FIV-281
Raspunsuri - Pagina 15
alexis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanutz buna fetelor va pup pe toate...alexis cand faci beta? |
Buna DAndanutz miercuri fac beta
Am niste emotii de ma ia cu ameteli dar totusi sper sa fie bine.
Am niste dureri de burta ca de ciclu dar nu ff intense.
In rest imi caut de munca ca sa nu ma gandesc non stop la ziua de miercuri.
Te pup si eu
bombi spune:
citat din mesajul lui ALINAOPREA Da numai atata scrie,nici eu n-am inteles prea bine,dar cred ca numai 3 celule au fost cariotipate,la care mi-au dat si imaginile cromozomilor,iar cele 41 de celule la care se refera au fost examinate direct....spun ei. Oare e cazul sa repetam in alta parte? Nu mai stiu ce sa cred ...sunt f debusolata... Am ajuns la cariotip deoarece nu am reusit sa concepem natural timp de 9 ani si dupa un FIV reusit am pierdut sarcina in saptamana 19. Acum ne pregateam de FIV 2 si am vrut sa fac tot ce tine de mine,sa nu mai trec o data prin ce am trecut. |
Alina, imi pare rau ce ti s-a intimplat.
Imaginile pe care ti le-au dat arata ceva de www.biotechnologyonline.gov.au/popups/img_karyotype.html" target="_blank">genul?
denisa220972 spune:
citat din mesajul lui anda82 Denisa, dar pt mutatiile alea ce iei? Eu inca nu am facut aceste analize, insa mi a iesit proteina S peste limita superioara...si inr-ul usor modificat si ma gandesc poate ar fi bine sa fac si eu aceste mutatii. Am fost la Uscatescu mi-a facut la Fundeni niste analize a zis ca e ok si mi-a dat magne b6 si vit c...Tu de ce ai ajuns sa le faci? |
Deocamdata Femibion, ac.folic, omega3, dupa ce incep stimularea clexane, aspirina......... lista va continua.
Eu analizele le-am facut fiindca mi-sa oprit din evolutie o sarcina la 7 saptamani.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
citat din mesajul lui cristy1977 denisa, cand te aud vorbind, parca ma vad pe mine, intotdeauna am avut cm de 25 zile, endo de 13-14 inainte de menstruatie, ovulatie in zilele 10-12, foliculi mari de 24-30, crezi ca asta ar fi o problema? asa cum ziceam mai devreme, ma caut de aproximativ 10 ani pe la diversi doctori si nimeni nu mi-a zis vreodata ca ar putea fi o problema?, eu am endometrioza si m-am gandit ca ar putea avea legatura cu asta astept rusii... |
cristy1977 Mai nustiu daca este o problema, eu am avut un CM foarte regulat, chiar ceas, dar in urma unor instilatii facute in ani din urma , mi-sa dereglat CM. Eu am spus la toti medici de problema aceasta(si am fost la medici ginecologi), dar toti mi-au spus ca nu are cum sa apara dereglarea de la aceste instilatii, dar ma rog nu am cum sa-i contrazic fiindca sunt un "caz pe glob".
Intre timp m-am capatat cu un fibrom micut si un polip intrauterin care apare si dispare(o fi din cauza ecografului, unul mai performant, unul mai putin performant) caut acum sa-mi fac sa vad daca am deficit de progesteron. Endometrioza nustiu daca am, dar acesta ar mai lipsi, nu mi-a spun nimeni ca se vede ceva mai anormal la eco. Tu cum ai fost diagnosticata cu endometrioza?
EDIT: Cand ma refeream la endometru mai gros, ma refeream la endometru mai gros ptr. FIV la Embrio transfer, nu vorbeam de o sarcina obtinuta natural
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
cristy1977 spune:
denisa, esti o simpatica, si eu sunt "one in a million" sau fac parte din ciclul "toate mi se intampla numai mie", si subsemnata a avut o frumusete de fibrom (ajunsese pe la vreo 5), dar l-au "halit" o data cu edometrioza, cica acum vreo 2 ani dupa ce m-am operat, eram ca noua, dar din pacate durerile au ramas, nu la fel de mari, dar tot sunt, la mine endometrioza a fost descoperita laparo, din cate stiu eu numai asa se poate depista 100%, bineinieles ca asta nu inseamna ca ai si tu, nu doresc nimanui acest lucru, iar simptomele pot fi atat de inselatoare, incat nu poti spune, daca am asta, asta si asta am endometrioza, tu acum faci fiv?
