Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata si de la noi!

Beatrice, imi pare rau de insomnii. E atat de aiurea sa bantui noaptea prin casa, la TV nu gasesti nimic, de citit nu cred ca ai chef la ora aia... eu te admir daca mai poti citi. IQ-ul meu de gravida imi permite cel mult sa citesc un pliant de hipermarket. Radea consortul de mine ca vin cu tone de pliante... el nu stie ca pentru mine sunt reviste . Sus moralul, mai ai putin... din ce am inteles chiar cel mai putin.

Dana am vazut animalutele. Sunt minunate!!! Ambele! Iar mata... no comment. Ador pisicile cu nas turtit. A mea desi e persana are nasul mai putin infundat. Cutu e demential... are si tunsoarea emo

Ratusca, cat dezmat!!! Macar acum pe ultima suta de metrii

Sunset, felicitari!!! Pe unde ai disparut???

Eu una nu am chef nici sa mut un ac din stanga in dreapta... zac si iar zac si daca ma supar la pranz ma culc cu copilul. Am o leneeeee...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

M-AM SATURAT SI DE CITIT SI DE INTERNET SI DE TV, DE TOT! IAR MEDICAMENTELE PE CARE LE IAU PE BAZA DE HORMONI, NU FAC DECAT SA INTENSIFICE STARILE PE CARE LE ARE O GRAVIDA.

32+

Hai nu mai fi suparata Mult a fost, putin a ramas. In scurt timp o sa tii comoara in brate si o sa uiti toate astea

Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata si noi...

greu noaptea...din ce in ce mai greu....ma apuca si 1-2 foindu-ma de pe o parte pe alta, cu stari de-alea de nervi de m-as ridica si as da cu aspiratorul, asa, in dusmanie
daca asa o sa fie si bebelina, am incurcat-o rau

am vazut ca nu sunt singura, asa ca ma mai consolez; nu mai avem mult si o sa uitam de toate astea

Eu am folosit cantarul, de 6-7 ori pe zi, pana la 3 luni, ca sa vad cat mananca copilul la fiecare masa si sa fac grafic
E drept ca m-a innebunit chestia asta, dar am facut-o din motive strict medicale (cu exagerarile aferente memei cu primul copil), pentru ca Miruna a scazut foarte mult in greutate dupa nastere, voma intr-una, am stat la incubator, etc...
Acum nu cred ca-l voi mai folosi deliberat.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Dooooamne, cat scrieti!!! eu de abia apuc sa va citesc, de raspuns nici atat.

Beatrice, rezista inca putin! ultima parte a srcinii uneori ti se pare ca trece cel mai greu, dar mai e un pic.

Mirunam, Bravegirl,Sashenka, Joy si eu sunt mai cumpatata...daca la primul bb tot ce vedeam imi trebuia, acum am podul plin de toate prostioarele, am jucarii cat sa deschid un magazin...hainute , dupa ce am dat 2 saci din cele de 0-1 an, inca mai am 2...or sa se convinga si mamicile care sunt la inceput de drum de toate astea, dar nici pe mine nu m-au oprit din "achizitii" mamicile cu experienta acum 7 ani.

cantarul, nu e un lucru atat de necesar; eu am unul vechi, de o varsta cu sotul meu (si l-a cumparat soacra mea cand l-a nascut) si l-am folosit de 3 ori.

Aseara am visat ca eram la spital si urma sa intru in operatie si nu aveam trusa de epidurala, iar sotul era plecat cu prietenii la terasa la o bere ....se vede ca se apropie marea intalnire

Andreea, mami de baiat si 33+ cu

AMR 5 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ce analize ti-a dat? Cand mai mergi acum? Ti-a dat programul cu garzile?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

A fost super ok la dr, doar s-a uitat pe eco, mi-a dat trimitere pt analize si am sarit peste controlul pe masa, sa nu-l deranjam pe mister col, ca e mai sensibil al meu ...aveam niste contractii de mama mama, asa ca doar am reusit sa ma asez pe un scaun, la discutii. Am stabilit ca dc ma apuca inainte de 4 oct, merg la Filantropia, dc e dupa, merg la Euroclinic.
Alinushca, iti trimit mai tarziu PM, ca mi-au sosit musafirii.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna..chiar dezmat....ca sa pot sta bine am cerut o pernita moale la chelneri si dupa ce am obtinut o a fosttt superrr....Legat de pliante..eu sunt cea mai fericita cand gasesc in cutia postala...chiar ca zici ca citesc reviste..

beatrice hormonii sunt si la mine gramada...mai ales ca iau utrogestan si acum...ieri seara dupa ce a venit domnul sot de la firma am inceput sa plang asa din senin..si i-am zis ca plang de la vreme..ca alta explicatie nu aveam...

symo multumesc pt informatie..o sa merg sa fac si eu culturile...

dupa ce ca nu dorm..atunci cand o fac am cosmaruri..

v-am zis de visul meu cu bebe..cand ma chinuiam sa-i dau sa suga si nu putea... si zicea ca este titi prea mare si ca trebuie sa merg sa-i iau biberoane de la Avent!!......

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

si eu am avut cantar si doar a ocupat mult spatiu in casa... l-am folosit o leaca pentru ca nu am avut pediatru in primul an (sau am avut de pe la 6 luni o pediatra sub orice critica), dar oricum nu m-am tinut de grafice si alte prostii din astea. as spune a definite NO ca investitie.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna fetele!
Iar va necajesc cu intrebari!
Stiu ca voi va pricepeti mai bine cu prenatalul!
Vreau sa mi iau prenatal de pe 25 oct.
Cum o sa mi faca calculul?
O sa mi ia in considerare ca baza de calcul sept, aug, iul, iun, mai, aprilie? Si in nov ramane aceeasi baza de calcul sau se ia oct, sept, aug, iul, iun, mai ?
Am citit pe net dar nu stiu daca am inteles bine. Mersi

23+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Chiar nu stie nimeni sa mi raspunda?????

23+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea vad ca visul cu sotul la bere e comun . Eu am visat la fel, ca nascusem prematur si am iesit din spital sa caut sotul pe la terase ca nu imi raspundea la telefon

Fara legatura, tu ai probleme cu Posta sau sunt singura? Au omis, pret de 3 luni, sa imi aduca facturile de la Enel, singurle care sosesc la adresa.

Ratusca eu chair sufar ca acasa nu imi aduc nici posta, cu atat mai putin pliantele. Le culeg pe unde pot, ba chiar mi-am pus consortul sa ia din gunoi un catolog IKEA (era pus pe un cos de gunoi nu a sapat). Mai mult de atat nu procesez. Ma si vad furandu-i betisoarele copilului ca sa fac si calcule

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dimineata dragi burtici,

Eu am inceput sa experimentez durerile de mijloc. Pfff tare nashpa. Voi aveti dureri de mijloc? Sper sa mai stea bebe in burtica.
Si eu am dormit tare rau azi noapte.La un moment dat m-a trezit sotul, ca cica tipam.Numai vise urate am avut, nici nu le mai tin minte.

Eu nu am cump nimic pt bebe, sper sa am timp. Vineri voi mai merge si eu iara asa la o eco sa vedem bebe si colul, sper sa fie totul ok.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 30+

Mergi la inceput