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Anymona, vii la curs?Si eu.....

32+

dap. dar, doar pt plimbarea prin spital vin. am fost si sapt trecuta si nu mi s-a parut cine stie ce....moasa e draguta, dar toate info le citea din niste foi sau ne spunea din experienta ei personala. la intrebari raspundea cam pe langa.... So, cel putin pt mine, care am mai trecut o data prin asta, nu sunt info pretioase sau necunoscute

o sa merg direct de la servici, deci voi fi imbracata in colanti negri trei sferturi si o camasa alb-crem mai lunga asa cat sa-mi acopere posteriorul. am parul saten si lung...si cel mai probabil niste ochelari de soare in varful capului... tu?
vezi ca astazi incepe la 16.30 si facem mai intai plimbarea prin spital si apoi restul.

pissi78ro, si eu beau 1-2 cafele cu lapte sau latte machiato / zi. nu cred ca-i problema

27+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Buna fetelor.
Multumesc tutror care mi-au scris

Geniusa si Miruna, v-am raspuns pe PM
AnaVIO, bine ai venit in grupul nostru.

Eu sunt cumintica in fotoliu si va urmaresc. Vroiam sa va intreb, este cineva care are varsta ecografica mai mica? Va spuneam ca ieri la eco bebele e mai mic cu 1 saptamana fata de UM, Herghe zice ca e nesemnificativ dar eu stau cu teama ca si la Ati am avut problemele astea si era saraca in urma de tot cu timpul. Si asta tot din cauza arterelor uterine firar ele sa fie. Si se pare ca nu pot lua tratament ca asta ar consta in vasodilatatoare si ca nu ar fi chiar indicate la placenta mea joasa.
A luat cineva tratament pentru arterele uterine?

25+ Thomas Bogdan

bebele meu e mai mic ecografic cu 5 zile. asa a fost de la primele eco si s-a mentinut diferenta. vineri ma duc la doct sa vad ce-mi spune, poate intre timp s-a schimbat

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

poate ma lamureste si pe mine cineva noi dupa nastere ar trebui sa primim:
- 70% din venit net pe ultimele 12 luni (indemnizatia)
- 200 ron/luna alocatia pana la 2 ani
- 100 ron/luna stimulent crestere copil....gresesc eu?

Doamne ai grija si de noi 31+

primesti doar cei 70% si alocatia. stimulentul il primesti daca te intorci la servici pana face bebe 2 ani....adic te intorci dupa 6 luni, pana cand face bebe 2 ani pe langa salariu, alocatia de 200 ron (daca s-o mai da) primesti inca 100 ron stimulent. m-am exprimat corect???

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

asa stiam si eu: stimulentul il primesti daca te intorci la munca inainte de cei 2 ani

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Syl, Cioflan la antena 1

Ana, 33+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl
Vroiam sa va intreb, este cineva care are varsta ecografica mai mica? Va spuneam ca ieri la eco bebele e mai mic cu 1 saptamana fata de UM, Herghe zice ca e nesemnificativ dar eu stau cu teama ca si la Ati am avut problemele astea si era saraca in urma de tot cu timpul. Si asta tot din cauza arterelor uterine firar ele sa fie. Si se pare ca nu pot lua tratament ca asta ar consta in vasodilatatoare si ca nu ar fi chiar indicate la placenta mea joasa.
A luat cineva tratament pentru arterele uterine?
25+ Thomas Bogdan

Buna Burtici, am revenit, ma rog, am venit acasa, am mancat si...se intampla si o minune! Va povestesc pt divertisment, logic!

Am zis sa fac un dush, caci in mom in care m-am trezit nu era apa ...si m-am pus sa fac acum, urasc sa las parul nespalat, eu la 2-3 zile maxim trebuie sa-l spal. Asadar, vin acasa, constat cu bucurie ca a venit apa...ma pun in dush, ma inmoi bine, dau cu sampon in cap, clatesc, dau cu balsam, incep sa ma dau cu geluri de dush, si PAC- SE OPRESTE APA!!! Just like that, raman plina de spume pe mine si in cap.... Ce sa fac...astept vreo cateva minunte, vad ca nu se intampla nimic, ies, pun un halat pe mine si astept! Spre fericirea mea, am stat asa decat vreo jumatate de ora...dar am ramas intr-o stare ciudata, ca nu stiam daca sa plang sau sa rad...

Trecand peste acest eveniment tragi-comic, Syl Si la mine bebelina mea cica e cu 3 zile in urma, se intampla sa ramana cateva zile, apoi revine si coincide cu cu UM, inainte de morfologia de trim II, era cu o sapt jumatata inainte, dar a pierdut acest avans.Si in cazul meu, problema se pare ca este data tot de arterele uterine, am tensiune marita pe cea stanga...IR a avut si valoarea de 0.87...dar mi s-a dat Omega 3 (ulei de peste) in ultimele 3 saptamani, si joi la ultima echografie tensiunea era putin apropiata de limita maxima, dar nu mai era depasita, deci mai bine! Nu sunt singura care a zis de aceasta metoda cu Omega 3, mai stiu cel putin 2 prietene care au nascut si cu probleme cu tensiunea uterina rezolvata cu Omega 3...acum nu stiu daca se recomanda si in cazul tau...Discuta cu medicul tau si vezi ce solutii exista!

Felicitari inca o data burticilor care schimba semnatura! Vad ca suntem multicele miercurea!

Simona-Maris Bine ai revenit! Ft bine ca ati incercat sa experimentati si varianta Londra, multa putere de munca sotului si voua multa bafta sa va mearga bine in Romanica noastra plina de restrictii politice!!!

Ana O Are dreptate Geniusamb, e un pic riscant ce faci, eu zic sa porti discutii pana se satura si accepta , si sa-i propui acest targ, ii spui ca femeia vine dimineata,nu il deranjeaza pe el, nu e lasata sg in casa, nu are de ce sa-si faca griji! Zic si eu, nu stiu concret situatia voastra!

Si legat de umflarea si amortirea degetelor, pe mine m-au luat incepand cu saptamana 25, dr zice ca se datoreaza si retentiei mari de apa, si circulatiei incetinite! Ne revenim usor dupa nastere! Mie la cursurile Lamaze mi s-a sugerat sa fac cateva exercitii dimineata si seara: inchiderea si deschiderea pumnilor incet cu mainile ridicate, pumnii in dreptul urechilor, cel putin vreo 20 de repetari, vreo 4 serii.

Joy In baza bonului poti solicita in 30 de zile schimbari de produs si retunarea contravalorii. Nu vrea sa-ti completeze galeria, atunci cere sa o schimbi cu una completa! La noi nu se cunoaste deloc termenul de asertivitate fata de client!

Ratusca Si eu sunt cu varsaturile, au reinceput de vreo 2 saptamani...sunt rare ce-i drept, dar ma ia exact cand sunt in timpul mesei sau o termin. Vezi ce iti face rau, eu am constatat ca nu pot manca rosii sau castraveti...imediat le bleah...Fa o analize si sper sa fie un caz izolat!

MIRUNAAAAA tu pe bune ca nu esti batuta! Scoatem un par acum si vedem daca functioneaza la tine! Tu parca erai cu colul cu probleme, ce faci cu atata curatenie? Ai mai multa grija de tine PLEASE!

Haideti ca m-am intins...ar mai fi fost ceva...dar o sa mai fie interventii din partea mea!

Va pup cu drag, si asteptam fetele care au consultatii sau echografii sa ne aduca vesti bune!

Madalina30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Am bagat si eu un ochi la odiseea vecina:

Citat:
.apropos de tarife, ca am vazut ca te interesezi, doctorul meu are afisat la cabinet urm. tarife pt. asistenta la nastere in materniatea de stat: 1400 pt nastere naturala si 1600 pt. cezariana. O fi scump?

Oare nu inteleg eu bine? Adica iti zice cat sa-i bagi spaga in buzunar?

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

oare despre ce doctor este vorba?
mie mi se pare ff mult. la spitalul unde nasc eu se da max 800, doar cele cu mana larga mai dau 1000

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

uneori mai bombane el dar ii spun de fiecare data ca distractia costa(stiti la ce ma refer)...

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

asta trebuie sa o retin , ca sa am replica. ca si al meu bombanie de fiecare data cand trebuie sa faca ceva prin casa

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset mie imi place sa calc , mi se pare relaxant. Ma uit la TV la desene cu Ema si calc teancuri de haine. Mai greu cu statul in picioare, dar rezist si o ora.

Ratusca pai o sa strangi la datorii fata de sot... aveti ce recupera

Joy e enorm!!! Daca mai pui si anestezist, asistente etc ajungi sa dai cat la privat. Oricum nu ma mira ca cer de la obraz, sunt multi care fac lucrul asta.

Sa va spun o faza, din seria unde ajunge nesimtirea doctorilor. Am apelat acum cativa ani la o prietena foarte buna a tatalui meu, medic pe o specialitate importanta intr-un spital mare, arhicunoscuta si plina de bani. Ne-a ajutat enorm si la final am mers cu darul nu cu plicul, sa nu o jignim. Ceva de ordinul sutelor de Euro. Am intrebat si cat trebuie sa cotizam la chirurg si ne-a spus ca intre 500 - 700 Euro. Ok, zis si facut. S-a oferit sa ii dea ea banii... noi am acceptat. Dupa o saptamana am dat ochii cu chirurgul care ne-a dat de inteles ca ne-a ajutat enorm, ca a facut si a dres si noi nici macar nu i-am multumit... ca sa aflam din alte surse ca banii i-a papat tot ea. Se pare ca spaga o au in sange, nu tin cont de nimic cand pretind acesti bani. De multe ori aceiasi persoana ne povestea cum vin unii nesimtiti si ii aduc sapunuri si nu mai stiu eu ce nimicuri... trist.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna cikas!

Raportez a doua zi de sculat devreme pt mers la doctori..Mi-au pus iar holter de tensiune, si ma strange ala si ma jeneazaaa..Da pt Pufice orce. Am terminat si tratamentu cu Ampicilina si Vivoflor pt infectie urinara si dr mi-a transmis sa mai fac o urocultura, am dus-o si pe ea azi. Sunt evident rupta de oboseala..
Azi am sch semnatura si avem 29! URA. Tre sa mai rezistam 9s!

Gabriela pai normal ca te-a luat cu diareea-daca ai bagat strugure dupa cheesee.

O regula de digestie zice ca fructele se manca doar pe burta goala-asa au timp sa se digere; mancate peste lipide sau glucide sau proteine nu fac decat sa putrezeasca in stomac. Se duc naibii deci toate principiile lor active, vitamine, nutrienti. Asa pe burta goala ele de digera super rapid.- se duc direct in intestinul subtire care transporta vitaminele si toate alea bune in sange. De unde beneficiem noi si deci bebeii. Am tinut minte asta si imi e ca o religie de cand am tinut eu Montignac. Ce se poate papa pe burta plina e pepenele galben si fructele de padure.

Ana si eu am crenvesi in loc de maini. Azi la cardiolog i-am si zis ca am facut test si o zi am papat doar fructe si tot unflate au fost..Deci nu e de la sare e strict de la sarcina.

Va mai citesc si revin
kiss

sugubina 29+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Anymona, vii la curs?Si eu.....

32+

dap. dar, doar pt plimbarea prin spital vin. am fost si sapt trecuta si nu mi s-a parut cine stie ce....moasa e draguta, dar toate info le citea din niste foi sau ne spunea din experienta ei personala. la intrebari raspundea cam pe langa.... So, cel putin pt mine, care am mai trecut o data prin asta, nu sunt info pretioase sau necunoscute

o sa merg direct de la servici, deci voi fi imbracata in colanti negri trei sferturi si o camasa alb-crem mai lunga asa cat sa-mi acopere posteriorul. am parul saten si lung...si cel mai probabil niste ochelari de soare in varful capului... tu?
vezi ca astazi incepe la 16.30 si facem mai intai plimbarea prin spital si apoi restul.

pissi78ro, si eu beau 1-2 cafele cu lapte sau latte machiato / zi. nu cred ca-i problema

27+ + Clara Maria (01/02/2006)

Adevarul este ca la modulul anterior, la ultimul curs am fost foarte entuziasmata, nu faceam fata cu notarea informatiilor furnizate. nu acelasi lucru s-a intamplat si acum.
Trimit pm.

32+

Mergi la inceput