"After all, tomorrow is another day!"
aristica spune:
denisa - la mine s-a uitat Nea' Albu, a zis: mai ce ovare frumoase, mai si ce uter! Vai...ce frumusete e pe interior! bucurie-mare bucurie, apoi cica hai la o laparo sa vedem ce-i cu trompele si, cand colo, ce sa vezi? Endometrioza pe dreapta, toata trompa dreapta napadita, la fel si ovarul drept, ba mai mult s-a lasat si pe vezica. Ei bine, chestia asta n-a vazut-o la eco nici cel mai brav cititor de vagine din tot Bucurestiul. Acum tu sa nu te apuci sa-ti tragi 3 gauri noi la laparo, ca tratamentul cel mai bun pentru endo e o sarcina, deci pune-te pe facut copchilul ala odata!
Apoi, urmatorul tratament e cu diphereline-le de-ti induce menopauza, apoi anticonceptionalele. Daca faci protocol lung iei diphe de 0,1 care te inhiba. AC iei oricum deci nu-ti mai ramane decat o sarcina, da?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
gheveronica spune:
buna fetelor .eu am facut azi eco z2 si am ok pt stimulare .endo 11.2 estradiol 24 si progesteron 0.4,am 10foliculi antrali,fac menopur 4fl/zi,medrol 1tb si ogestan 1tb/zi aspenter 1tb/3zile.
cristy1977 mie mi-a venit cm in ziua 31 dupa 2zile de duphaston.stai linistita ca vine..
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
denisa220972 spune:
cristy1977 eu am vorba"toate bubele rele in c..ul babei mele" asa sunt si eu, nu era suficient numai sotul, azoo, mi-au cazut si mie balamalele.
aristico daca nu aveam Fiv-ul pregatit ptr. oct. sa stii ca ma duceam sa-mi fac trei gauri in burta, ma duceam cu la doctorita, cred ca,i-mi spunea sa ma duc putin sa ma tratez la cap si dupa aceea sa ma duc la ea.
Bine asa am patit si eu cu Tutunaru, ma duc la el ca, ma speriat un dr. de la mine din coltul blocului ca am un chist endometriozic pe ovarul stang de 15mm si sa ma duc sa ma operez urgent la DR. Marinescu, bun Marinescu plecat in China ptr. 2 luni,am cautat altul si l-am gasit pe Tutunaru, mi-a facut eco, nu a spus nimic, tacea el , taceam si eu, la final i-mi spune "Gata d-na v-am tratat de endometrioza, ovare curate, uter frumos" respir usurata, ii prezint si dosarul sotului, se uita el,"da, va operez laparascop" de ce? sa vad ce aveti in interior, daca era radar pe unde treceam eu, nu-mi mai dadea permisul in veci , la ce viteza aveam.
Mai voi stitii ca eu l-am scapat pe acest Albu
Edit: aristico eu fac protocol scurt fara inhibare inainte, cand incep, incep cu toate motoare.
denisa220972 spune:
gheveronica stai bine la foliculi antrali, sa dea DD sa fie bine pana la capat, ai deja endometru 11,2 in ziua 2, sau nu am citit eu bine, daca am citit bine, nu ma baga in seama ca nu cunosc cat trebuie sa fie endo in ziua 2.
dandanutz spune:
alexis bafta multa ma gandesc la tine si-ti tin pumnii ,si bafta tuturor fetelor si DOAMNE AJUTA.....
ceci o sa-ti raspunda sigur fetele ca au multa experienta...eu iti urez sedere cat mai scurta si sa reusesti pe trompa aia beteaga