Prietene la bine si la greu - 54
Raspunsuri - Pagina 10
Lumi_Richard spune:
Dana,cred ca sunt temporare aceste iesiri si de noi depinde sa ii modelam. Eu nu voi accepta sub nici o formaastfel de comportament nici acasa,cu atat mai putin in public!
Noi ne luptam in continuare cu mucisori,acum sunt galbui,inainte de fiecare biberon trebuie sa o aspir,altfel nu poate manca. Partea buna e ca a inceput sa se obisnuiasca cu zgomotul facut de aspirator
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
DianaR spune:
Many, tobrex doar daca e bubita infectata acolo (de ex daca ti-a facut rani cu dintisorii si s-au infectat). Alfel lanolina e arhisuficienta.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
lylyana.ion spune:
pe yahoo groups s-au format diverse grupuri pe banci, unde se discuta dspre oug 50 si actele aditionale, cum sa se actioneze bancile in instanta, pt cine este interesat
ex de grup: ing_oug50, BCR_Ord_50_2010, ClientiVB_Bucuresti
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Many, tobrex doar daca e bubita infectata acolo (de ex daca ti-a facut rani cu dintisorii si s-au infectat). Alfel lanolina e arhisuficienta. Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor! |
Asa este. Eu le-am avut pe amandoua: o rana de la muscatura care nu durea foarte tare si s-a vindecat cu lanolina...si rana care s-a infectat, aveam dureri groaznice si nu a trecut pana nu am folosit tobrex.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Dana,cred ca sunt temporare aceste iesiri si de noi depinde sa ii modelam. Eu nu voi accepta sub nici o formaastfel de comportament nici acasa,cu atat mai putin in public! `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Sper sa reusesc sa il modelez pe David...ca nici eu nu sunt de acord cu aceste iesiri...nici acasa.
------------------------
many_bani spune:
Multumesc fetelor, este rana de la muscat dar nu s-a infectat, inca. O sa incerc cu lanolina.
mami de Vlad (29.10.2009)
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui many_bani Diana, Dana, Ionela, care sunteti prin zona, va rog sa-mi spuneti si mie, nu am salvat cand s-a discutat, ce unguient sa folosesc ptr. mamelon, l-a aranjat Vlad asa de bine ca nu mai suport sa-l ating nici de haine. Multumesc mami de Vlad (29.10.2009) |
aici mesajul pe care l-am primit de la Diana cand am avut problema cu sanul.
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
cristina_boc spune:
Salutare fulgusori,
Am adormit una bucata copil putin marait (fata de ieri pot sa-l declar foarte cuminte), si acum am intrat sa va salut.
Multe discutii interesante.
Despre ochelari, vroiam sa intreb si eu de ceva vreme. Mai nou si Andrei are treaba cu ei. Cat ca-i ia de la ochi si ii arunca. De multe ori stau cu ei asa jegosi si nu stiu de ce vad in ceata.
Mai nou Andrei face kk la olita. Eu il sterg cu servetel umed si apoi il duc in baie la chiuveta. Pana pe la vreo 4 luni eu l-am spalat tot timpul cu apa/ceai. De atunci il duc la chiuveta. Am noroc ca el e din categoria "pana". Ii place in chiuveta, si chiar uda tot prin baie. Obligatoriu tre sa ne si jucam (oprim robinetul, prindem jetul de apa, sapunul), dupa ce ne spalam. Am avut cateva reprize de iritatie chiar si cand nu foloseam servetele umede si era alaptat exclusiv.
Referitor la apa plata. Cica ce folosita la bb ar trebui sa fie microbiologic pura. Pe cea de la Dorna ( eu de asta folosesc), scrie ca este buna pentru bebelusi.
Pana acum am facut vaccinurile spuse de pediatra. Eu am incredere in ea. Si daca as incerca sa ma documentez, tinand cont ca nu am pregatire necesara, sigur as gasi tot articole unul pro si unul contra. Asa deci nici nu m-am deranjat sa caut.
Dankutza, pretioase informatiile de la kinetoterapeut. Abia astept sa vina sotul acasa sa i le citesc si pe astea. (I-am citit si postarea Siminei). El nu ma streseza cu mersul lui Andrei, dar soacra in schimb,merita asta: . Il tot compara cu doi copilasi de la ea din bloc, care sunt de-a dreptul obezi, si care stiu sa paseasca de la 6 luni. M-am obisnuit sa o ignor, dar chestia asta mi-o repeta de fiecare data cand ne vedem (si mai nou a trecut cam des pe aici).
pentru chitarista Ruxi. Poate ne-om intalni la vreun concert de-al ei.
Pana se trezeste Andrei ma duc sa ma pregatesc de iesire in oras. Ma intalnesc cu niste prietene mamicute.
O zi frumoasa in continuare!
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
dana n. spune:
Ce activa am fost pana la ora asta...sa mai zic eu ca nu am baiat cuminte plecam la plimbare acum.
------------------------