Aspirante optimiste > 20 ani (580)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Lorena draga te-nteleg perfect, dar tot n-ai voie la butoi! Faceti o pauza daca simtiti ca sunteti coplesiti, incercati sa va concentrati pe altceva si-o sa vina si bebe, o sa vezi! Doar sa nu fii suparata si stresata, ca asta numa' rau face. Si eu am de multe ori acelasi sentiment, dar merg inainte ca nu prea mai am timp s-astept. Tu ai alta varsta, fa o pauza de revenire si-o sa reincepeti proiectul bebe cu alt tonus. Te mai asteptam totusi pe la noi cand simti nevoia sa barfim una-alta. Ai grija de tine te rog

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Lorena, nu te mai gandi la butoi... mai bine la buRtoi. vine un timp pentru toti bebeii, adica si pentru al tau. cine stie, luna viitoare poate isi face aparitia o doamna din clubul berzelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

salutare fetele!!!!

Mergi la inceput

si eu sunt supi......luna asta nici un semn de ovulatie..nici mucus..nici la testul de ovulatie si sunt deja z10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

buna kity calm poate ovulezi mai tarziu

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici0101 spune:

Buna seara, fetele!

Lorena, toate ne adunam aici pentru acelasi motiv: ne dorim, mai mult ca orice, un , fiecare confruntandu-ne cu diverse cauze si probleme, ce ne impiedica sa ne vedem visul implinit. Dar speranta moare ultima, dovezi graitoare fiind fetele care vin si anunta ca sunt gravidute si care inainte de acest moment, au fost ca noi, aspirante. Are dreptate Didi, esti tinara si timpul este de partea ta.
Deeeeeeeeeeeeeeci, fruntea sus, soarele trebuie sa rasara pe straduta fiecareia dintre noi...chiar daca nu se petrece chiar atunci cand ne dorim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor sa va zic ce am patit azi

azi dupa ceva vreme m-am luat tocuri de 12 cui,m-am aranjat etc...eram cu chef de plimbare....ajung pe la soacramea stau ce stau si dau sa plec spre casa...cand sa ajung la masina cedez trecerea la o masina si cand sa fac un pas ma trezesc pe jos.... ma bufnit instant rasul...noroc ca am oasele tari ca am cazut cu piciorul sub mine si l-am julit mama mama. nu mai nimeream sa deschid portiere sa intru in masina sa ma vait acolo si sa vad daca ma vazut cineva :)))
trb sa va zic ca nu sunt la prima abatere sunt tare impiedicata

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

alina
sunt nedumerita pt ca eu ovulam in primele zile dar acum...ioc..

Mergi la inceput

cosmi
cum te simti de cand iei vitexul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

e kity se mai intampla sa ovulezi si mai tarziu

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput