Gravidutze si mamici de Cluj - 166

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-La multi ani, sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi!

Gaby-ma bucur ca a scapat repede Sara si si tu de emotii mami!

Alex-am vazut pozele de la ziua lui Tiadris,foarte frumoasa mami esti,hihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani,scuze de intarziere sanatate si noroc celor doua printese, delicata Dalia si nastrusnica Tiadris! Felicitari parintilor !

Oana, La multi Ani si tot ce iti doresti pentru tine si familia ta!

Gabi ma bucur ca ati scapat, da-ne vesti cum e micuta curajoasa! Refacere rapida si sa uitati de raceli/viroze si amigdale cu probleme!

Ioana faina vacanta, sa va fie de bine!

Magda felicitari pt gradinar!

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Elena, gravidele nu au nevoie de programare la analize au intaietate. La ce laborator te ai dus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am prins un moment sa scriu..puiuta doarme. Ce bine e acasa!
A trecut ce a fost mai greu, ziua de azi. Cred ca am imbatranit 5 ani in ora aceea cat am asteptat sa iasa din sala.

Noroc cu Ioana, ca vorbisem inainte si stiam mersul lucrurilor, asa am trecut mai usor. La 7.30 am fost in clinica, iar intepat pt testele de coagulare, dar Sara curajoasa nu a plans deloc. Ne-am imprietenit cu cei doi colegi de salon si timpul a trecut usor pana la 9,36 cand a plecat de manuta cu asistenta, iar eu am ramas singura cu temerile mele. O jumatate de ora a durat interventia, o ora cu totul, trezirea, oxigenul, a fost anestezie generala. Dar mie mi s-a parut o vesnicie.
La 10,22 au adus-o scurgandu-se pe scaunul acela cu rotile. Nu era trezita bine si gemea doar. La gurita avea vagi urme de sange uscat. Abia mi-am stapanit lacrimile. Asa senzatie de neputinta nu am trait niciodata.

Dar profesionisti toti de la medic la asistente.Si curatenie acolo.
A vomat de 3 ori, chiar si sange din ala negru, cica e normal. A dormitat si la 14,20 pplecam deja acasa dupa ce a vazut-o din nou doctorul si am primit ultimele indicatii.

Totul a decurs bine, gatul doare, normal, o banana si cateva linguri cu branza si smanatana a amncat toata ziua, plus ceai. A dormit mult, si spre seara a fost chiar vesela. Acum e Ariel, ca vocea ne e cam schimbata, dar ne revenim frumos.

Facem pauza de colectivitate inca o saptmana si speram cu ajutorul bunului Dumnezeu sa vina zile bune fara boli.

Cate o si un pt voi, prieten dragi care ne-ati purtat in gand.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani,Oana draga! Sa ne traiesti 1000 de ani!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!!
CAfea!!!

Gabi, nu te-a dat afara cit a durat interventia?
Si mie mi-a venit atunci sa pling, acuma imi vine sa rid, de cum era Patrick ametit de la anestezie.
Ai intrebat de vocea schimbata? sau ai uitat?
Asa era si Patrick seara, f vesel, dupa toata tristetea de peste zi.

Noi suntem bine, Patrick isi face prieteni la gradi, ceea ce ma bucura. Si e cuminte, si din ce in ce mai multe cuvinte stie si ma inteleg f usor cu el (bine, sint si momente cind nu, dar asa, cind e treaba imopratnta

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Gabi bine ca ati scapat si totul a fost bine.Cred ca ti-a fost tare greu sa o vezi asa...nici nu vreau sa-mi inchipui...Refacere rapida,si un pupic mare de la noi!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 4+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata fetelor!

Gaby-cum se simte Sara?

noi bine, de cateva zile dormim seara de pe la 9-10, pana la 6-7 dimineata.cine a zis ca e greu cu doi?si e taaaare frumos!

sa aveti o zi frumoasa, eu am, sunt happy, am un familion frumossss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gabym-ai dat gata cu poveta voastra
abia am asteptat sa vad daca ai scris pe forum, eu de ieri sunt terminat, cu inima cat un purice, luni vom merge al recoltat de sange iar marti vom avea interventia pt Dragos .
luni voi merege si eu la analize insa marti nu , mi-e frica sa nu intru in contact cu ceva virusi care sa imi afecteze sarcina, va sta doartat cu el iar eu acasa
ana vor veni acasa cred ca va fi o vesnicie, vb ta gaby.......am sa te sun maine sa imi psui si mie mai multe.

meli ma bucur ca ai intrat in ritm iar David e cuminte si poti sa te bucuri de aceasta perioada superba .

victo voi ce mai faceti??/

magda din pacate gravidutele nu mai au intaietate decand cu programarile, oriunde mergi iti trebuie programare
eu am fost al medstar, dar si al restul clinicilor trebuie.
am reusit si mi-am facut pe joi prog la medstar si la boli infectiose, asa ca sapt viitoare tot pe la spitale vom fi......offf

sper sa trecem cu bien peste saptamana ce va veni, am mari emotii

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA FETELE DE LA NOI

Noi nu am mai intrat de mult pe forum pt. ca nu prea sunt bine dispusa si nu vreau sa va contaminez si pe voi,noi suntem in sapt. 40 si 4 zile si inca nu vrea bb sa vina,nici un semn nimic,luni o sa ma interneze pt. a-mi provoca nasterea,mi-e asa de frica

Voi stiti careva cum este sa iti provoace? este adevarat ca dureaza mai mult travaliu?,nu stiu ce o supara pe bb a mea de nu vrea sa vina pe lume, nu ma asteptam sa duc asa de mult sarcina asta,avand in vedere ca pe ALE am nascut-o la 38 de sapt.
Ma streseaza si telefoanele ,am impresia ca uni de aceea se trezesc dimineata ca sa streseze gravide

OK daca v-am transmis si voua starea asta de depresie imi cer scuze dar simteam nevoia sa ma descarc

GABY-imi pare bine ca sunteti bine dupa operatie si o sa vezi ca totul o sa fie bine

ELENA,RAMONA- cum sunteti?

40s+4z cu si mami de ALEXIA

Mergi la inceput