Gravidutze si mamici de Cluj - 166
Raspunsuri - Pagina 11
dariandra spune:
Multumim mult pentru felicitari si multumim celor care ne-au fost alaturi la acest eveniment important din viata noastra.
ELENA - Si pentru mine a fost extrem de emotionant, realitatea este ca mi-au dat lacrimile si efectiv n-am avut cuvinte; pe moment mi-au venit in cap toate evenimentele minunate legate de iubita noastra draga.
Multumim, Alexandra pentru party si ne pare rau ca nu am putut sa ramanem mai mult.Sincer, pe Daria a deranjat-o galagia si tot asta mi-a spus in masina: "se striga tare mult".Cum am ajuns in masina s-a linistit, a ajuns acasa si ne-am continuat petrecerea cu cei dragi din familie.Am fost si noi surprinsi de reactia ei.Sunt tare selectivi copilasii astia.
Ioana13 spune:
Anca, unde plecati? 2 saptamini am avit concedi, ce bine a fost! Miine la servici
Co, oare cind om ajunge si noi intr-un club... ca numa de pe la 12 incepe actiunea, adica merg oamenii, noi la ora aia dormim demult
Cica de noi ar fi in My Way sau Diesel, mai repede decit in Vertigo... Acuma ne mai spune si Alex
Trebe sa ne mobilizam... Cine vrea pe lista, ca cind vom stabili apoi??
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
LA MULTI ANI, IUBIRII VIETII MELE!
LA MULTI ANI, TIADRIS!
TOT BINELE SI TOATA DRAGOSTEA DIN LUME II DORESC DARIEI MELE DRAGI SI LUI TIADRIS, IUBIREA PARINTILOR EI!
SA FITI FERICITE SI IUBITE, FETELOR!
anca.b spune:
Ioana, mergem la Roma...ne-ai facut pofta cu vacanta ta acolo...hihihi...Doar o saptamina va fi, dar abia astept...sunt ultimele zile libere de anul asta
In club as veni si eu...asa, intr-o vineri seara, ca sa pot sa-l trimit pe stefan "in delegatie" la bunici...in my way e fain...doar ca incepe agitatia tot asa, pe la 11-12 noaptea.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 In ordine alfabetica: La multi ani, Daria!!! La multi ani, Tiadris!!! Muuulta sanatate, ca deosebite sunteti amindoua! Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
LA MULTI ANI CU SANATATE SI DIN PARTEA NOASTRA! O VIATA MINUNATA, PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
SALUTARE!
Diana, Eric a fost destul de cumintel la analize...am avut mari emotii, ii mai facusem la 1 an jumate analizele si a plans tare atunci si s-a zbatut...acum a plans doar, dar a stat cuminte..iar la final cand i-am scos sticla cu lapte, a tacut de tot...
Ramo, oricat i-am pazi nu putem scapa de asa ceva...e inevitabil..poa' sa fie igiena la noi in case, dar fiindca nu-i putem tine intr-un glob de cristal si inevitabil au contact cu altii, tot se aleg cu ceva crocobauri...
elena, tinem pumnii sa scapati repede...va fi bine, o sa vezi...cum zicea cineva, pt parinti e mai traumatizant decat pt copii...imi pare tare rau ca te simti atta de rau...ufffffff..sper sa scapi repede de starile astea....
cat despre hainute de botez, le-am cumaprat de aici: artconfex.ro
iar papuceii si paturica personalizata de aici: bebecurier.ro
astept pozici de la petrecere!
pup!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
andreea
poftiti la poze de la petrecerea lui Daria
http://picasaweb.google.ro/elenus82/Oct2010#
noi am avut un week plin iar acum simt din plin, eu ma retrag incet.
va sarut, noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+
sara2007 spune:
LA MULTI ANI TIADRIS SI DARIA...TOT BINELE DIN LUME VA DORIM,SA CRESTETI MARI SI SANATOASE
ELENA f faine sunt pozele..
ANDREEA ce tare-i tortul..tort cu alba ca zapada inca n-am mai vazut.unde l-ati facut?si cum il taie felii?
AM SI EU O MARE RUGAMINTE.STITI CAREVA NR DE TEL DE LA MATERNITATE DE LA GINE 1?
magdutza24 spune:
Sara astea sunt numerele de la gine1 0264.593885/ sau 0264.592772/ sau 0264.592771
Va doresc la toate o saptamana buna
De azi suntem si noi gradinari.