Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
alina.n spune:
yasmi nu e pb si au am adormit,pana la urma nu am gasit de la ce varsta e indicat noi avem 1an si 5luni si voiam sa stiu dc e ok sa-l iau un casa pt ea cand va fi cazul.
eu mai folosesc sirop din muguri de brad facut la rece in casa
19+
AllyLaur spune:
Buna dimineata burtici!!!
Nu am mai intrat de 2 zile...am tot fost plecata, la plimbari, cumparaturi...si m-am apucat de invatat legislatia pt ex la sc de soferi.
Eu ma simt pe zi ce trece mai bine dar nu spun asta de 2 ori ca poate, poate am vre-o surpriza
Aici este vremea foarte frumoasa, soaare dar este cam racoare dimineata..am deschis sa aerisesc si m-a cam luat frigul.
Strumpitz, bine ai venit...frumoase pozele...am vizitat cam aceleasi locuri...la tine lipseste Disneylandul. Chiriasul ce mai face...i-ai adus un suvenir???
Yasmi, felicitari pt mentinerea kg de pana acum....esti in grafic
Roxy, ia spune repede aseara tot la 8 te-ai culcat??
Andreea, ce mai face bebe tau drag? Misca?
Simonelu, cum mai stati cu raceala? Barbatetii si-au mai revenit?
Deea, tu cum te mai simti? Ai cam lipsit zilele astea
Multi pt toate burticile...si pt toti fluturasii nostrii
Ally , 12 bebe
miki1979 spune:
off, am sters mesajul din greseala..
Shihana, laboratorul bun e Geneticlab ( averau sediu pe spali acum sunt in ghencea ), e specializat in teste genetice si tot felul de teste ( fac si DT-triplu test ), eu acolo am facut amniocenteza si stiu ca sunt de incredere..poti suna la ei si le spui problema ta si te sfatuiesc fetele de acolo cam ce ai mai putea face acum la cate sapt de sarcina ai
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu
bb_yasmi spune:
gata mi-am terminat micul dejun.....ce aveam in plan...plus desert....
ally te dadusem disparuta ieri....
mamica fericita de printesa si 17+ baietel
bb_yasmi spune:
multumesc. tu ai luat micul dejun??
misuna, danseaza, boxeaza, joaca fotbal......
AllyLaur spune:
Da, am ciugulit fff putin ca ma rodea stomacul!!!
Deci, va fii un mare sportiv si baietelul tau....super!
Ally , 12 bebe
Deea99 spune:
Neatza!!!!
Yasmi degeaba ma strigi la apel ....am calculiciul busit rau de tot de sambata si nu am mai intrat....acum am cuplat note bookul lui fiimea dar e si asta tare incarcat si merge groaznic. cred ca 5 minute mi-a luat sa intru pe fluturasi....nu mai zic cat sa va citesc astea 5 pagini si sa deschid sa va scriu cateva cuvinte....asa ca eu pana nu repar calculiciul fac pauza de net
azi fac dupa um 15+....aseara parca simteam si eu niste fluturasi prin burtica.....dar nu stiu ce sa zic , caci mai devreme parca aveam ceva contractii...mancasem vreo 4-5 castraveciori la saramura...
Strumfitza sa iti fie de bine vacanta
felicitari fetelor care au mai aflat culorile la carucioare...
Shihana , nasoala situatia....eu zic sa ei testul bun de bun...translucenta nucala cat ai avut-o....eu in medlife nu am incredere....mai ales in cel de la favorit...cunosc o fata care a avut doctorul ginecolog la ei..toate analizele, ecografiile si controlalele le-a facut la ei....la 7 luni si ceva s-a dus la un medic din elias sa vb cu el pt nastere....aici tipul se uita pe analize si ceva batea la oki....o pune sa faca niste analize si nu ii ies bune...incep investigatiile...copilul avea malformatii grave la inima care cica se vad din tim 2....mai ales la morfotetala...dar dr. de la medlife nu le vazuse.....a nascut inainte de termen si de stres si probabil ca copilul asa a fost sa se nasca....a murit la cateva ore....ea stia de diagnostic....mai muti medici ii comfirasera ca nu va trai indiferent de interventiile lor....
socrul meu face analize tot la medlife favorit...ii ies unele valorii foarte foarte mai....repeta la cetatea histria la cele 2 laboratoare din policlinica si analizele ii ies putin modificate , iar diferenta intre laboratore ff mica ....
alt semn de intrebare pt mine.....dupa ce ca sunt foarte scumpi dau si rateuri din punctul meu de vedere...
a, si mai am o intamplare ...nepotelul meu avea 1an si ceva...face bronsolita, il interneaza la medlife pe grivitza....3zile...platesc si vreo 16oolei...tratament +insotitor....vin acasa si la nici o zi....diaree si voma..luase virusul rotavirus din spital...il interneaza iar vreo7 zile...5 de perfuzie 2 pe regim...devenise de recunoscut , in asa hal slabise....nu mai zic cat i-a costat totul....la externare eram si eu de fata...vine un prfesor sa-l consulte...si foarte calm...... stim ca avem virusul in spital si l-a luat de la noi.asta este siutatia....ptiu imi venea sa-l scuip...nici macar scuze nu si-a cerut....sau sa le fi facuto reducere ceva , caci copilul la ei s-a imbolnavit.....asistentele de la receptie nu aubavut bunul simt sa ii spuna lui cumnata ca daca copilul are medic de familie tratamentul e gratis sau redus...nu mai stiu exact , ca aflase ia pe urma dar i-a fost rusine sa se mai duca sa le zica.....
asa ca si cu cilinicile astea renumite e un fel de pom laudat...
Miki scuze ca nu ti-am scris nici un pm.....avand in vedere ca intru greu pe pagini...mai bine scrie mi tu cam ce vrei sa afli. si imi e mai usor asa sa iti raspund , bineinteles in limita cunostintelor mele...
pup toate burticile
ma duc sa shmotruiesc parterul ca maine e ziua mea si poate am musafiri
ps. doamne ajuta sa mi se trimita mesajul....sa nu se blocheze porcaria asta
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+
bb_yasmi spune:
deea, te asteptam sa iti repari compu' si sa revii.
ally eu cum nu prea pap seara (cu mici exceptii) ma trezesc cu o foame..... si bineinteles ca seara ma gandesc ce as manca si dimi execut...
AllyLaur spune:
Deea, mai devreme intrebam de tine!!
Felicitari pt schimbarea de semnatura ! Imi pare rau ca ai probleme cu PC-ul ....deschide si tu fereastra si...rezolva-l!
Hai ca te felicitam maine pt implinirea frumoase varste...nu uitasem...O felie de tort , ceva??
Ally , 12 bebe