Pufi iubiti de ian-feb 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Multumesc de sustinere Cris D, Dulcineea, Ratzusca, Simplicity, Evyme, Lorex, Tomaca, Mamidepuiuti (sper ca nu am uitat pe nimeni)! O si un de la printesa suparata ptr voi.

BF stafilococul in nasuc nu e grav. Are si printesa mea, sau a avut, ptr ca am facut tratament dar nu am repetat exudatul. Eu m-am panicat tare cand am vazut rezultatul dar dupa ce am vb cu 2 pediatrii m-am linistit. Nasul e poarta de intrare dar si filtru ptr microbi. Daca nu are simptome (rinite, infectii in zonele invecinate, gat, sinusuri, urechiuse) lasa-l in pace ca ii dai antibiotice aiurea. Poti sa termini tratamentul azi si maine sa se reinfecteze pentru ca nu da imunitate, sau tratezi pana te plictisesti conform antibiogramei si tot nu dispare complet, sau la fel de bine poate fi eliminat de corp fara ajutorul antibioticelor. Doar daca apar infectii in alta parte se trateaza cu antibiotice. Noi am facut un tratament local cu Bioparox dar nu e indicat la copiii sub 30 de luni.

Nu are nici un simptom, doar cearcane si o tuse ciudata, scurta, de la varsta de 2.5 luni. Nu stim de la ce provine tusea. De la stafilococ sau de la un posibil mic reflux. Nu are nimic altceva.
Mergem maine la ORL si va tin la curent.
Analize de sange luna viitoare.
Tratament i-am facut pana acum cu Bactroban, 10 zile, de 2-3 ori pe zi. Rezultatul a fost ca de la 'frecvente colonii' am ajuns la 'rare colonii'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

BF cred ca la ORL va veti lamuri cel mai bine. Sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Lilo Nu pot sa cred!! Tot mai exista astfel de specimene? Ce varsta are? Trebuie reclamata ! Sa se duca in padure si sa dea palme acolo, desi cred ca si cu plantele trebuie sa vorbesti frumos (nu-i asa Lorex?). Specimenele acestea distrug psihicul unui copil, ii creeaza teama de oameni, nu mai socializeaza, crede ca este vinovat, ii inhiba creativitatea si dorinta de explorare etc. Unde a invatat ea ca trebuie sa lovesti un copil sau sa-l izolezi pentru ca vrea la MAMA??? Pai la cine sa vrea daca nu la mama, daca ea nu este instare sa-l faca pe copil sa vrea sa exploreze si gradinita, sa nu se razbune pe copil ci sa se duca la controlul anual de psihiatru ca este obligatoriu. Unde o fi invatat ea asa ceva ca nu la scoala normala sigur! Reclamati-o!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

TOTAL DE ACORD!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Multumesc de sustinere Cris D, Dulcineea, Ratzusca, Simplicity, Evyme, Lorex, Tomaca, Mamidepuiuti (sper ca nu am uitat pe nimeni)! O si un de la printesa suparata ptr voi.

BF stafilococul in nasuc nu e grav. Are si printesa mea, sau a avut, ptr ca am facut tratament dar nu am repetat exudatul. Eu m-am panicat tare cand am vazut rezultatul dar dupa ce am vb cu 2 pediatrii m-am linistit. Nasul e poarta de intrare dar si filtru ptr microbi. Daca nu are simptome (rinite, infectii in zonele invecinate, gat, sinusuri, urechiuse) lasa-l in pace ca ii dai antibiotice aiurea. Poti sa termini tratamentul azi si maine sa se reinfecteze pentru ca nu da imunitate, sau tratezi pana te plictisesti conform antibiogramei si tot nu dispare complet, sau la fel de bine poate fi eliminat de corp fara ajutorul antibioticelor. Doar daca apar infectii in alta parte se trateaza cu antibiotice. Noi am facut un tratament local cu Bioparox dar nu e indicat la copiii sub 30 de luni.

Nu are nici un simptom, doar cearcane si o tuse ciudata, scurta, de la varsta de 2.5 luni. Nu stim de la ce provine tusea. De la stafilococ sau de la un posibil mic reflux. Nu are nimic altceva.
Mergem maine la ORL si va tin la curent.
Analize de sange luna viitoare.
Tratament i-am facut pana acum cu Bactroban, 10 zile, de 2-3 ori pe zi. Rezultatul a fost ca de la 'frecvente colonii' am ajuns la 'rare colonii'.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si pana acum ce v-au spus doctorii? Care ar fi cauza / le? Trebuie macar sa banuiasca ceva, nu? Am citit ceva pe net, dar probabil ca stii mult mai multe.
Sanatate multa!
http://estetica.only.ro/cearcane/cearcane-bebelusi.html

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, īsi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos.
- Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie.
Barbatul se gandeste putin, īsi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare,

Ne-am intors si noi de la activitatea piciului, am mancat si l-am pus in patut sa incerce sa faca putin nani. Ca la 16 avem rdv la pediatru si trebuie sa plecam pe la 15.15.

Sa va povestesc cum a fost. Super, super. Lui Arhur i-a placut asa mult, s-a jucat cu copii desi la inceput pleca hai-hui prin sala si nu prea baga pe nimeni in seama. Era o fetita de 10 luni cu care a simpatizat, ba chiar la un moment dat ii luase suzeta si o sugea el iar ea il privea. Mai era inca o fetita de 18 luni, si doi baietei. Unul de 23 luni cu fratele lui de doua ca spectator si unul de 25. A fost tare convivial, doamnele animatoare ne-au servit cu cafea si prajiturele, am vorbit intre mamici, am cantat cu copii, au ascultat povesti
Tare mult mi-a placut si Arthur a fost incantat, nu a plans deloc si nu a venit sa se agate de mine sa-i dau sa suga

La sfarsit ne-au dat la fiecare imprumut o viliza cu carti si CD-uri pt copii pana data viitoare. Eu zic ca se merita sa mergem la activitati ca sa faca si altceva decat facem noi acasa.

Cand am plecat era asa obosit (a inceput la 8.45 pana la 11) incat a adormit in masina in 2 minute.

Sper sa recuperez din urma pana deseara desi peste o ora plec iar.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

foarte frumos!!! bravo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Am si eu o intrebare .I-am dat supozitor cu paracetamol cand am venit de la vaccin pana acum nu a facut febra ba chiar a facut nai vreo 3 ore dar de o ora e cam maraita ininte de nani sa-i mai bag preventiv inca un supozitor cu paracetamol?pls...

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Am si eu o intrebare .I-am dat supozitor cu paracetamol cand am venit de la vaccin pana acum nu a facut febra ba chiar a facut nai vreo 3 ore dar de o ora e cam maraita ininte de nani sa-i mai bag preventiv inca un supozitor cu paracetamol?pls...

Doar daca au trecut cel putin 8 ore de la ultima administrare poti sa ii mai pui. Eu nu i-as pune preventiv decat o compresa cu apa rece pe intepatura.

Mergi la inceput

Seara asta am vb cu Cris M la tel,va multumeste tuturor ca ati intrebat de ea,ii este dor de noi stie ca a promis ca mai intra insa stand la curte si avand casuta mare a profitat acum de vreme ca sa faca curatenie generala in casa,Mario e bine Alexandra la fel a zis ca o sa incerce zilele astea sa intre macar sa scrie ecva ca de recuperat nu stie daca are timp,va pupa dulce pe toate si totii pufuletii

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Doar daca au trecut cel putin 8 ore de la ultima administrare poti sa ii mai pui. Eu nu i-as pune preventiv decat o compresa cu apa rece pe intepatura.

Ms mult i-am luat temperatura si era 37.7 desi ii ardea caputu f tare i-am dat totusi inca un supozitor sa fiu eu impacata si linistita,nu prea a avrut sa pape mult LP+cereale dar macar s-a linistit dupa ce i-am pus compresele a devenit si mai agitata si plangeea incontinuu acum doarme

Mergi la inceput