FIV-281
Raspunsuri - Pagina 8
cristy1977 spune:
bruni, ai grija, du-te cat mai repede la doctor, eu cred ca nu are ce sa fie grav, probabil ca este efectul stimularii de fiv, dar este bine sa te vada un medic
morena, asteptam vesti bune
amzulica, ai fost simpatica foc, sa-ti traiasca puiutul scump
alexis, si eu i-am zis la fel medicului si ma cert cu al meu intr-una: eu vreau cantitate maxima, medicul si sosul au zis maxim 2, acum om vedea in functie de calitatea lor, succes la et, si noi intram in focuri in octombrie
pup toate fetele dragi
"After all, tomorrow is another day!"
morena29 spune:
Fetelor pt mine lupta asta a luat sfarsit.BEta ziua 11 de la Et - 0,100 ..
MUlta bafta in continuare tuturor si multumesc pt sustinere
cristy1977 spune:
morena, imi pare tare rau, gandeste-te insa ca mai poti incerca, esti inca foarte tanara, deci ai sanse mari de reusita, cu fiecare zi care trece te apropii mai mult de momentul mult dorit, te pup
brunadria spune:
morena imi pare rau.. curaj !! si mergem mai departe!
si la mine beta 0,50!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristy1977 spune:
bruni, off, imi pare rau, cum te mai simti? sa ne spui ce a zis medicul
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Eu zic ca 2 blasto sunt suficienti, si nu e vorba ca nu ne-ar sta bine impingand carutul cu tripleti, dar mai exista riscuri suplimentare la sarcina multipla, cu cat sunt mai multi cu atat sansele de a pierde sunt mai mari, asa ca Alexis fii cuminte si mergi pe mana doctorului, stie el ce face Bruni, vreau sa vad beta,stiu un caz similar cu al tau si tipa era gravida.Doamne ajuta!!! |
ai si tu mare dreptate ca e greu de "carat" 3 perechi de oki, nu ai de unde sa stii uterul tau cat poate duce, inainte de a ramane eu gravi a fost un caz cu tripleti sfarsit tragic cu pierdere la 6 luni, este vorba de medamaya, draga de ea ca tare mult a mai suferit atunci si noi pe langa ea.
si-n plus nu cred ca se gasesc carutzuri (asta e pluralu'? - nu carutze ) la noi pentru tripleti. Fetelor cand eram gravi ma tot uitam pe discovery la reportajul ala cu sextupletii, cuplul acela care mai avea si 2 fete gemene din prima "sarja". Va dati seama? Isi cumparasera dubitza sa poata cara "gradinita" plus ca era o mare inginerie sa monteze carutul cu 6 locuri. Nu mai stiu cum erau: unul in spatele celuilalt sau cate 3 pe 2 randuri? Vaaaai ... si era mamica atat de bine organizata ca m-a lasat masca, pusese numele fiecarui copil pe hainuta sa stie bona care o ajuta care cine e.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Bruni & Morena - imi pare tare rau. Nu va lasati fetelor - eu am mai zis aici: daca nu gasim forta sa mergem mai departe la usa n-o sa vina nimeni sa ne ciocane sa ne intrebe daca vrem copil.
Uitandu-ma in urma majoritatea fetelor care au perseverat au reusit mai devreme sau mai tarziu. Va tin pumnii.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
daniela74 spune:
Bruni,Morena si mergem mai departe.
Morena tu mai ai embrioni congelati?
asa cum am mai zis eu am 2,unul de 8 celule si unul de 4,de foarte buna cal.,dupa spusele medicului,dar deja ma gindesc cine stie daca o sa reziste decongelarii Dr.a zis ca in 85% de cazuri ei rezista,dar la cit de norocoasa sint mi-e tema sa nu fiu in cei 15%.
Ma gindesc sa-i propun un FIV pe natural,in paralel,dar nu stiu cu singurul meu ovar? Abia astept sa merg la dr.,dar e doar in 18 oct
tuturor
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
petrutaf spune:
va multumesc de sfaturi! stiu ca dr stie cel mai bine ce trebuie sa iau dar parca tot nu as lua nimic chiar dc el imi da unda verde !asta in cazul in care nu s-ar agrava raceala !
denisa220972 spune:
brunadria ei acum poti sa pui punct si de la capat.
Sper sa nu te superi pe mine , dar eu asa as fi procedat, negru pe alb.
In legatura cu cheagurile nu prea pot sa te ajut , eu asa am in fiecare luna, ptr. mine este ceva normal. Cel mai bine intreaba un medic.
.
morena29 sincer i-mi pare rau ptr. fiecare nereusita.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.