Prietene la bine si la greu - 54
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Gabitza, e simpatica foc Eva cum se deplaseaza, zici ca danseaza 'pinguinu'cand taraie curuletu pe gresie, si ce usor face spagatu!!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 referitor la laptele de vaca de ce nu este indicat inainte de 1 an? din cauza proteinei pe care o contine, ca e alergen? ![]() Daca ii faci de ex orez sau gris cu lapte ca masa de la ora 17 de exemplu, este acelasi lucru? Intreb si eu, ca de dat inca nu i-am dat deloc lapte de vaca, dar mie lucrurile imi par diferite. Gresesc oare? |
asa gandeam si eu cumva, ca parca la gatit pt feluri de papa parca nu mi se pare asa nasol..Da nah..uite ca si Diana zice sa amanam.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
asa gandeam si eu cumva, ca parca la gatit pt feluri de papa parca nu mi se pare asa nasol..Da nah..uite ca si Diana zice sa amanam. ![]() ![]() |
mda, pentru mine e o intrebare tehnica, pentru ca mai am 1 luna pana face un an si inca mai am sa-i dau diverse lucruri pana la laptele de cava. dar imi place sa-mi explic lucruri, cu argumente
![](icon_smile.gif)
Monis
![](zzzz.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lylyana_p_ion/lylyana_p_ion.jpg)
lylyana.ion spune:
gabitza, e tare simpatica Eva
capishoneasoooo hai cu povesti de la turci si poooozeeeee
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 pe gresie ii e mai comod asa....e o lenesa ...pe covor trebuie sa presteze 4x4 ![]() ![]() ![]() mucosii |
muuuuult muuult prea tare Eva cu solutia de deplasare. Am vazut filmul de 6 ori.... am ras continuu
![](radtare.gif)
broscuta_80 spune:
monis pana faci capitolul nou :
- ai em veri sorii abaut za concert
- Santi te-a dat peste cap cu faza cu adormitu'? Ma intreb daca ai de gand sa aplici solutia lui tati de Santi de acum in colo