Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina
Oare io cu gemeni tre sa dau mai mul?

sugubina 28+ cu Puficele

Pai duamna, daca faci gemeni, inseamna ca iti permiti. Trebuie sa cotizezi cu bonus, ca na, e caz complicat, se munceste mai mult. Cine te-a pus sa faci doi?

Sincer, nu cred. E si-asa absurd, ca aveti mai multe cheltuieli de facut. Poate daca nasti la privat, difera tariful (ca si la eco). Totusi, sunt aceleasi proceduri ca pt o cezariana cu fat unic. Greul tu il duci.

Victoria, mami de Anna Sofia, 31+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Multumesc fetelor, ce m-as face eu fara voi...nu as avea cu cine sa vb.

De maine vreau sa privesc totul intr-o alta lumina, sa nu mai stau sa ma gandesc la ce e mai rau. Si de maine ma lipesc de canapea, nu mai fac nimic. Astept sa-l cunosc pe Cioflan

25+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Daca tin bine minte tu faci cezariana. Aici e o problema. Este o operatie si anestezistul, ca regula, se plateste inainte... sa nu ii tremure mana Cred ca e ceva mai greu sa nu dai.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Eu am vrut peridurala la nastere. Si cand mi-a montat anestezia n-am fost pe faza sa cotizez ca simteam ca ma sfasie in bucatele contractiile, nu-mi statea gandul la portofel. Mi-a zis eu ca daca platesc dupa tot aia e... Gresit! Mi-a montat cateterul in spate, dar asa bine ca nu m-a anesteziat nici macar partial. Si ca sa fie meniul complet mi-a lasat cateterul pana a doua zi acolo, sa nu pot sa dorm si eu pe spate (nascusem la 17.15, si cred ca iesise din program deja ). Sau poate imi sedea bine cu el in spate si n-am stiu eu.

Victoria, mami de Anna Sofia, 31+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

letzy81 si mie mi-au crescut altele noi si am avut una care s-a mai marit..probabil ca e normal

Si eu am probleme cand e sa "bag in buzunar"' si dupa ce o fac nu mai stu cum sa fug dacolo..La cezariana stiu ca se da dupa; io am de gand sa il pun pe Pufi sa fugare dr sa ii dea.Ca el orcum va sta pe hol sa astepte si va stii.

Syl ce de vesti bune felicitari! Hai ca ai scapat si a fost bine.

Joy21 asa ma gandeam si eu..ca dau cat vreau deh cat pot; orcum dr mea e si a fost asa de grijulie ca e saricina cu risc imi vine mie sa ii dau putin mai mult; nu ca ar sta ea in banii de la mine, la cat de cunoscuta e si cautata..(nasc la stat la Municipal ca la privat nu ma primesc cu problemele mele-posibilitate de nastere inainte de 38s, gemeni, tahicardia mea)

Haidi va pupez ca maine ma scol iar devreme merg la recoltare alte analize si la cardiologie.

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Bai, deja imi vine sa-mi iau jucariile si sa plec peste mari si tari. Ne-am facut bugetul familiei pt anul viitor, si cd am ajuns la capitolul impozite, am zis ca lesin. Nu vreti sa stiti cati bani trebuie sa dam pe impozite, unui stat care nu-mi ofera NIMIC. M-am saturat sa dau o caruta de bani la stat, si sa nu beneficiez de nimic. Nu am drum pana acasa, ca de Pandelica are alte treburi mai importante. Dar dc nu platesc impozitul la casa la care ajung pe un drum praf, imi baga penalizari si acum, pt ca vezi doamne suntem "instariti", adica avem peste 300lei/mambru de familie, nu-i mai da copilului mei nici cei 200 lei. Mi se pare mizerabil.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Eu am inteles ca alocatia complementara se refera la un venit suplimentar pe care il primesc parintii a 1 2 3 4 copii care au venituri mai mici - nu se refera la alocatia universala a copiilor de pana la 2 ani sau dupa..poate nu am inteles eu bine
Ref la perioada de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului...cum o fi o fi..nu avem ce face; cine isi va permite va sta si dupa perioada aceasta acasa..cine nu 0 se va intoarce la munca, daca vom mai avea unde ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

CAPITOLUL 112

Mergi la inceput