Salutare tuturor!
Problema e urmatoarea:eram astazi cu fetita(1 an si 5 luni)in curte si ii dadeam de mancare. M-am intors de la ea pret de 5-maxim 10 secunde sa iau cana de apa de pe masuta si cand m-am intors ea nu a mai vrut sa bea apa si nu mi-am dat seama de ce..am plecat apoi in casa sa o schimb la buca(pt ca intre timp mi-a pregatit ceva in scutec) si dupa vreo 10 min. observ ca tot mai are ceva in gura:cand am cautat-o avea bobite de polistiren in gura vreo 4-5 bobite(isi izoleaza vecinii casa si sunt bucati de polistiren in curte)si tot ce se poate sa fii inghitit vreo 1-2.Oare se elimina prin scaun? Ati mai patit careva asa ceva?Sunt foarte speriata si pediatra mea nu-mi raspunde la telefon.
Se elimina singure prin scaun. Stai linistita, Polistirenul nu este toxic, nu arereactii adverse, este neutru chimic, nu se dizolva, nu este asimilabil, nu face nimic pe scurt.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
iti multumesc,Marius, m-am mai linistit.Mai devreme am vorbit si cu doctorita mea si mi-a zis acelasi lucru.
Baietelul meu a inghitit pe la 10 luni o bucata de plastic moale dintr-o eticheta. Am chemat salvarea sa de tare m-am speriat, mai ales ca incepuse sa se inece. Mi-au spus sa urmaresc in scaun daca elimina bucatica respectiva. N-am gasit-o, adevarul e ca nici n-am avut stomac s-o caut prea mult. Bebe e ok. Are 2 ani acum. Nu cred ca ai motive sa-ti faci griji.