Oare sa-i spun?
Raspunsuri - Pagina 11
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Nu se face asa ceva - raman la opinia mea. Nu este,, nu a fost si nu va fi viata noastra la mijloc - nu avem dreptul sa ne varam in viata nimanui. Este spatiul privat al fiecaruia care spatiu trebuie (ar trebui) respectat de oricine oricand. Si asa cum s-a spus mai sus daca ar fi discutat cu fiica daca ei i-ar fi spus si chiar si atunci cu rezerva unei informatii necertificate deci doar probabile, posibile poate - dar cel mult poate ar fi fost de acceptat. Dar asa ...hmmmm. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
da, nu se face. de acord! nu as invada pe nimeni cu "bocancii" mai ales telefonic.
insa intr-o situatie extrema, daca nu as avea de ales, doar fata in fata as spune.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
vikinga spune:
| citat din mesajul lui Fomalhauti Oribil. Imi pare rau, nu am reusit niciodata sa-mi insusesc norma sociala "despre morti numai de bine". De ce "numai de bine" daca au trait urat, daca au facut rau?Un individ isi inseala sotia. Bine, asta i-o putem ierta la moarte sau chiar inainte. Are motive...Nu e tocmai un argument, dar chiar nu mai conteaza. Apare insa un copil. Aici lucrurile se schimba - un copil este o responsabilitate pentru cei care l-au conceput. Personajul "nostru" nu isi recunoaste copilul din "dragoste" si "respect" pentru o sotie pe care o inseala si de care pana la urma se desparte (chiar daca nu divorteaza in acte). Alege sa locuiasca ani multi departe de sotie dar nu isi recunoaste copilul din "dragoste" si "respect". Totusi, nu stim exact ce s-a intamplat, nu stim daca mama copilului era casatorita cand a conceput copilul, poate ea, mama, a dorit si ea sa ascunda paternitatea reala din "dragoste" si "respect" pentru betivul care a aruncat-o de la etaj. (Iata-ne in plina telenovela...)Dar cand fetita a ramas orfana tatal (sau cel care credea ca ii este tata) avea datoria morala sa isi asume cresterea fetitei. Stim ce inseamna un orfelinat romanesc, abuzuri de tot felul, sex, batai...Mi se pare un lucru incredibil ca cineva poate avea o vorba buna de spus despre un individ care a permis ca fiica lui sa ajunga intr-un orfelinat. Nu exista nicio scuza. Nici dragoste, nici respect. Nici macar nu mai conteaza ca, dupa calculele mele, in aceeasi perioada s-a despartit de sotie, a plecat in USA. Nu este lasitate, este mult mai mult, mult mai rau...Sotia...Inteleg ca si ea l-a inselat pe el. Dar nu cu oricine, cu nasul lor, cu sotul unei femei care ii era mai mult decat prietena.Un cuplu perfect, in sensul ca se potriveau, se meritau unul pe altul, erau la fel. Bleah!Nu cred ca este vreo problema sa-i spui sotiei despre fetita. Daca asta te face sa te simti bine, o poti face. Oricand, chiar si acum. Nu cred ca ea sufera dupa sotul pe care l-a inselat si de care a trait despartita 10 ani. S-or fi iubit la 24 de ani, dar tot ce era frumos se dusese de decenii...Poti sa-i spui. Stii cum cred ca va reactiona? Cred ca va tipa urat la tine, ca esti o mincinoasa si sa nu-ti treaca prin cap sa mai spui cuiva. Poate te va acuza ca ai o legatura cu fata, ca vrei sa-i iei averea.Notiuni ca "dragoste", "respect", "suflete" nu prea au ce cauta in povestea asta. |
gabriela42 spune:
delia?raspuns ceva?...sau un alt domn tocmai se destainuie?este impotriva,, moralei,,mele ce ai facut dar asa esti tu si daca nu ai inca definita profesia din care sa maninci o piinica te sfatuiesc sa incerci la chirurgie ,,domnu...azi va taiem piciorul..,,sau la politie alo doamna fiul dvs a murit acum 2 min ,,sauuu pune de scrie o carte cu imaginatia ta... poate ne dai si autografe.sincer sunt suparata ca nu ne cer prin regulament analize,macar o sedinta la psiho.am citit ca s curioasa dar imi pare rau de timpul pierdut.delia![]()
![]()
![]()
Alizee spune:
| citat din mesajul lui gabriela42 delia?raspuns ceva?...sau un alt domn tocmai se destainuie?este impotriva,, moralei,,mele ce ai facut dar asa esti tu si daca nu ai inca definita profesia din care sa maninci o piinica te sfatuiesc sa incerci la chirurgie ,,domnu...azi va taiem piciorul..,,sau la politie alo doamna fiul dvs a murit acum 2 min ,,sauuu pune de scrie o carte cu imaginatia ta... poate ne dai si autografe.sincer sunt suparata ca nu ne cer prin regulament analize,macar o sedinta la psiho.am citit ca s curioasa dar imi pare rau de timpul pierdut.delia |

allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui gabriela42 sincer sunt suparata ca nu ne cer prin regulament analize,macar o sedinta la psiho.am citit ca s curioasa dar imi pare rau de timpul pierdut.delia |
Sau un curs de bune maniere!
mai, asta e atac la persoana ce faci tu, gabriela!
a_alinta spune:
de morti se spune ca e numai de bine, in sensul ca niciodata nu vom stii ca ceea ce chiar au facut, au facut-o cu rautate. ca si daca ii scoatem din groapa, mortii nu ne mai pot spune adevarul lor.
vikinga spune:
| citat din mesajul lui gabriela42 delia?raspuns ceva?...sau un alt domn tocmai se destainuie?este impotriva,, moralei,,mele ce ai facut dar asa esti tu si daca nu ai inca definita profesia din care sa maninci o piinica te sfatuiesc sa incerci la chirurgie ,,domnu...azi va taiem piciorul..,,sau la politie alo doamna fiul dvs a murit acum 2 min ,,sauuu pune de scrie o carte cu imaginatia ta... poate ne dai si autografe.sincer sunt suparata ca nu ne cer prin regulament analize,macar o sedinta la psiho.am citit ca s curioasa dar imi pare rau de timpul pierdut.delia |