Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Cu Ana, suntem 2 pentru intalnire la pizza Cine mai doreste, cine mai pofteste? Cena 2 e pe langa Udriste. Pot veni si mamici cu copii, e destul loc de joaca, numai vremea sa tina cu noi.

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

ma bag si eu la intalnire dc se vine cu copiii din dotare si are loc dupa ora 17 (ca pana la 16 sunt la servici )

27+ + Clara Maria (01/02/2006)

Ma gandeam maine sau vineri la 18. Ana, ai preferinte? Daca stabilim poate punem anunt pe prima pagina.

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pentru "intalneala" s-au inscris urmatoarele burtici:
Joy
Ana
Sashenka
Anymona

Asteptam voluntari, lista e deschisa!
Femeia care va veni, o face strict pentru mama, deci nu cred c-o s-o pot recomanda...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Cu Ana, suntem 2 pentru intalnire la pizza Cine mai doreste, cine mai pofteste? Cena 2 e pe langa Udriste. Pot veni si mamici cu copii, e destul loc de joaca, numai vremea sa tina cu noi.

David Lloyd George

ma bag si eu la intalnire dc se vine cu copiii din dotare si are loc dupa ora 17 (ca pana la 16 sunt la servici )

Ma gandeam maine sau vineri la 18. Ana, ai preferinte? Daca stabilim poate punem anunt pe prima pagina.

David Lloyd George

eu nu pot sapt asta

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna imi mai fac si eu putin de cap...dar tot stresata am ramas...

Maini umflate si amortite??!!! ma inscriu!!! am niste degete zici ca sunt carnati de bere...

symo la consultatie te pune pe minunata masa vcu piciorusele in sus si umbla pe acolo sa simta colul si firul..asa a fost la mine..te asteptam cu vesti bune

fetelor eu doar ce am varsat..am mancat niste fideluta cu lapte si m-a luat raul...off...acum beau un ceai si merg sa ma pregatesc ca la 4 merg la control

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pot si maine si vineri...

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:

Citat:

Citat:

David Lloyd George

David Lloyd George

eu nu pot sapt asta

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Luni?

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Syl, ai PM

Ma duc sa mi fac orez cu lapte, coaja de lamaie, vanilie si scortisoara. Mor daca nu mananc

Am urticarie (am papat ceva nasol - bine, nu e de mirare la care tampenii mananc zilnic)

Ana, 33+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Ana, riscant ce vrei sa faci Atat de inversunat e iubi ??

Ana, 33+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

luni ar fii super, macar nu mai imi fac program si ii spun sotului de pe acum ca sa fie sofer (nu mai vrea sub nici o forma sa ma mai lase sa conduc )...maine avem musafiri si vineri trebuie sa iasa sotul cu colegii (le-a dat compania bani ptr realizari sa iasa in oras) si nu pot lasa femeia cu 2 copii ca o gasesc atarnata de lampa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici,

noi astazi ne ducem la eco de 32 sap si abia asteptam sa il vedem pe bebe

va pup pe toate

32+ Ianis Andrei

Mergi la inceput