Sept-Oct 2010 - Hai 2ingerasi!Hai Mari!!(167)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_25 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ghiocela13
Chichi acuma am vazut mesajul asta. cred ca spre mine bateai. am vazut ca mai multe fete au pos poze cu burticile goale si am zis sa pun si eu ca nu-i nimica. mai ales ca m-am gandit ca pe picasa le vezionam doar intre noi si de voi nu-mi este rusine. imi cer scuze! o sa le sterg. sorry! n-am vrut sa jignesc pe nimeni! Ghiocela 37+ cu Irina Maria |
Ghiocela,nu te supara!!Nu cred ca asta a fost intentia lui Chichi! Bravo tie ca arati asa bine si nu trebuie sa stergi nici o poza,trebuie sa fii mandra de cum arati!. Si nu cred ca ai jignit pe nimeni! Eu una chiar ti-am admirat pozele!
Ana37+ Maia Elena lu' mama
LoraG76 spune:
Loredana, bine ai venit acasa impreuna cu Sarah Sophie!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Multumim! Iti dai seama cum ma umflu-n pene! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Pai ai si de ce!!
camy81 spune:
BUNA fetele
doamne mai fete da ce spor aveti la scris ca eu nu reusesc sa tin pasul cu voi nicicum cred ca ar trebui sa ma cam las de voi ca numa va incurc pe aici.Dar am vazut ca sunt si eu trecuta in listuta voastra si atunci nu o sa renunt
Azi noapte am cam avut treaba cu nume de pe aici cred ca din cauza ca nu reusesc nici cum sa tin pasul cu voi
Este adevarat ca ciocolata te ajuta fff mult si iti da putere atunci cand esti in travaliu? ma tot nebuneste o vecina sa imi cumpar 2 ciocolati sa am pt. cand imi trebuie
Ok incerc sa mai scriu si eu pe aici dar un pic mai rarut ca-i mai dragut
CAMELIA 38+ SI MAMI DE ALEXIA
Fistiq spune:
Buna ziua de la noi 2!
Sorana, suntem si noi prezenti, mai cu portia dar suntem ok. Ai dreptate, il plimb la greu pe omuletul Tudor
Stiu ca martea se skimba multe semnaturi pe aici. La mai mare, pina la termen tuturor!
Ce s-a marit listuta cu bebelusi Nu am reusit sa-mi dau seama care e raportul fetite/baieti. Sa fie sanatosi cu totii, impreuna cu mamicile si fratiorii mai mari.
Deci, noi ne plimbarim la greu. Ieri am fost la serviciu, azi tot pe la institutiile publice... Miine cred ca prin oras cu o colega care vrea sa caute un cadou...
So, pe scurt nici nu ma intereseaza ca la mine in casa e inca santier, eu ma plimb
Asta-noapte am avut citeva contractii ceva mai dureroase decit pina acum, dar am patit si eu ca Eveline Pina sa apuc sa le monitorizez adormeam la loc De dimi nu mai aveam oricum nimcS-o fi plictisit si travaliul cind a vazut atita lene
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
ghiocela13 spune:
Multumesc ANA! dar ma simt prost acuma.
Si apropos de teoria mea cu sucurile nu am vrut decat sa fac o gluma. Am vrut sa te cert nitel pe tine pt ca mi-e drag de tine. Tu esti cea mai prezenta si cea mai sufletista de aici.
nu judec eu pe nimeni ce si cat mananca. a fost o gluma. mai ales ca sotul meu gateste zilnic mancaruri si deserturi de infulec pe nerasulflate. daca nu m-am ingrasat este doar noroc.
scuze inca o data!
Ghiocela 37+ cu Irina Maria
LoraG76 spune:
Mai fetelor, mi-e asa dor sa stau la taclale cu voi!!!!! N-aveti idee! Da' recuperez io!
Ce stiti de Mai3?
Ghiocela, chichi e ultima pers. care ar fi vrut sa te faca sa te superi...cu siguranta altceva a vrut sa spuna, adica ea, ca s-a ingrasat mult, n-ar face poze neacoperita din cap pana-n picioare, precum femeile musulmance...
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
ana_25 spune:
Kamy81 cum sa ne incurci draga??? Nici vorba!
Cat despre ciocolata eu nu stiam ca te ajuta! Dar de la asa ajutor nu ma dau in laturi! As accepta o cutie intreaga de ajutor!
georgescu oana spune:
Buna fetelor ma mai primiti ???
Eu astazi am iesit din spital , nu , nu am nascut inca si asta e un motiv de fericire , am reusit sa ajung la 37 s, am inca sperante sa apuca 38s
Felicitari fetelor ca au nascut, e o adevarata invazie la noi , se vede ca suntem in culmea Odiseei.
Daca tot ar trebui sa stau cuminte , m-am apucat sa imi fac bagajul pentru nastere si .... o placinta cu mere .
Inca nu e gata e o reteta noua, presupun ca e foarte usoara dar am obosit la greu pana am terminat-o , daca e buna va anunt .
Va pup , imi cer scuze ca nu am recuperat tot ce s-a discutat pe aici , Ghiocela tare faza cu mustul , ai grija de burtica, si nici eu nu cred ca era o aluzie la poze cu burtica ... as pune si eu daca as avea una mai acatarii , singura in care sunt mai goala e la plaja si acolo nu ma vad in tota splendoarea din pacate
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie
LoraG76 spune:
Oana, ma bucur ca esti bine!