pastile de slabit / baza otet de mere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

le-am incercat eu azi vara. Efect...hmmm...aveam stari de greata si miroaseam ingrozitor(nu are legatura cu igiena).
Am slabit vreo 3 kg intr-o luna,asta in combinatie cu masj si termo...
nu le-as recomanda.

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Pe mine m-a usturat stomacul cand m-am apucat sa iau si pastilele astea si cum le-am lasat, cum au disparut arsurile.

Eu aveam in ianuarie 79,7 kg si am reusit sa ajung la 67 pana in iulie. Cu Diet Club tinut in doi insa... astfel e mai usor.
I-au medicamente pe baza de hormoni si asta e si motivul pentru care am pus atatea kg si de aceea am dat doar atat jos - 12 kg - insa sotul meu a dat 20 de kg.
Tinand cont ca noi ne-am apucat de dieta pentru ca trigliceridele si colesterolul sotului meu o luasera razna, iar dupa o luna si jumatate erau in parametri, am ajuns la concluzia ca toate problemele noastre erau datorate alimentatiei... Asa ca, chiar daca acum am reluat dieta si vom ajunge, speram, la greutatea dorita in curand, cred ca voi respecta pentru totdeauna principiile continute in ea fiindca merita.
In plus, dieta la clinica e personalizata, dar ce a luat sotul meu am luat si eu si a functionat la amandoi, la el mai mult decat la mine e drept! Va pot trimite pe mail daca vreti informatiile.
dati un search pe net diet club...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

Pe mine m-a usturat stomacul cand m-am apucat sa iau si pastilele astea si cum le-am lasat, cum au disparut arsurile.

Eu aveam in ianuarie 79,7 kg si am reusit sa ajung la 67 pana in iulie. Cu Diet Club tinut in doi insa... astfel e mai usor.
I-au medicamente pe baza de hormoni si asta e si motivul pentru care am pus atatea kg si de aceea am dat doar atat jos - 12 kg - insa sotul meu a dat 20 de kg.
Tinand cont ca noi ne-am apucat de dieta pentru ca trigliceridele si colesterolul sotului meu o luasera razna, iar dupa o luna si jumatate erau in parametri, am ajuns la concluzia ca toate problemele noastre erau datorate alimentatiei... Asa ca, chiar daca acum am reluat dieta si vom ajunge, speram, la greutatea dorita in curand, cred ca voi respecta pentru totdeauna principiile continute in ea fiindca merita.
In plus, dieta la clinica e personalizata, dar ce a luat sotul meu am luat si eu si a functionat la amandoi, la el mai mult decat la mine e drept! Va pot trimite pe mail daca vreti informatiile.
dati un search pe net diet club...

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

eu vreau!iti trimit pm cu adresa mea de e-mail

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

le-am incercat eu azi vara. Efect...hmmm...aveam stari de greata si miroaseam ingrozitor(nu are legatura cu igiena).
Am slabit vreo 3 kg intr-o luna,asta in combinatie cu masj si termo...
nu le-as recomanda.

Mamica de Ana

ai incercat pastilele de baza de otet de mere???
Ma gandeam eu ca dau dureri de stomac....doar au otetchiar daca e de mere tot otet e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

ti-am trimis mail...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui l_carmen2003

ti-am trimis mail...

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

multumesc frumos!
Am sa incerc sa o tin !Nu e greu de tinut daca esti ordonat .Trebuie sa imi fac o lista cu ce am voie si cu ce nu!
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput