Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Chiar daca schimba sau nu legea tot stau cu bebe 2 ani. Imi gasesc de lucru de acasa si 550 lei pe luna tot scot.
Alexa, deci esti multumita de saltea. Vreau sa-mi comand si eu una si ma gandeam daca merita sa investesc. Eu nu prea am probleme cu somnul dar sotul simte fiecare denivelare.
Simis, eu ma uitam o data la tv si apare o reclama cu ceva vodka....si m-a apucat o pofta..., si culmea ca de obicei beam cam orice dar sigur vodka NU.
M-am dus si am luat o gura de palinka de la tara si mi-a trecut.Pofte de femeie gravida.....mai poate zice cineva ceva?

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adry asta am inteles si eu

aloca#355;ie de stat (200 lei/lun#259; - 0-2 ani, 42 lei/lun#259; - 2-18 ani);
* indemniza#355;ie cre#351;tere copil (85% din media veniturilor, sau 600 lei/lun#259;);
stimulent cre#351;tere copil (100 lei/lun#259;).
* - diminuat cu 15% din data de 1 iulie 2010,conform art.12 din Legea nr.118/2010

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Vas pai mai poti sta aksa inca un an..dar e concediu neplatit,
dc gasesc legea ti-o arat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Vas pai mai poti sta aksa inca un an..dar e concediu neplatit,
dc gasesc legea ti-o arat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Super ca se poate sa stam 3 ani cu copilul acasa, chiar daca 1 an nu este platit. Nu as vrea sa las copilul de 2 ani pe mana altcuiva indiferent de gradul de rudenie. Sper sa se poata.

Codruta cu de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

stiu k nefumatoarele ne condamna(pt ca nu stiu ce inseamna), si chiar si cele care s au lasat de tigari
mie dr mi a zis max 6 pe zi...si le fumez, ma simt vinovata, sunt paie....dar mor de plictiseala toata ziua.......

21+

Mergi la inceput

COdruta dc nu se va schimba nimic, poti sa stai pana la 3 ani aksa cu bb.
dar sa vdm ce mai hotarasc mintile noastre luminate din parlament

in legatura cu tigarile..si eu fumam inainte sa raman..nu mult..max 10 tigari p zi..dar le fumam..
de cand sunt gravida nu am pus tigara in gura pana la 4 luni
iar de atunci..1-2 o data la o sapt-doua..depinde..
dar am momente..cand as vrea sa beau o cana mare de cappucino, frape, nes..orice..si sa trag o tigara asa dintr-o data
dar ma abtin.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Luciact am o prietena care in timpul sarcinii(mai ales de la 5 luni) a fumat juma de un pachet de tigari pe zi. Finutul meu e bine sanatos. Eu sunt nefumatoare, dar din punctul meu de vedere daca esti fumatoare mai bine fumezi pana la 6 tigari(cum si pune si medicul), decat sa stresezi bebelusul..

Deci sunt din nou nervoasa. Din articol se intelege ca se anuleaza trusoul bebelusului(150lei mare suma) si aticolele 25 si 26 din legea privint alocatia copilului. Acu nush la ce se refera articolele astea.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Lucia, eu cred ca stau ffff prost cu constiinta.
Nu ma simt deloc vinovata din cauza lor, asa ca asta e!
Oricum ieri m-a socat o prietena care mi-a zis ca ea cat a fost gravi a suferit orice pt bb, nici nu a fumat, indiferent ce durere a avut nu a tratat-o ca asa tre sa sufere o mama!
Nu mi-a venit sa cred. De ce trebuie "sa sufere" cineva? Eu nu sunt de acord cu suferinta sub nici o forma la nimeni, cu atit mai putin la mine.

Mergi la inceput

o prietena de-a mea a fumat si 2 pachete pe zi. nu a avut bb absolut nimic
nu s-a putut lasa..mai ales k in per aia a avutn umai necazuri si probl..si asa se mai linistea..sau asa credea ea..
iar bb e sanatos si plin de viata.

si eu stiam k trusou s-a anulat. si banii aia care ii dadeau pt fiecare sarcina la fel..acu nu stiu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

ma uit la voi ca toate faceti plimbari noapte la buda , mai rare sau mai dese....
eu deloc nu merg peste noapte la buda. merg pe la 10-11 seara si apoi tocmai pe la 7 dimi. asa am fost tot timpul ... la voi de la inceputul sarcinii s-a manifestat cu santzuri catre buda ?

o sa merg si eu maine la mine la HR si am sa va povestesc exact cum e cu pre, post si CIC-ul , ok ?
Tr musai sa ajung sa vb cu ele cum e mai bine sa-mi iau si ce beneficii am.. stiu ca-mi dau un ajutor de nastere 2 sal medii pe companie , diff intre 855 platita de stat pana la 100% sal. net ridciat de mine , vreu sa-mi iau si banii de co pe anul care vine.... vreau sa beneficiez de toata chestiile conf CCM , nu-i iert

Eu ma abtin cu greu sa nu iau nimik pana la 01.nov cand intru si in CO , dupa ce trec si de morfo si inaintez sa vad ca problemutza mandrei mele cu chisturile se rezolva.... tot atunci vreau si partea cu varuitul ... nov. va fi o luna plina ochi

mai spunea careva de coniac ... eu tarie nu am baut deloc in sarcina (desi inainte singura bautura de care ma mai atingem era uischi si nu pricare , jack daniel's ....insa am baut de 2 ori cate jumatate de pahar de vin alb .. tot asa.. de pofta ... dar tin sa va spunca din acea jumatate m-am cam ametit si ma gandeam la bebelica cum o fi daca eu eram asa. ..

si mai voiam ceva ... aaa... dormeo vreau si eu sa-mi iau , mama si-a luat in primavara si e f multumita insa mi s-a parut extraordinar de mult la pret. eu am gasit la domus din latex natural , 190/170/30 vreo 1900 lei si era mult mai ieftina decat cea de la dormeo pe aceleasi dimensiuni ...

mami 20 Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput