Pufi iubiti de ian-feb 2010 (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimi.
dau o coffe mare ca noi am avut o noapte agiatat rau. sa foita de ma rupt. sunt chiauna
bea imi pare nespus d erau pt sora ta.multa putere sa mearga inainte!
dastefa nu ne oboseste sau ne stresvezinoi suntem aici un grup unit si toata lumea are voie sa se palnga sa se bucure si o facem impreuna.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ink o data un mare de flori pt decenuela ca rezista cu jiji ca el are toate noptile asa foit. deci jos palaria mami. esti o eroina.
v alas ma duc sal trezesc pe cel mare si sal prega6tesc de camin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

cum sa va zic.. cred ca buna dimineata ar fi cel mai indicat

nu am mai scris tare demult
iar de citit de asemenea rar mai reusesc, franturi doar
acum mi-am facut curaj sa sparg gheata poate ca asa voi reusi sa mai scriu cate ceva.Doar ca nu numai lipsa timpului e de vina ci si o stare aproape permanenta de ingrijorare, descurajare
si nu vreau sa va incarc si pe voi cu toate astea
asa ca prefer sa ies mai rar de dupa cortina

deocamdata ne luptam cu virusii adusi de Daria de la gradi dar incercam sa tinem lucrurile sub control ba cu un ceai, un sirop ,un aerosol
doar eu am scapat pana acum

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

dastefa, mie mi-ar placea sa scrii mai des...........si n-ai frica nu ne incarci pe noi u nimic...suntem bucuroase sa te citim, si sa mai spunem si noi o vorba buna, sa fim alaturi de voi, sa va sustine si sa va ajutam cum putem..............

e greu si pentru tine, sunt convinsa, dar incearca macar aici sa iti descarci sufletul, fie ce oo fi, scrie, tot ce iti vine in minte..e grea viata pentru toti, insa cred ca pentru sufletul tau e si mai grea si macar asa scriind si primind niste raspunsuri de la noi, poate iti poti usura un pic sufletul.............

nici nu stiu ce sa iti spun.....decat........ca.......Dumnezeu e acolo sus, si eu sper din tot sufletul sa ne ajute pe fiecare in parte...sunt si parti bune ale vietii sunt si putin mai bune........unii oameni sufera poate mult prea mult, altii se bucura, dar in fondul fondului si la urma urmei toti avem probleme, numai nu la fel...si ar trebui totusi , cred, sa fim optimisti cat putem de mult........si cum putem, ca daca noi nu avem grija de noi, si de sufletele noastre nimeni nu are.........]

si daca toata viata suferim, atunci mai are rost sa traim?
oare nu putem privi viata asta un pic mai cu alti ochi?
sau sa vedem partea plina a paharului, ca SIGUR EXISTA si partea plina..........

nu stiu,..............
dar stiu ca e usor de zis.............dar mai greau de facut....dar ar trebui sa incercam totusi, toti sa gandim pozitiv.......pentru ca trece viata pe langa noi si ne trezim ca poate nu am facut destule, sau nu am ras destul sau ca nu am fost acolo atat cat trebuia pentru copii nostri................

oooooofffffffffffffffffffffffff ca ma doare sufletul sa vad atatea probleme in lumea asta, nici nu inteleg cateodata DE CE???????????????????

dar cred ca nici nu ar trebui sa intreb DE CE? ca este acolo cineva care stie DE CE...................desi noi poate nu intelegem.........si ne e greu si suferim si plangem...................oare nu sunt prea multe lacrimi in lumea asta??????si prea multa durere????????????????????

as dori sa nu fie asa multe rele...ci sa fie mult mai mult BUN....mult mai multa IUBIRE......si oamenii sa fie mai buni, sa ierte si sa IUBEASCA.............

pfuai.................sorrry daca m-am intins..insa asta simt......si de multe ori simt ca mi-e inima asa de grea si nu stiu cum sa scap de greutate decat scriind ceea ce simt, apoi sa vars cateva lacrimi de...........bucurie, tristete sau nervi.................

imi pare rau de virusi....aveti grija de voi si sa va faceti bine cat de repede.................

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

sa zic si eu buna dimineata!

multumes pentru sprijin si vorbe bune.............nu stiu ce s-a intamplat.....dar nu cred ca uit degraba ce am vazut pe monitor si nici hohtele de plans pe care le-am auzit imediat dupa........inca sutn marcata si ma doare sufletul..........

a zis ca nu ii mai trebuie niciodata copil si nu vrea nici sa auda de asa ceva........logic si normal, zic eu, dupa asa intamplare.......sper totusi sa vada ceva la biopsie in cluj si sa ii spuna ceva sa gaseasca problema si sa fie in stare sa o ia de la capat si sa isi tina in brate bebelina........in curand..........

eram bucuroase ca de obicei se oprea din evolutie la 6-7 saptamani, si la 7 sapt inca era bine....si acum 2-3 zile era bine.........de fiecare data o ducea mai mult mai mult.....supravietuia mai mult..............dar acum pana acum a fost pana la 9 sapt, ceea ce e cel mai mult ..............nu inteleg care poate fi cauza..................................

ma rog doar la dumnezeu sa o ajute si sa treaca bine peste tragedia asta...............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna dimi.
dau o coffe mare ca noi am avut o noapte agiatat rau. sa foita de ma rupt. sunt chiauna
bea imi pare nespus d erau pt sora ta.multa putere sa mearga inainte!
dastefa nu ne oboseste sau ne stresvezinoi suntem aici un grup unit si toata lumea are voie sa se palnga sa se bucure si o facem impreuna.

sorry ca nu prea ati dormit.........noi am fost asa noaptea trecuta............aseara musai a fost sa ii dau nurofen cfa nu am mai putut cu el................a dormit pe la 10 jumate.............la 8 jumate mancase, la 11 jumate iar a bagat 120 ml........la 2 jumate iar a bagat 180......o fi avand ceva puseu de crestere?????????Ca nu a mai mancat asa de multa vreme...........si a dormit de la 2 jumate dupa ce a papat pana la 7 jumate , si normal ca iar i-a fost foame si iar i-am facut 150 si iar l-a ras....................

nu stiu?!

Mergi la inceput

ne chinuie dintii..................oooofffffff of......dar ma gandesc ca daca ies toti 4 deodata, macar scapa si nu il vor durea de 4 ori, nu????????????

asa mi de mila de el....cred ca il dor si gingiile, ca asa face ca si catelusul ala mic mi care il doare ceva.....chitaie sau nici nu stiu cum face..............

dimineata si pana dupa masa pe la 6-7-8 nu are nik, atunci incepe programul sexi.............pana la 10-11..........

doarme o singura data la amiaza...............rar de doua ori, cred ca si aia o fi problema ca e rupt pe seara si nu mai stie de el.........................

mai am niste filmulete sper sa le incarc...........

am musafiri azi si asa de bine stau aici la calc.................merg repede ca am treaba multa multa..............................

o zi frumoasa va doresc, cu mult soare si copii cuminti!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare! Doamne de cand nu am mai intrat, ne mia tineti minte?

BEA, condoleante pentru surioara ta, e crunt! Sa ii dea bunul DUmnezeu putere sa treaca peste acesta tragedie cu mintile intregi si sa se roage in continuare sa ii dea Dumnezeu un puiut sanatos tun! Of, mare durere pe acesti parinti!

