Pufi iubiti de ian-feb 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

HOP SI NOI
Ne-a iesit si al trelea dintisor..intr-un final..!
De dormit doarme tot cu noi! Ca pe tata nu-l lasa inima sa-l dea in patut!
Cu decalotatul noi am fost pe la 5 luni la pediatru si a spus ca e un copil perfect, dupa ce i-a tras preputulfara durere!u a schitat nici un gest!
Acum dormim dupa o masa de piersica cu mar si un pic de san...si asteptam supa!:)
MAI AVEM DOUA ZILE SI FACEM 7 LUNI!
CE MARI SUNTEM SI CE REPEDE TRECE TIMPUL!Parca as vrea sa opresc timpul in lMaine mergem la vaccinul de la 6 luni ....desi facem 7...ca la 6 luni eram la mareSi am fost informati ca in sfarsit a avenit vaccinul gratis...dupa ce i lea-m cumparat pe toate....dar nu vreau sa il fac deoarece este cel cu 5 valente +1 pt hepatita...si ar insemna sa-l intep de 2 ori.Asa ca tot pe infarix hexa mergem....ca sa ne intepe odata!

Mami fericita!
Felicitari pt dintisor

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex
Dulci,
mi-am luat bilet la loto

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

HAI LoReX !!!!!!!!!!!

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Salutare si de la noi,
Am fost azi cu Dani la pediatra sa discutam despre stafilococul auriu, cearcane si alte diversificari.
Are 9.3kg, de cm nu l-am mai masurat ca nu statea defel locului.
Am doua rezultate complet diferite de la doua laboratoare, unul zice ca are un stafilococ coagulazo pozitiv in gat rezistent la toate antibioticele existente, altul (Cantacuzino) zice ca are stafilococ auriu in nas rezistent doar la Penicilina si sensibil la o gramada de antibiotice.
Na, ce sa mai crezi? Pe cine sa crezi?
A ramas ca ii vom face niste analize de sange pentru a vedea daca este vreo explicatie pt cearcane, dar nu acum, mai asteptam vreo luna si ceva, pt ca in 3 august am facut vaccin de 6 luni si cica ies transaminazele marite de la vaccinul antihepatic nu stiu care - ca nu ma pricep la vaccinuri.
Si intre timp sa mergem la un consult ORL. Facem asta maine.

Noi ne cautam la toti doctorii, dar copilul, in afara de cearcane nu prea are nimic. Mai tuseste din cand in cand. Dar chiar nu mai are nimic. Se pare ca e purtator de stafilococ...desi eu tot l-as trata, ma rog, dupa 1 an, sa pot sa ii dau antibiotic.
Of...

Despre diversificare, mi-a zis ca e ok sa ii dau peste alb, mamaliguta cu branza si iaurt, sa nu ii dau smantana inca, doar ulei de masline cate juma de lingurita, galbenus de ou jumate sau mai mult de jumate, de la 1 an albus, ca trebuie sa ajunga la 3 mese solide, eu i-am zis ca vin cu sanii plini de la servici si ca nu pot sa ii bag masa 3 inca...a zis ca e ok asa pt moment, cat mai am lapte sa ii dau, ca ii face bine.
Cam asta ar fi.

Eu azi nu m-am dus la servici, ca am fost la pediatru si as fi petrecut mai mult in trafic decat la birou, asa ca lucrez de acasa. Bine,...citesc forumul intai....:):)

I-am facut supa de gaina de tara...miroase atat de bine, de abia astept sa se trezeasca sa ii dau.
Va pup, o zi frumoasa sa aveti.

Mi-am amintit:
DANYELANA - de ce nu il lasi pe Arthur pe jos prin casa?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita
Sanatate sa aveti,imi pare rau de problemele cu care va confruntati....sper sa fie doar o alarma falsa

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cuvintele au o putere mai mare decat bombele atomice, de aceea manuiti-le cu grija."

Mergi la inceput

Buna seara !
Dece,si eu vreau cozonac chiar daca sunt cat dulapul
Daca nu castiga Lorex,la loto,imi fac casa in padure ca nu mai suport

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Teo,la multe lunite !!!!!!!!!!!!!Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii in continuare !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

BUNA ZIUA!
teo la multe lunite!. lucia vreau si eu o felie de tort!

ioanape uca sa nu o mai doara locul intepaturii. tia luat bn in greutate.

mamicile lansez si eu un sondaj: cati bebei adorm leganati pe picioare? eu il legan ziua pe piciul meu ca sa adoarma, dar seara e prea obosit si adoarme singur. mai sunt si noptile cand e marait si doarme toata noaptea pe picioare. cred ca bebei care dorm in patutul lor adorm singuri.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Eu nu am leganat-o pe picioare,mie una mi s-a parut incomod....a adormit de vreo 2-3 ori leganata in brate,de vreo 2-3 ori singura(astea au fost accidente) in rest cam la san.....e comod sa adoarma la san(pt mine si cred ca si pt ea) dar mai incolo cand vom introduce toate mesele,cand va trebui sa doarma la ea in patut....cred ca voi trage....dar nimic nu e usor in viata...so

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

NEATZA FETILI....

coffe fierbinteeeeeeeeeeeeee

io pe langa faptul ca sunt cheauna mai sunt ai ametita...fara vlaga cum s-ar zice ( incepui din nou dieta...dar park m-a terminat azi...tre sa iau masuri ca pic)

m-a mai sunat si mama sa-mi zica ca mi-a pus pachet..prntre care si cozonac....ce facem fetili mai bagam o intalneala...sa terminam cozonacul?

jiji ma termina noaptea....MA TERMINA...efectiv nu stiu de cate ori se trez si din 10 in 10...cred ca e de la dinti...ca i-am dat cu gel si a adormit...dar..de cate ori pot da cu gel???

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

pe al meu gel de dinti(adica ce folosesc la Ariana) scrie ca de 4 ori pe zi(deci la 6 ore),folosesc anbesol....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Dulci,
merci de galerie, ca am o listuta cu persoane pe care as vrea sa le ajut
oricum, daca ar fi sa fie nu ai vrea sa te muti in bucuresti? ma gandesc ca ar fi mai usor sa gasesti de lucru si ai fi si departe de "mamele" tale..
si mai aproape de maicile adevarate din odisee

Simpli,
am uitat sa-ti spun ca sunteti toti 3 ca niste floricele, finuti si frumosi! Sa fiti sanatosi!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Simpli,
am uitat sa-ti spun ca sunteti toti 3 ca niste floricele, finuti si frumosi! Sa fiti sanatosi!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sa nu crezi cumva ca eu moldoveanca nu am votat teiul....nu mai era nevoie sa spun....

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

vin cu vesti nu tocami bune......din pacate..........
acum vin din zalau, si bebe lui Emily s-a dus la ingerasi........avea 9 sapt

am intrat cu ea acolo, si nu va spun ca era tragic sa vad acolo un pui de om cat un bob de fasole, sa ii vad manutele si picioarusele si capsosurl si sa vad ca nu ii bate inima...............

e dureros tare..........

toata analizele i-au iesit bune inclusiv trombofilia si tot restul a zis dr ca nu stie ce poate fi, si daca se duce la avort sa ii faca la cluj recoltare de cariotipi sa vada daca nu e ceva genetic.............

oricum ma doare capul si imi vine sa urlu.....nici nu vreau sa stiu ce o fi in sufletul ei.............deja a 5-a oara.....................doamne dumnezeule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Doamne, Bea, ce greu trebuie sa ii fie! Stiu cat de mult isi doreste un bebe, nu pot sa inteleg de ce tocmai cele care isi doresc atat de mult un copil nu pot avea parte de el, in timp ce altele il tin in pantece 9 luni ca sa-l arunce la gunoi!!! Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul ingerasului si s-o tina tare pe sora ta!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
filmulete Sebi

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput