Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nopti albe....iar

32+

Mergi la inceput

Nu m-am odihnit toata noaptea si acum iata-ma-s trezita de la 8. Si in cursul zilei, iar nu pot dormi!Ufff!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata burtici !

Beatrice, imi pare tare rau ca ai probleme cu somnul. Incearca sa te mai odihnesti peste zi, cand ti se face somn. Eu n-am cum sa dorm ziua ca-s la job, desi ma apuca uneori un somn de zile mari.

Azi-noapte am avut niste dureri cumplite de mijloc. Probabil ca am stat in curent pe undeva, ca aveam numai cutite in spate, in dreptul rinichiului drept si spre omoplat. Nici sa ma introc in pat nu mai puteam. Of, si bebelina se tot sucea si se tot foia, nici ei nu-i convenea, ca aveam o pozitie tare ciudata in pat. M-am trezit cu dureri de burtica si de spate de nu mai pot. Am luat aseara si un no-spa intr-un final.

27+

Mergi la inceput

http://www.220.ro/funny/Lasa-Ma-Sa-Mai-Dorm/TAnwjbB5oc/

LASA-MA SA DORM!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor!

Durerea de ureche de ieri s-a transformat in raceala!,, cu nas superinfundat, durere de urechi, durere in gat si multe stranuturi

Ce pot sa iau? Help!!

s33 Lucas Petru

Mergi la inceput

oscillococcinum

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burtici!!!

am revenit si noi.....am avut un weekend tare obositor...sambata am fost la nunta si am stat pana la 5 dimineata..duminica am mers la mama si am copt ardei si ieri am dormit...

beatrice eu de la 2 la 5 m-am uitat la tv..tot la fel nu pot dormi.

in rest suntem ok...maine mergem la control..au inceput sa mi se umfle si mie mainile si picioarele...offff...

va pupic cu mult drag pe toate....ma apuc sa citesc din urma

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

M-AM SATURAT SI DE CITIT SI DE INTERNET SI DE TV, DE TOT! IAR MEDICAMENTELE PE CARE LE IAU PE BAZA DE HORMONI, NU FAC DECAT SA INTENSIFICE STARILE PE CARE LE ARE O GRAVIDA.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Neata burtici,

Si eu recoltez tot cu Cord Blood.

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

amelia eu recoltez cu Cord Blood, tot cu ei am recoltat si am fost multumita.

cat despre barbati dresati fetelor pot sa-l pun pe al meu sa dea cursuri....spala, calca, face curat, mancare, are grija de copii..le face baie, tratamente, schimba, ii culca, ii alina, face aerosoli, se joaca cu ei.....ce pot spune o minune la casa omului. pai credeti ca altfel aveam curajul sa-l fac si pe al treilea . este adevarat ca in ultimul timp l-am scutit de multe dintre ele ptr ca vine ff obosit de la sv, pleaca la 6 dimineata, plus ca alearga foarte mult cu constructia casei si imi este mila de el. asa ca am luat femeie...dar sincer nu este multumit de nici una . el este foarte tipicar si totul trebuie ca la carte. dar sunt norocoasa sa-l am

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Neata !

Ma pregatesc sa plecam la Fundeni; sper sa scap repede ca deja imi e fuaaame ! Rezultatele il trimit dupamasa pe Pufi ca io nu mai sunt instare sa urc scarile alea si sa stau sa astept.

Fetele merci de raspunsurile legat de cantar. Deci vom cumpara unu, mai ales ca is doo Pufice si tre sa fie grasute.

Miru tare ma bucur ca a iesit de gemu de gutui. Cam 500gr zahar la cate kile de gutui? Le-ai lasat la macerat ? Cat eu stat la cupt?

ral eli merci, da e mare burticoiu..Si am senzatia ca ma maresc pe zi ce trece.Mama ce maratooon, ai copt atata..Si cu curatatu nu te-ai urcat pe pereti? Pufescu vrea sa facem zacusca..

beatrice75 tare faza cu pisicaaa aia..

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput