Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

DIANA, tu nu mai dai niciun semn de viata, desi la penultimul curs de la Filantropia mi-ai promis ca vei intra la odiseea noastra sa ne mai povestesti peripetiile prin care ai trecut, legate de serviciu in principal.

Alexa, tu nu-ti mai rezolvi probl cu netul?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

si pt noi ar fi cel mai bine luni pt ca maine mergem la seara de povesti de la carturesti, iar vineri plecam la munte.
sashenka, dar tu de ce nu vi cu copiii?

btw, pt cine e interesat (adica pt cine naste acolo), astazi, la cursul de la Filantropia, ne plimba prin spital.

27+ + Clara Maria (01/02/2006)

pai cu iustin o sa vin dar dupa ce ma lasa pe mine o sa plece cu tati la plimbare pana terminam noi. ai mei sunt foarte neastamparati si nu m-as putea bucura de intalnirea cu voi, as fii numai dupa ei, asa ca mai bine fara ei ptr putin timp

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Ana_O incearca acum sa imi trimiti. Eu am mai primit pe mesaje pe PM, nu stiu de ce nu ai putut sa imi trimiti tu. Iti multumesc. Sper sa nu te deranjez prea tare.

Girls, scuzati-mi nestiinta, dar care este diferenta intre anestezie epidurala si peridurala? Exista diferenta?
Si inca ceva: eu mai beau cate o cafeluta sau 2 pe zi. Este rau? Influenteaza sistemul nervos al bebeului?

26+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

si eu am degetele umflate, nu mai port verigheta si inelul de logodna de vreo 2 saptamani

Lidia te asteptam cu vesti bune!

Ana_o bune idee cu menajera, sa ai bafta si fara incidente!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Joy, merci de informatie.

26+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Am bagat si eu un ochi la odiseea vecina:

Citat:
.apropos de tarife, ca am vazut ca te interesezi, doctorul meu are afisat la cabinet urm. tarife pt. asistenta la nastere in materniatea de stat: 1400 pt nastere naturala si 1600 pt. cezariana. O fi scump?

Oare nu inteleg eu bine? Adica iti zice cat sa-i bagi spaga in buzunar?

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro

Girls, scuzati-mi nestiinta, dar care este diferenta intre anestezie epidurala si peridurala? Exista diferenta?
Si inca ceva: eu mai beau cate o cafeluta sau 2 pe zi. Este rau? Influenteaza sistemul nervos al bebeului?

26+ Roberta

Nu e diferenta. Stiam ca o cafea merge.

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna si eu am ditamai maldarul de hainute de calcat si nu ma prea invrednicesc

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna..leneeeee??? sunt campioana..de azi dimineata vreau sa bag o masina de haine la spalat..si crezi?? mi-a fost lene...zici ca le spalam de mana atat de lene mi-a fost...

noi de maine intram in curatenie..dat cu lavabil in bucatarie..schimbat covorasele din dormitorul nr 3, schimbat perdea tot acolo, montat alte aplice pe hol,..are treaba domnul sot...
uneori mai bombane el dar ii spun de fiecare data ca distractia costa(stiti la ce ma refer)...

tre sa merg sa fac baita..si ce credeti mi-e lene....nici bebe nu misca tot de lene, cred..

la toate

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Am bagat si eu un ochi la odiseea vecina:

Citat:
.apropos de tarife, ca am vazut ca te interesezi, doctorul meu are afisat la cabinet urm. tarife pt. asistenta la nastere in materniatea de stat: 1400 pt nastere naturala si 1600 pt. cezariana. O fi scump?

Oare nu inteleg eu bine? Adica iti zice cat sa-i bagi spaga in buzunar?

David Lloyd George

mi se pare scump pt stat. La noi se scria de 10-1200ron pt cezariana si uita-te aici cat se vehiculeaza!

32+

Mergi la inceput