Despre noi:
* l-am inscris la cresa IV titan, va incepe la anul in sept, la un an si 7 luni.
* avem 4 mese/zi + tzatzi: prima masa- san; la 9 jum - masa de fructe cu cereale; urm masa pe la 11,30 - san; la 13.30- supa (din legume, carnita curcan sau pui plius legume si un pic de ulei masline) + piure (una sau doua legume plus carne si unt) ; la 16.00- san; la 18.00 - masa de fructe cu cereale sau dovleac cu combinatii de fructe gen mango, piersica , para cu cereale (de la milupa cu orez si poreumb sau de la nestle cu orez) ; la 19.30 - o lingura de la piureul de pranz dar fara carne + san - e ultima masa din zi. In completare ii dau san dupa fiecare masa numai daca il vad ca vrea, daca e linistit renunt, ca eu alaptez in aceleasi dureri. Nu prea vrea apa, ii fac sucuri si ii dau cu lingurita, nu accepta tetina de la bibe, nici din canuta nu vrea.

* NU ne=a iesit niciun dintisor, dar ne chinuie durerea ca e umflat si se vad dintii prin gingie, cel putin cei de sus cred ca nu mai au mult si sparg, e umflata toata gingia.

* Si al meu are cearcane, asa e mereu, doc a zis sa stau linistita ca nu crede ca are ceva daca nu sunt si alte simptome cu care sa asocieze cearcanele si care sa ne dea de gandit ca ar avea ceva.

* SI Daniel se trezeste in fiecare noapte o data sau de doua ori, nervos ca vrea tzatzi; doc mi=a zis sa nu ii mia dau san noaptea si sa mi-l invat asa, dar nu rezist la urletele lui mia ales ca mi-l trezeste si pe paul . De la 10 luni mi=a pus in vedere ca ar fi bine sa il pun seara sa se culce singur, nu la tzatzi si daca nu cedez, intr-o luna imi garanteaza ca nu vom mai avea probleme.

* Sta bine in fund, dar nu prea e de pus in premergator, ii cam tremura picioarele cand il tin de subsiori sa mearga. Intr-o luna cred ca va fi ok. Din sezut se pun ein patru labe dar nu are putere sa si mearga in 4 labe, se taraste mia mult.

* Are 8,400 kg , nu stiu ce inaltime, la 7 luni fix avea 70 cm. E f ok , sunt chiar multumita. NU e genul grasut dar ia bine in greutate, are pulpite imi vine sa il mananc, dar la fata nu e dolofi.

Cam atat despre noi, incerc sa va citesc dar nu prea apuc, mai nou tb sa ma ocup de dosarul de inscriere la scoala pt paul, la anul incepem cls I si inscrierile se fac incepand cu sept anul acesta. Am emotii cat casa, Doamne cand a crescut paul asa mare? Mai ieri era micut precum Daniel cu parul lung si carliontat si toata lumea ma intreba "cum o cheama?"

Mergi la inceput

am uitat sa va arat noua achizitie..........i-am luat un carutz de la second....cu 50 de roni.....si sunt foarte multumita de el..........are amortizoare e foarte usor pe langa ditamai gorila de GRACO.......si imi place mult de tot.............

acu am vazut un pat, si vreau sa i-l iau si patutzul lui il punem la pastrare in pod, ca nu incape in el...............

ii place mult, foarte mult spatiu se foieste foarte foarte mult, se intoarce de pe o parte pe alta si am gasit tot acolo la secon un pat super misto..............o sa va fac poza cu el..si sper sa doarma mai bine in el, si sa nu fim nevoiti sa doarma cu noi..oricum nu incapem toti 3 in patul nostru asa ca unul pica din start si chiar nu as vrea sa dormim separat.......................:(

am fost luni la vaccinul de 6 luni.........l-au intepat de doua ori........si are 9100 si cm nu stiu cati............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Ayanna acele aparatori aici se numesc COT BUMPERS si incearca pe ebay sau amazon....

fetele care doriti acea crema pt decalotat eu va pot trimite de aici daca nu gasiti in Romania

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ariana transpira mult la cap,indiferent cum e imbracata o simt rece la ceafa....simt ca ceva nu e in regula....azi merg cu ea pana la medic...

Miremia unde esti?

Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
" Am observat ca cea mai buna cale de a afla caracterul cuiva este sa-l intrebi despre altcineva."

Mergi la inceput