trecerea la cerealele obisnuite

trecerea la cerealele obisnuite | Autor: danis

Link direct la acest mesaj

de la ce varsta ati inceput sa le dati copiilor cereale obisnuite? si de care?

anduta are 1 an si jumatate si ma gandesc s-o "promovez" de la cerealele pentru bebei la cele pt. copii mai maricei.

multumesc,
daniela, mama andutei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Teodora (1 an si 8 luni) nu mai vrea cereale pt bebei de nici o culoare.Nici Milupa, nici Hipp, nici Alete.Nimic! In schimb, papa cu multa placere din cerealele lui taica-sau, adica cereale pt adulti.Si o las, ca altfel face un taraboi....Am doar grija sa nu fie cu alune sau alte adaosuri nepermise.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Pina la 9 luni Mihaita a mincat din greu cereale cu fructe pentru bebelusi. Dupa aceea a refuzat categoric orice fel de cereale pentru copilasi. De pe la 2 ani am incercat sa-i dau cereale Nesquik pentru copii, dar nu le-a prea mincat. Le prefera fara lapte, ca pe bombonele. Abia pe la 2 ani si jumatate am inceput sa mincam cereale cu lapte asa cum scrie cartea, si chiar se masoara dupa ce le maninca, asa cum fac copii din reclama.
Cu drag, Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia mananca de la 10 luni si fulgi de ovaz cu iaurt...mi i-a smuls propriu zis din farfurie...ii plac foarte mult si nu are scaun prost din cauza asta, e cat se poate de normal.
Pupici!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

multumesc mult pentru raspunsuri, vom incerca si noi :)

Mergi la inceput