Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inbox/inbox.jpg)
inbox spune:
Haideti ca mai intru si eu cu vesti. Dupa cum va spuneam, am dus fata la gradinita si bineinteles ca a inceput cu o raceala...raceala pe care am luat-o si eu...sunt terminata, toata ziua zac, iau 3 zile paracetamol la 12 ore, oscillococcinum la 8 ore si vitamina C 1000 de unitati+ ceaiuri la greu. Sper sa imi revin.
Am fost la un ecograf ca nu am mai avut rabdare pana saptamana viitoare si am aflat ca bebe este tot in pozitie pelviana si nuprea sunt sanse sa se intoarca fiind destul de mare ( nu mi-a spus cate kg are). Saptamana viitoare probabil voi afla data cand voi face cezariana :(, am inceput sa ma mai impac cu gandul ca nu voi naste nromal.
Acum am citit pe net, la disuctii generale ca astia vor sa modifice indemnizatia de cresterea copilului, probabils e va umbla la durata de acordare...si sunt tare trista, eu ma pregatisem sa stau acasa 2 ani :((!
mamica de printesa Maria si 34+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anna_ivan spune:
neatzaa..... Bun venit Matei
Felicitari Simona
astazi ne laudam si noi cu noua semnatura si cu 18 kg in plus.36+
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
![](images/user_woman.png)
2ingerasi spune:
Buna dimineata!
Donna79, nu am semnat ieri condica pentru ca am avut o zi plina. Am fost cu mama la plimbare toata ziua.Mi-a fost tare dor de ea si m-am amuzat bine mergand peind magazine si la o cofetarie buna. Asta inite de a intra in "carantina".
Inainte de plimbare am dus copilul la gradi si apoi am fost pana la biserica sa ma spovedesc si sa vorbesc cu parintele.Noi am stabilit deja si botezul, pe 27 noiembrie, pentru ca nasii Antoniei vin din Romania si trebuia sa ii anunt din timp pentru a-si putea lua mai ieftin biletele de avion.
Dupa plimbare, care a fost lunga de vreo 8 ore, m-am apucat sa ma epilez,cu ajutorul cumnata-mii, apoi am facut o baie buna si m-am pus in pat pe la 10 seara, rupta de oboseala si plina de emotii...
Acum ma pregatesc de spital. La 12 fix, ora Belgiei (13:00 cea a romaniei) sunt asteptata la spital pentru internare. Si am niste fluturasi si soricei in stomac!!!!! Aici te interneaza cu 24 de ore initea cezarienei pentru a-ti face tot felul de analize,monitorizari, ecografii, cosmetizare,dezinfectare,etc...
Asa ca de azi ma voi muta la "hotel" timp de aproape o saptamana. Acolo voi avea net cu siguranta si o sa va tin la curent cu ce mi se intampla...
Sunt foarte agitata si din cauza ca Matei plange mult dupa mine si ma intreb cum voi rezista in spital de dorul lui. Imi tot fac griji de cum se vor descurca restul lumii (tata, cumnata si fratele) cu el.
Mama va sta cu mine in spital.Va intra inclusiv in sala de operatii pentru a face primele poze.
Doamne ce emotii am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parca sunt mai mari decat la prima nastere.
Va pup pe toate.
2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+
Antonia Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eveline/eveline.jpg)
eveline spune:
Salutare!
Felicitari Simona! Bine ai venit pe lume Matei!
INBOX si eu ma gandesc cu groaza ce le mai fata mintea astora vis a vis de indemnizatie.... nici nu ma gandesc sa nu stau 2 ani acasa...
2INGERASI iti tin pumnii si ai sa vezi ca totul va fi super OK!
Eu is un pic tehuie, nu stiu ce sa fac...va rog sa nu dati cu rosii (zic si io preventiv, ca stiu ca nu sunteti genul), dar va rog poate aveti vreun sfat. A mea (faimoasa) pisica, dupa doua zile de somn (of course) a fatat aseara 4 puiuti...in casuta fiica-mii din camera ei. Mi-e rau, nu alta, e vina noastra ca n-am fost pe faza si nu i-am pregatit nimic (ce sa fac daca-s cascata). Acum trebuie sa scot tot de pe acolo si sa spal si sa dezinfectez...m-oi descurca eu. Ce sa fac cu puii, asta-i intrebarea...offfffffff...ca numai asta nu-mi trebuie mie in casa. De data asta poate n-o mai scap si o sterilizez, da cu minunile alea mici ce fac...is 4 si de data asa, da se vede ca tata-i altul
Sotu mai facea si misto de mine azi dimineta, ce-i pasa lui, s-a carat la servici si m-a lasat cu ei pe cap. Zicea ceva de genu, uite Alex (asa o cheama pe pisica, la dorinta fiica-mii) ce usor a nascut acasa singura, tu oare nu poti?? Sa nu mai dai atatia bani pe la spitale, ia exemplu....imi venea sa-l strang de gat.
Una peste alta nu stiu de unde sa incep si unde sa termin...ma duc sa mananc ceva poate-mi vine vreo idee..
A ,...macar schimb semnatura azi, si daca nu ma insel o schimba si Ana..felicitari!
37+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
eveline spune:
Si de azi timp de o luna vin pe lume "Balantele".. 38+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_25/ana_25.jpg)
ana_25 spune:
Eveline felicitari pt schimbarea semnaturii!
Si,da,si eu o schimb azi!
Aaa,felicitari si pt pisoiasi,chiar daca nu ti-i doreai!
Ana38+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
Ana !
Si rectific..sunt 5, abia acum am reusit sa-i numar bine, am chemat-o pe aia mare la masa si apoi s-a cerut afara. Am scos tot de acolo, am bagat la spalat la 90 grade (sper sa nu se destrame ceva) si i-am pus pe aia mici intr-o cutie,...si stau si ma uit ca proasta la ei... 38+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Remember me?!
Banuiesc ca v-a pus la curent,Nerantula,cu patania noastra.. Da tu de unde aflasi soro,ca uitai sa te intreb?!
De nascut nu am nascut si parca nici n-as vrea sa nasc curand,insa..nu eu decid asta..
Se pare ca picur ceva lichid amniotic,putin,cam de Joia trecuta,apoi am patit-o iar-Duminica,in cantitate puutin mai mare si in 3 reprize.Partea draguta este ca eram pe Valea Doftanei,de Sambata,la intalnire randuniceasca
Mi-am sunat dr.,a vb cu Horhoianu la Municipal si m-a trimis acolo.Am primit 2 doze de Dexa si tocolitice,mi-au facut si eco(de catre Roxana Bohaltea-nota 100!!) si mandra mea s-a intors iar cu capul in jos-face sporturi extreme de mica!Doamne! Avea 2600gr si o circulara,lichid in cantitate suficienta..Luni am fost externata in ideea de a merge la Giulesti-mama lui-dar pana la urma ne-am cazat la hotel..Ieri m-a sunat dr si a zis ca ramane sa ne vedem Joi dimi la spital,dar sa nu plec la Craiova,ca-i prea periculos.Nu am plecat la Craiova,dar nici in Bucuresti n-am ramas Am venit la Breaza,sa profitam de minivacanta in 2(fara sex,da?!)-ultima,pt muuult timp de-acum incolo..
Send si revin
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
![](gravida.gif)