joi ma internez

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Mel fii barbata!
Gindeste-te ca este deja simbata si a trecut...
Nu exista nimic prea greu sau prea dureros daca vrei sa ai in brate o minune mica.
Te pup si iti tin pumnii.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Mel , cred mai degraba ca este vorba de o histeroscopie daca ai pomenit de fibrom . Si histeroscopia necesita o zi internare si consta in introducerea unei mici camere in uter si vizualizarea cavitatii uterine pe un monitoe .Astfel poate vedea exact ce este acolo . Totul este sun anestezie si dureaza pana intr-o ora . Eu am facut 3 anul trecut la Polizu , la prof. Banceanu - una exploratorie , una pentru sinechii si alta pentru polip. Nu ai de ce sa iti faci griji , ne vei simti nimic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mel, tu nu ai intrebat exact despre ce este vorba? Scumpi, si Anis a facut HSH, si a stat doar cateva ore in spital. Cum ai putut pararasi spitalul fara sa intrebi ce si cum? Hai ca m-ai facut foarte curioasa.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

mel,
nu iti fie frica. si eu am faut HSG (histerosalpinografie) si eram tare speriata. procedura a durat 5 minute si nu am simtit nimic. am putut sa vad pe ecran cum se duce lichidul in sus pe trompe. la vreo 15 minute dupa am avut niste dureri foarte mari dar care nu au durat mai mult de 15 minute.
am simtit durerile desi luasem ceva cu o ora inainte, preventiv. eu nu am stat in spital pt asta, m-am dus la clinica, au facut procedura si in jumatate de ora m-au trimis acasa. daca ramii in spital citeva ore dupa e foarte bine. sa rogi pe cineva sa vina sa te ia ca daca iei ceva medicamente pt durere s-ar putea sa nu poti sa conduci.
nu iti fa griji si du-te linistita ca o sa fie bine. daca stii ca suporti greu durerea poti sa le ceri un medicament pt durere inainte de procedura ca sa aiba timp sa isi faca efectul.
am auzit de mai multe cazuri care au avut bebe dupa HSG desi nu aveau trompele infundate. lichidul `curata` trompele si daca e vreun blocaj il poate impinge afara. poate e cu noroc pt tine.

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mel, iti doresc succes si sa nu iti fie frica. O sa ne gandim la tine si iti tinem pumnii ca totul sa decurga usor.
Dupa aia sa vii repede sa ne zici cum a fost.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Nu ma certati dar nu mai stiu ce mi-a spus!!!!!!!!!!!! Pur si simplu m-am zapacit pt ca aveam niste emotii ingrozitoare.

Dar daca este vorba de histeroscopie conteaza a cata zi a ciclului este? Pt ca asta tin minte sigur: mi-a spus ca trebuie sa fiu intre a 8-a si a 15-a zi a ciclului - si doar saptamana asta sunt.

Eram prea bucuroasa pt ca mi-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez din pricina fibromului si am uitat

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mel draga, in privinta fibromului nu iti fa griji ca iti dau eu tratamentul cu bai de plante. Dar chiar, de cand ai tu fibrom? Eu nu stiam sa ai tu asa ceva. Nu esti cam tanara pt fibrom? Ce marime are?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

mel, stai linistita ca nu te cearta nimeni. si mie mi se intimpla sa ajung acasa si sa nu imi mai amintesc ce mi-a spus doctorul. tot din cauza emotiilor. poti sa il suni sa il intrebi sau sa atepti pina ajungi acolo si te lamuresti atunci. in tot cazul, stai linistita, sa nu iti fie frica si sa ai incredere in doctor ca stie el ce face.

eu stiu ca histerosalpinografia se face intre zilele 5 si 12 de ciclu ca sa fie siguri ca e inainte de ovulatie. despre histerografie nu stiu cind se face.

lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si eu am facut histerosalpingoagrafie.Te internezi dimineata si la ora 16.00 pleci acasa.Doare putin dar trece.Mie mi-a desfundar la HSg una dintre trompe care era un pic infundata.
dar analize hormonale nu ti-a dat sau eco pt ovulatie?

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adonia spune:

mel eu am facut si histerosalpingografie si histeroscopie (cea cu camera de filmat)si amindoua necesita o zi de internare si se fac tot asa cam in a 8-15 zi. Pe mine m-a durut la amindoua, dar trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor pt. ca, daca te doare este bine, inseamna ca nu ai trompele infundate si deci sunt permeabile pt
Succes si sa fii curajoasa
Adonia

Mergi la inceput