Fluturasi de martie-aprilie 2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma prega sa plec dupa bubu mic.

anaxena asteptam vesti!!!!!!!!11

mamica fericita de printesa si 17+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

Merci Mikki ...Stiam si eu in mare cam in ce consta amniocenteza, tocmai deaceea ma si feream de ea...acum nu stiu..mi-am facut o gramada de programari..la dr Nayel cu care am nascut acum 4 ani,si-n care aveam mare incredere, la Iosup ptr o echo de control..si voi vedea ce spun si ei despre rezultate si triplutest...oricum nu vreau amnio , chiar daca am 35 ani si cu totii spun ca exista risc de varsta..pe de alta parte , eu lucrez cu copii cu probleme..stiu ce inseamna Down, sau alte malformatii..vad eu...oricum doctorii astia parca fac facultati diferite nu aceeasi,cu aceleasi materii....

+ 14 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

merci yasmi

anaxena asteptam vesti

roxy tu pe unde te plimbi acu?

shihana intr-adevar asa cum bine a punctat si miki aminocenteza este o procedura destul de invaziva deci gandeste-te bine inainte sa iei o decizie, mai bine ai incerca sa faci Triplu Test. eu nu as face amino dar ce sa zic eu nu fac nici testele astea dublu triplu etc, fac doar morfologica de la 22 sapt in rest eco normale,

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

bb_yasmi. am formulat gresit: la privat. adica dc sotul meu nu lucreaza la stat, ci la privat, sunt obligati sa dea cele 10 zile libere?

13 SA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna fetelor
nu stiu daca va mai amintiti de mine....din pacate nu prea am timp sa intru pe forum si nici nu prea v-am citit in ultimul timp....m-am simtit foarte rau pana de curand,dar acum a trecut.
Vreau sa va spun ca am trecut cu bine de primul trimestru,triplu test a iesit bine,prima morfologie la fel.
Si pentru ca motivul principal pentru care am intrat este sa va spun ce avem in burtica......este tot un BAIETEL!!!Are mami 2 baieti si cu tati 3!!!Ne-am decis si asupra numelui ,va fi Bogdan Gabriel!!
Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare si la termen!
Sper sa reusesc sa intru mai des...

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

am facut modificarile si la semnatura

Mamica lui Andrei(23.nov.2008) 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Shihana, si eu am fost "oarecum" in situatia ta, cu deosebirea ca am ceva ani in plus ( implinesc curand 38); am facut DT la Medlife Grivita, singurul rezultat prost a iesit rriscul de varsta, pe care il stiam si care e , oricum, statistic. Am intrebat de triplu test si dr. mi-a spus ca triplul test e mai slab decat dublul test in privinta gradului de acuratete si ca, daca vreau , sa fac amniocenteza pentru siguranta. Am intrebat cum se calculeaza riscurile pentru cele doua trisomii si mi s-a spus ca se introduc datele intr-un calculator, iar programul ia in seama o gramada de parametri. Pentru ca insista cu amniocenteza, am consultat, cu rezultatele in fata, si un alt ginecolog, care mi-a spus sa stau linistita: translucenta e buna, masuratorile de la eco de trimestrul I sunt bune, riscul indicat de dublu test e scazut. Asa ca mi-am propus sa am deplina incredere in Dumnezeu si sa las stresul asta teribil la o parte; am citit si eu tot felul de relatari despre experiente la amniocenteza si mi s-a parut o procedura traumatizanta de-a dreptul.
Ginecologul caruia i-am aratat toate rezultatele , dupa vizita la Medlife, mi-a mai spus un lucru: o ecografie buna poate detecta problemele, iar amniocenteza nu detecteaza decat 20% dintre anomaliile care pot sa fie identificate prin metoda asta, asa ca, daca e vorba de stres, el ramane pentru ceea ce nu a putut fi detectat...
Te pup si iti doresc sa te ajute Doamne-Doamne sa iei o decizie buna si pentru bebe, dar si pentru tine!
Va pup pe toate!

R. 17 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hei fete, n-am apucat sa intru, a fost soramea cu copilasii ei pe la mine, apoi i-am luat pe ai mei de la cresa/gradi, am stat cu Doamnele de vorba (vreau sa-l aduc si pe cel mic la gradi, la grupa mica, linga grupa lui David..Mi-a promis doamna ca mi-l ia din noiembrie...desi eu voiam sa-i propun ianuarie...Ce sa mai, sunt tare bucuroasa!, scap de drumul pina la cresa, prin frig, ploaie sau zapada. Gradinita e chiar linga blocul meu

Roxy, ce burtica frumusica ai!!! E nemaipomenita...si nu se vede un gram de grasime, e toata sarcina...asa-mi place!!!
BB_yasmi, vreau sa te vad!!! Voiam si eu sa ma vopsesc azi, dar n-a mers apa calda
Cu indemnizatia am auzit si eu...Mi-e o ciuda de nu se poate...Chiar si cei 5-6 mil in plus la cele 8 imi erau foarte de folos...Dar acum...asta e, ne conformam lui Boc...
Shihana, sper sa ai gindul bun. Testele astea sunt o porcarie oricum, iar amniocenteza, asa cum spun si fetele nu e relevanta. Rugaciune la DUmnzeu sa fie totul bine, nu te lasa el...

Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

simt ca mi se inflameaza amigdalele. ce pot sa iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

simt ca mi se inflameaza amigdalele. ce pot sa iau?

eu am mancat miere cu lamaie muuulta, mi-am pus picaturi de propolis glicolic ( fara alcool) pe gat cu o lingurita si noaptea m-am dat cu albastru de metil..acum sunt mai bine, desi n-a trecut complet raceala, insa nu ma mai doare gatul.

mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu

Mergi la inceput