Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Yasmi, eu mananc seara in jur de ora 20.30 si apoi putin dimineata tot la 8.30, apoi la 12 masa de pranz..apoi cate o gustare...si iarasi la 20.30.

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

bb_yasmi eu m-am vopsit acasa de fiecare data. pentru cat ma vopsesc eu la suprafata n-am nevoie de coafor. acasa ma fac un-doi si ai vazut in poze cum iese, culoarea este foarte misto. niciodata nu mi-a iesit aiurea culoarea.

ally aseara la 8 eram in pijamale. in fiecare seara este asa. la 10 fara 10 m-am trezit buimaca , ca atipisem la tv. al meu se uita dincolo la ceva meci. asa ca eu am stins tv-ul si am bagat cornu-n perna. am adormit imediat, nici n-am simtit cand a venit al meu langa mine.
fetelor voi cum stati cu somnul? la ce ora va culcati?

alina daca este 80% cuculet, este sigur cuculet. sa fie sanatos si sa va bucurati de el si de surioara.

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

strumphi bine ai revenit, ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa!!

bb_yasmi, e ok sa te vopsesti acum mai ales daca ai suvite. problema la vopsit in teorie e sa nu cumva vopseaua sa stea prea mult pe pielea capului si sa se absoarba in sange chimicalele din ea dar la suvite nu e cazul ca niciodata nu iti pune vopsea pe scalp iar prin firul de par nu se absoarbe nimic. si eu sunt cu suvite, am amanat pana acum sa ma vopsesc iar saptamana asta o sa ma duc si eu sa ma fac frumoasa! am vorbit chiar si cu doctorita mea de problema suvitelor si mi-a zis ca e ok!

eu nu inteleg ce se intampla cu mine. am inceput sarcina cu 54 de kile si acum am 52. nu stiu daca e posibil la 12 saptamani, dar cred ca aseara mi-am simtit bebe!! stateam intinsa pe spate, cu mainile pe burtica si am inceput sa simt mici inghionteli, dar destul de clare. nu cred ca erau de la intenstine, era ceva mai diferit....m-as bucura dar nu stiu daca chiar am dc sa ma bucur sau a fost o interpretare aiurea.....

va

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!!

Soare si frumos la Londra, nu stiu cum e afara, dar din casa asa pare Am dormit bustean , pe la 10 m-am bagat in pat si am dormit pana la 8, nici pe sot nu l-am mai auzit deloc, ce minune

Multumesc fetele de aprecieri , Paris merita vazut asa cum am mai spus, dar eu a 2a oara prea curand nu mai merg, poate cand oi avea nepoti

Succes fetelor care au azi eco , parca anaxena e la Bucuresti azi pentru eco, sa vii cu vesti bune si sa ne spui culoarea caruciorului

Eu ma pregatesc sa ma duc la spital iar, sa le mai dau o mostra de urina ca v-am spus ca am gasit plic in posta de la spital cum ca sa vin ca nu stiu ce naiba or fi facut cu mostra de urina de pe 8 sept. Uite cum ma pun astia pe drumuri aiurea, proasta organizare , nu mai stiu ce sa mai spun... ehh asta e ...o sa o fac si pe asta

Aseara nu prea am mancat nimic , decat niste prajiturle scotish, bune rau ... am dat gata un pachetel de vreo 8 bucatele pe la 5 -6 pm si apoi nu am avut chef de gatit si azi vad ca ma roade stomacul, nu stiu ce sa mananc ca am deschis frigiderul si nimic nu imi face cu ochiul ...
Abia astept sa vin in romania duminica ... dar am inteles ca e cam frigut si cam bantuie o viroza ceva ca multa lume am auzit ca e racita si virusata... sper sa nu mai repet raceala de am tras-o inainte de Paris, oricum, bag vitamina C in fiecare zi sa ma imunizez

Gata vorbaraia, ma duc sa ma imbrac si poate ies sa imi cumpar ceva croissante ca mi-am adus aminte acum de alea bune de la Paris ... sunt aici de alea fresh la Tesco, un supermarket, super bune ..cu migdale sau alea cu scortisoara Deja imi ploua in gura

Va pup si mai vorbim pe seara ca dupa spital ma duc pe Oxford street la un pic de shopping ca am o cerere speciala din romania de la sora-mea

BB on board!!! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxi neata asa sper si eu sa ramana baietel

fetelor azi dau de baut /mancat dupa pofta inimilor voastre chiar daca doar virtual noi implinim 8ani de casnicie

deci sa inceapa party!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy cu ce vopsea te faci??? eu nu am fost niciodata multumita de rezultatul de acasa. azi cred ca imi incerc norocul. am fost si am cumparat o cutie de vopsea de la garnier color naturals nuanta 113. altceva nu am gasit aici in zona :( crezi ca o sa iasa ceva??? ai vazut in ultimele poze cat e radacina mea... doamne numai galben roscovan sa nu ies...

scrish, eu nu puneam pb daca sa ma vopsesc sau nu. si la cealalta sarcina m-am vopsit. nu stiam daca sa am curaj sa incerc acasa....

alina la multi ani fericiti inainte!!!

eu ma pun sa imi fac o salata cu ton si sa ma hotarasc in timpul asta daca pun vopseaua in par sau nu eventual poate incerc pe o portiune mica sa vad ec iese :))

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

strumphitza m-am uitat si eu peste pozicile tale. sunt foarte, foarte frumoase. cred ca te-ai simtit foarte bine. sincer, si eu sunt la fekl ca tine, nu sunt super incantata de Paris, sunt multe alte tari si orase care as vrea sa le vizitez, insa Parisul niciodata nu m-a atras prea tare, nu stiu de ce.

alina.n iti doresc multi ani inainte in casnicie si fericiti alaturi de sot si de copilasi

scrish nu-ti fa probleme ca ai slabit, se intampla des sa slabesti in primul trimestru. ti-a fost rau, ai avut greturi?

eu azi am 51,7 kg.

Mergi la inceput

bb_yasmi eu am incercat foarte multe vopsele care mai de care si de toate am fost dezamagita , imi ieseau niste culori.... pana am descoperit LONDA COLOR nr.19 care este exact cum imi place, blond auriu-platinat, nu stiu cum sa-ti zic, ai vazut de fapt, culoarea mea si mie imi place, si la aia am ramas.

Mergi la inceput

roxy am pus vopsea pe o mica portiune....momentan e cacaniu dupa 30 min. nu cred ca mai am curaj sa continui mai astept inca 10 min.

Mergi la inceput

roxy ce figura esti tu cu kg.... hai ca eu stagnez (as vrea eu ) te astept si pe tine

fetelor pe unde sunteti???

eu mi-am luat bolul cu salata si "rod" la ea....

Mergi la inceput