PCOS (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Am pus linkul pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataLinaTeo spune:

Citat:
citat din mesajul lui redramy

Si sa va mai povestesc ca ieri am fost la dr. Marinescu,la Giulesti, care era f. glumet si bine dispus, cu toate ca a fost pus sub urmarire penala, vad ca nu ii afecteaza activitatea! Ceea ce e bine pt mine!
Am stabilit cu dansul sa fac FIV, dar pana acolo mai am de facut niste analize si o mica interventie (o histeroscopie diagnostica)si apoi daca totul e ok la treaba! Sper sa imi iasa din prima!
pe toata lumea

iti tin pumnii, sa iasa din prima!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

A... n-am stiut ca esti studenta la zi
Felicitari atunci! E alta situatie.
Eu am facut facultatea la distanta si am si lucrat in acelasi timp si mi-a fost destul de greu (de fapt m-am dus la facultate la distanta tocmai ca sa pot sa imi pastrez jobul). Mi-ar fi placut sa pot sa fac scoala la zi dar sunt multumita de ce am reusit si de cum si unde sunt acum. S-ar putea mai bine, evident, dar n-au intrat zilele in sac.

Aseara a venit la mine o prietena care are endometrioza. Am tot vorbit despre problemele noastre si am intors situatiile pe toate partile. Am aflat niscaiva lucruri noi cum ar fi ca in timpul vietii unei femei sanatoase din cele 2 milioane de ovule cu care se naste ajung la maturitate aproximativ 400 si ca dupa varsta de 30 de ani mai avem la dispozitie aproximativ 12% din rezerva de ovule pentru a procrea. Stiam ca majoritatea ovulelor valide se elibereaza in tinerete, intre 18 si 25 de ani dar nu stiam ca pe la 30 de ani rezerva ramane atat de... saraca.

Am programare la ecografie pe 25. In week-end merg la recoltari analize. Sunt in ziua 36 astazi.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

emilia, ce faci? ai primit vizita uratilor? ca mie inca nu mi-a venit, si tare stau cu griji, sa nu ma dereglez iar.. ca inainte sa iau ACO, venea din 2 in 2...
in seara asta am facut un test...negativ.. mi-a intarziat doar 3 zile, dar tot stau cu griji... farmacista mi-a zis sa mai astept, dar puteam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Nu stiu cum am ratat linkul, redramy...
Succes la FIV!!! Tinem pumnii

Catalina, fac relativ bine asa in general dar sunt inca racita si rusii nici urma sa apara. Nici un simptom, nimic nimic....

Am vazut aseara acest film: www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc" target="_blank">http://www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc pe care vi-l recomand cu caldura (e un film de 90 de minute). Va clarifica mai mult rolul alimentatiei in boala noastra si va va ajuta sa stiti ce alimente sa evitati pentru a preveni aparitia diabetului si a bolilor de inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

am revenit cu noutati! chistul meu a crescut la 5 cm si dr. mi a zis sa suspend pt 1 luna sau 3 ideea de bebe si mi a dat milligest anticonceptionale, poate se retrage:(( tineti-mi pumnii

Mergi la inceput

si pentru ca nu ma simt pe deplin multumita de dr mea ginecolog mi am facut programare la iosif niculescu de la maternitatea regina maria. am inteles ca e f bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Nu stiu cum am ratat linkul, redramy...
Succes la FIV!!! Tinem pumnii

Catalina, fac relativ bine asa in general dar sunt inca racita si rusii nici urma sa apara. Nici un simptom, nimic nimic....

Am vazut aseara acest film: www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc" target="_blank">http://www.jurnaltv.ro/video/Food_Inc pe care vi-l recomand cu caldura (e un film de 90 de minute). Va clarifica mai mult rolul alimentatiei in boala noastra si va va ajuta sa stiti ce alimente sa evitati pentru a preveni aparitia diabetului si a bolilor de inima.

buuun... aseara n-am mai intrat dupa ce am vb cu iubi, ca am plecat imediat...
sa va zic faza... am facut testul, apoi i l-am aratat lu' iubi.el cica: da' tu nu vezi ca-s 2?? da...erau 2, dar una din ele de-abiaaaa se zareste(aparute-n timpul "legal", sa zic asa). buun.. mi-am zis sa nu ma umflu prea tare-n pene, ca era un test super ieftin...4.5lei). azi in maxi taxi mi-a fost rau de n-am mai putut... mi-a venit sa vars de la propriul parfum .am stat la facultate 4 ore, apoi fuga la farmacie. am luat un s.re che.k pe care l-am facut pe la ora 16.30. rezultatul: NEGATIV. am bufnit in plans, dupa cum era de asteptat.. si nu pt ca testul e negativ, ci pt ca celalalt e pozitiv(a 2-a linie, repet, se vede f putin, dar se vede.. pacat ca n-am cu ce sa fac poze..). ar mai fi o problema.. tot nu mi-a venit.. daca iar m-am dereglat...nu stiu ce sa mai zic... azi e a 4-a zi de intarziere... tin sa va zic(ma scuzati ca va dau astfel de detalii) ca eu zilele 14,15,16,17 le-am ratat! mai astept pana sapt. viitoare.. sa fie ce-o vrea Domnul... oricum, sunt cu moralul la pamant, ca m-a pacalit testul ala...
emilia, sper sa fie bine si la tine!

Mergi la inceput

catalina mai asteapta putin si repeta testul, cum ti a recomandat si farmacista. testul s.re se pozitiveaza dupa o saptamana de intaziere. eu sunt optimista pentru tine:)) incearca alte teste, de ex b.rza. astept vesti bune

Mergi la inceput

Catalina, mai fa un test sure check mai tarziu, peste cateva zile/o saptamana. Tin pumnii sa fie pozitiv

Mergi la inceput

ink@, imi pare rau ca trebuie sa amani proiectul bebe din cauza chistului. In mod normal asa zic toti medicii, ca dupa tratament cu ACO chisturile se resorb. Sa speram ca va fi bine. Ma bucur ca ai avut puterea de a schimba medicul, daca cel de dinainte nu iti placea. Nici una dintre noi nu trebuie sa ne inconjuram de medici mai putin decat excelent pregatiti.

Mergi la inceput