Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
beatrice75 spune:
Fetele, mai cresc sanii dupa nastere mult, nu?Ca atunci sutienul de alaptat il voi cumpara dupa.
32+

ratusca83 spune:
miruna eu mai iau si din cutiile vecinilor,pliante,![]()
...ca sa fiu sigura ca am....
dureri de spate,insomnii, cred ca toate avem...pe mine nici nu stiu ce ma mai doare...dar ce sa fac..sufar pt bebita mea..
...cand ma gandesc ce putin mai am ma apuca frica....
30+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ukume24 spune:
hello dragele mele,
Did you miss me??
Am recuperat si eu cu cititul si am zis sa scriem si noi cate ceva.
Dam de baut ca schimbam azi semnatura. Abia astept sa trecem pragul de 30 de saptamani. Zici ca a devenit un prag psihologic mai mult
.
Ana mie imi place la nebunie cariciorul si abia astept sa ne pui poze cand il cumperi sau primesti. E fenomenal. Eu mi-am comandat deja din State asa ca nu mai am nici o sansa sa 'change my mind' dar mi se pare super oricum.
Vreau sa va spun ca si sora mea care are 2 copilasi si sat in Austria m-a innebunit sa nu mai cumpar toate nebuniile caci multe nu le voi folosi sau le voi folosi foarte putin . Asta pana a scapat ea in magazin si mi-a cumparat o tona de chestii:hainutze, jucarii etc.
Madalina unde esti?? Am citit din urma si nu te-am vazut? esti ok?
Ma alatur si eu fetelor cu insomnii. La mine e mai rau un pic caci m-am trezit la 4 sa ma duc la baie si ma ustura jos si m-am panicat. Asa ca m-am dus in bucatarie, mi-am facut un ceai de galbenele cu musetel, am stat o tura buna in lighean si pe la 5 m-am pus inapoi in pat. Nu va spun cum ma simteam cand a sunat ceasul la 6.30 sa vin la servici. Oribil

28+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
BraveGirl spune:
Neatza!
Eu in ultimele 3 nopti am dormit binisor. La mine e o provocare sa ma intorc de pe o parte pe alta ![]()
Legat de analize, mi-a dat dr sa fac cele uzuale de urina, sange, timp de coagulare, Ca, Hb si pt hepatita. La 36s fac si cultura col.
Eu pana acum eram comvinsa ca nu am nevoie de bagaj de spital, dar uite-ma ajunsa in faza in care imi fac lista si mai tarziu purced la achizitii.
Mirunam, eu daca vad posta prin cartier, zic ca e sarbatoare
...la noi merg vecinii cu randul si ridica tot, apoi le distribuie. Aia de la Enel vin ei in cartier si mi pun mie in cutie toate facturile 
Mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
33+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
andreeacc spune:
Beatrice, mi nu mi-au crescut sanii dupa nastere; bine exceptand primele zile cand isi maresc volumul in timpul asa zisei furii a laptelui, dupa care ii aveam ca in sarcina; eu imi voi comanda deja sutienele.
Miruna, Bravegirl, si noi avem aceleasi probleme cu posta, ba chiar daca nu esti atent ca n-ai mai primit facturile iti mai si taie astia lumina ptr neplata; am patit-o si eu si o vecina si de atunci am notate in calendar zilele cand trebuie sa verific venirea facturilor.
Andreea, mami de baiat
si
33+ cu 
AMR 5 saptamani
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Sunset, felicitari!!! Pe unde ai disparut??? |
prezent
dam de baut ca am schimbat semnaturaaaa

Doamne ai grija si de noi
31+
Lidia_P spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anya2010
Intra pe contul de gmail si gasesti tabelul in Documents(in stanga sus) Ana 33+ cu Gabriel![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea poze |
multumesc mult de tot
m-am trecut si eu acolo
32+
Ianis Andrei
BraveGirl spune:
Symo, ai ajuns la 44style? Sunt curioasa ce au in showroom.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
33+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Corina, Andreea e clar se pare. Eu am zis sa nu chinui omul sa vina cu cataloagele mele printre caini si gropi si am facut cerere sa imi retina corespondenta cu mentiunea ca ma anunta cand primesc plicuri. Intr-un final au hotarat, tot ele, ca nu mai retin plicurile si il trimit pe nea Petru. Nea Petru insa oboseste pana la mine, eu fiind la un pas de Sectorul 1, afara din aria lui de actiune
. Mie saptamana trecuta mi-au taiat curentul din acelasi motiv.
Am zis ca sunt eu la capatul lumii dar se pare ca nici in civilizatie nu se schimba nimic. Cum nu a mers cu frumosul, azi merg cu scandalul
.
Sugubina, scuze dar am uitat sa iti raspund. Am pus 500 g la vreo 5-6 kg de gutui. Gemul e terci, nu se mai vad fasiutele rase e mai mult pasta. L-am tinut 3 ore la cuptor, mai mult ca sa se coaca gutuile ca de legat s-a legat repede, in lipsa de prea mult lichid. Oala e perfecta, nu s-a lipit deloc, mizerie 0... super!
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
32 +
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Symo, ai ajuns la 44style? Sunt curioasa ce au in showroom. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 33+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
nuuuuuuu, nu mai veniti cu astfel de provocari

32+

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!