Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
am o rugaminte la voi: spuneti-mi si mie cateva locatii de petreceri frumoase pt copii... mersic!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioana13 spune:
Elenuta, ce faceti? L-ati operat pe Dragos?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
LA MULTI ANI MIHAI SI IRIS
ANDREEA pot sa ti recomand locul unde i am facut petrecerea lui Tiadris "BOOM-BOOM PARTY "animatoarele sunt grozave
ANCA drum bun si distractie maxima
sanatate multa la toata lumea
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
Oferta lunii octombrie :
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Picasa#5520479195527105282
Gabriela77 spune:
Andreea, aceeasi locatie o recomand si eu, Sara a avut o petrecere reusita acolo, intr-adevar animatorii fac totul
Anca, distractie faina si La Multi Ani in avans
Elena, cum e Dragos? Ati amanat operatia din cauza racelii?
Alex, ce faceti voi, fetele?
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
eladea2005 spune:
alex, gabi, mersi mult de sugestie...o sa merg sa vad ce si cum...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sara2007 spune:
GABY ce ma bucur ca ati scapat cu bine...va dorim si noi recuperare cat mai rapida,si vad ca este...bine ca papa si e vesela..si eu m-am ingrozit citind postarea ta cu operatia,numa prin spitale sa nu ajungem..si da,e greu sa fi mama...si pt cucuiul piticutei celei mici,si noi am avut incidente de genul.
ELENA s-a amanat?s-au ati rezolvat-o deja?
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ULTIMELE ZILE
ANCA distractie faina..ce bine de voi
MELI asa-i ce fain e?si doarme atatea ore legate?singurel in patutul lui?numa noi se pare ca dormim toti 3 in acelasi pat..cateva ore doarme si alees singur,dar apoi se maraie..si langa mine intr-adevar doarme dus de pe la 9 la 7-8 dim..
CAMY nastere usoara si cat mai rapida.stie ea cand sa vina,poate-i place acolo mult,mai sta putin la caldurica ca a vazut ca e frig pe la noi.
ANDREEA si eu iti recomand locatia propusa de fete,e f bine acolo.
si noi cu gradi....SARA merge f bine si cu bolile si cu toate.a lipsit o singura zi de cand a inceput gradi,si atunci ca n-am dus-o eu ca n-aveau gaz in ziua respectiva.ii place mult.maine avem si teatru si abia asteapta.azi am fost cu ea sa-i faca IDR ii spune,sa vedem daca trebe sau nu sa faca vaccinul BCG,care ea nu il are facut.a fcaut putin scaldal pe-acolo de frica,abia a statnu stiu altadata cum v-a mai sta la vaccinuri ca vad ca s-a cam bagat frica in ea.ALEES creste,are 4 dintisori,parca-i un mic iepuras...e un scump.toata ziua ar sta sus,prin parc ma tot plimba si nu mai vrea mai deloc sa stea in carucior.e mult mai mamos decat sara,si toata ziua spune ma-ma-ma.si e un mancacios..cere si el atentie toata ziua..si ma impart cum pot intre ei cand suntem toti 3 acasa,iar cand sara e la gradi ne iubim mult mult..v-am pupat si somn usor
dariandra spune:
LA MULTI ANI, SARBATORITILOR DIN ULTIMA VREME!
SA FII SANATOASA, OANA SI SA TE BUCURI DE CEI APROPIATI SI DRAGI TIE, DAR MAI ALES DE MARIA CEA SCUMPA!
LA MULTI ANI, MIHAI, IRIS, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
dariandra spune:
Eu nu prea mai am timp de nimic, de la servici merg direct la gradinita si pe urma, evident timpul imi este alocat in totalitate Dariei care nu vrea decat sa stam impreuna, sa ne jucam, sa povestim, sa facem mancarica...
Sunt fericita ca s-a obisnuit la gradinita si stie ca acesta este de fapt serviciul ei.E tare dragalasa si mi se pare ca a crescut si s-a maturizat tare mult de cand nu mai stam impreuna toata ziua.
Va sarut si mai revin cand imi permite timpul.
Victo spune:
andreea, ma bucur ca s-a obisnuit micuta la gradinita!
alex,
fug ca s-a trezit prichi. papam si la soare cu noi
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)