Prietene la bine si la greu - 54

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabitza, e simpatica foc Eva cum se deplaseaza, zici ca danseaza 'pinguinu'cand taraie curuletu pe gresie, si ce usor face spagatu!!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

referitor la laptele de vaca de ce nu este indicat inainte de 1 an? din cauza proteinei pe care o contine, ca e alergen? . Eu una prin introducerea laptelui de vaca, inteleg inlocuirea unei mese de lapte (praf sau natural) cu o masa de lapte de vaca.
Daca ii faci de ex orez sau gris cu lapte ca masa de la ora 17 de exemplu, este acelasi lucru?
Intreb si eu, ca de dat inca nu i-am dat deloc lapte de vaca, dar mie lucrurile imi par diferite. Gresesc oare?

asa gandeam si eu cumva, ca parca la gatit pt feluri de papa parca nu mi se pare asa nasol..Da nah..uite ca si Diana zice sa amanam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

EVA si DRAGOS

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui monis5

referitor la laptele de vaca de ce nu este indicat inainte de 1 an? din cauza proteinei pe care o contine, ca e alergen? . Eu una prin introducerea laptelui de vaca, inteleg inlocuirea unei mese de lapte (praf sau natural) cu o masa de lapte de vaca.
Daca ii faci de ex orez sau gris cu lapte ca masa de la ora 17 de exemplu, este acelasi lucru?
Intreb si eu, ca de dat inca nu i-am dat deloc lapte de vaca, dar mie lucrurile imi par diferite. Gresesc oare?

asa gandeam si eu cumva, ca parca la gatit pt feluri de papa parca nu mi se pare asa nasol..Da nah..uite ca si Diana zice sa amanam.

mda, pentru mine e o intrebare tehnica, pentru ca mai am 1 luna pana face un an si inca mai am sa-i dau diverse lucruri pana la laptele de cava. dar imi place sa-mi explic lucruri, cu argumente

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

gabitza, e tare simpatica Eva

capishoneasoooo hai cu povesti de la turci si poooozeeeee

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

fac cap nou

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

pe gresie ii e mai comod asa....e o lenesa ...pe covor trebuie sa presteze 4x4

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

muuuuult muuult prea tare Eva cu solutia de deplasare. Am vazut filmul de 6 ori.... am ras continuu

Mergi la inceput

55

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

monis pana faci capitolul nou :
- ai em veri sorii abaut za concert
- Santi te-a dat peste cap cu faza cu adormitu'? Ma intreb daca ai de gand sa aplici solutia lui tati de Santi de acum in colo

Mergi la inceput