Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 7
RAMONELLA spune:
Raluca,La multi ani si multa multa fericire si sanatate!!!
Va place semnatura mea???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 3+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
antoni spune:
oauuu,Ramoooo,felicitari mami, sa fie intr-un ceas bun, mi-au dat lacrimile!Doamne ajuta sa fie bine scumpa!!!
Raluca-La multi ani!!!
eladea2005 spune:
RALUCA DRAGUTA, LA MULTI ANI SANATOSI, SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI SI O VIATA MINUNATA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Va place semnatura mea??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 3+ 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
uauuu, Ramo...bravo mami...ai reusit!!!!!!!! da ce repede ai aflat!! cum asa?analize de sange?
oricum, sarcina frumoasa si usoara, fara incidente!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Multumesc mult de tot!!!
Andreea am aflat repede pentru ca ciclul meu e de 24 de zile,ovulatia s-a produs in ziua 9,deci in ziua 21 am aflat deja.Azi am 3 saptamani si 2 zile.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 3+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Gabriela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Multumesc mult de tot!!! Andreea am aflat repede pentru ca ciclul meu e de 24 de zile,ovulatia s-a produs in ziua 9,deci in ziua 21 am aflat deja.Azi am 3 saptamani si 2 zile. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 3+ 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Doamne ajuta!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Raluca!
Gabriela77 spune:
Ioana, multumesc din suflet! Ai si un PM
elenuta23 spune:
seara buna, intru sa platesc cateva facturi si ce imi vad ochii
RAMOOOOO MII DE FELICITARI!!!!!!SARCINA USOARA FARA PROBLEME SI UN BEBE SANATOS
eu sunt varza m-am saturat sa tot ma plang ca mi-e rau, azi a fost crunt mai ales la ora meselor cand trebuiau hraniti copii
plcc la somn
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
Gabriela77 spune:
Imi pare rau, Elena! Nici nu stiu ce sa iti zic sa te consolez. Cunosc. E crunt. Si ai senzatia ca nu va trece niciodata. Vestea buna e ca va trece si ca va mai veni un pui superb in bratele tale!
Ramo, nici nu stii cat ma bucur, sper sa ne intalnim pe strada proaspat renovata cu carucioarele
Noi nu suntem bine. Starea Sarei s-a agravat, am ajuns pe la urgente si cu antibiotic pt bronsita. E horror Klacidul asta. Isi face o greata...Facem si aerosoli cu ventolin. Sofi e bine, Slava Domnului!
NU prea mai intru, ca nu am nici timp, nici dispozitie
Avem interdictie de colectivitate, sa se refaca complet si sa facem operatia
Seara buna!