Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Intru pe fuga decat sa va salut si sa o felicit pe anaxena....

Bun venit noilor burtici , sanatate si sarcina uasoara.
Laurici, daca vrei iti fac eu cont si ramane ca tu sa adaugi pozele..

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sa nu va pove ce reactie a avut sotzul cand a vazut ce culoare "turbata" a iesit...

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

bb_yasmi. am formulat gresit: la privat. adica dc sotul meu nu lucreaza la stat, ci la privat, sunt obligati sa dea cele 10 zile libere?

13 SA

si sotzul meu lucreaza la privat. deci sunt 10 zile lucratoare+ 5 zile lucratoare date de stat, inseamna 3 saptamani!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb yasmi pai sa nu te trag eu de ciuf!!te vopseshti fix in ziua in care eu sunt plecata!!!

fatza sotului inca nu am vazut-o pe ziua de azi,era tare fericit pt ca "are pereche" varianta lui de a spune ce mult se bucura ca e baiat

Iosup a fost foarte bine dispus azi..m-a intrebat cum o cheama pe fetitza mea si apoi m-a intrebat cum il cheama pe fratiorul ei

am filmare cu bb si muuulte poze...exceptand colul de 31,7mm totul este ok..pe picasa merge upload-ata filmarea?

oricum azi am fost tare mandra de mine si de bb baietzel,imi venea sa-mi scriu pe frunte
maine plec in Spania,ce poate fi mai frumos..poate nishte bani

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 14+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

am pus 2 pozici cu burtosu' de azi si cateva cu parul...sa nu radeti :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Anaxena, felicitari pentru cuculetz!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

Ally Laur,ti as ramane recunoscatoare,numai sa mi spui cum ma gsesc dupa aceea!asa mi se pare ca m am tampit de cand cu sarcina,sunt tare aiurita si nici nu ma chinui sa gandesc prea mult

13 saptamani de fericire

Mergi la inceput

anaxena da' neinspirata am mai fost sa ma vopsesc azi cat ai lipsit..... cat de repede pot merge la salon sa ma "retuseze" ?? ar trebui sa astept macar 2-3 sapt, nu??
hi hi....sunt tare figuri barbatii astia....si al meu tot zicea ca nu conteaza dc e baiat sau fata....ahaaa sa io spuna lu' mutu......la ce bucuros a fost cand a aflat ca e baiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Lauriciu , este gata contul tau
Esti trecuta cu numele tau si daca nu ma insel esti chiar prima...daca nu te descurci cu pusul pozelor....vb pe mess...spor

Ally , 12 bebe

Mergi la inceput

cine mai merge la eco saptamana asta???

Mergi la inceput