Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 19
geniusamb spune:
Amelia, 6000? Dumnezeule, ce de bani!!! De ce atat de mult???
Ana,
33+ mami de
Matei
amelia_ilie spune:
Nu m-am exprimat complet. Nasterea + celulele stem. Scuze, incepusem sa scriu si vroiam sa zic si tot si repede
.
27+ 
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniusamb A-hamz Ana, 33+ mami de Matei |
Cred ca pe toate va bagasem in sperieti
... n-am vrut, viteza e de vina
27+ 
letzy81 spune:
Corinaica parca tu te plangeai de o alunita care a crescut mult in sarcina.Cumnatei mele i s-a intamplat la fel de ne bagase pe toti in "sperieti".Am intrebat-o zilele trecute ce-i mai face alunita si mi-a zis ca s-a retras si ca abia se mai vede.Cumnata mea a nascut acum 4 luni.Cred ca pe fond hormonal a crescut.Oricum trebuie supravegheata.
Fetelor pe mine iar ma trece paranoia.Iar mi se pare ca soricica mea nu prea misca.Azi am simtit-o de cateva ori dar parca nu ca inainte . Acum o sapt am facut echo

si iar o iau pe miriste.Urmatoarea echo este peste 2 sapt
.Asa m-a programat si sotul nici nu vrea sa mai fac un pana atunci.
Stiu ca voi,majoritatea nu faceti echo atat de des dar la mine e problema trombofiliei.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
33+

ALEXA1985 spune:
La astia 200 lei nu o sa se mai incadreze decat tiganii aia cu multi copii.
| citat din mesajul lui BraveGirl Bai, deja imi vine sa-mi iau jucariile si sa plec peste mari si tari. Ne-am facut bugetul familiei pt anul viitor, si cd am ajuns la capitolul impozite, am zis ca lesin. Nu vreti sa stiti cati bani trebuie sa dam pe impozite, unui stat care nu-mi ofera NIMIC. M-am saturat sa dau o caruta de bani la stat, si sa nu beneficiez de nimic. Nu am drum pana acasa, ca de Pandelica are alte treburi mai importante. Dar dc nu platesc impozitul la casa la care ajung pe un drum praf, imi baga penalizari si acum, pt ca vezi doamne suntem "instariti", adica avem peste 300lei/mambru de familie, nu-i mai da copilului mei nici cei 200 lei. Mi se pare mizerabil.========== Corina Mamica de Arianna Maria si 33+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
31+
ALEXA1985 spune:
Noi la servici avem sindicat si pt ca cei de la financiar spun ca nu stiu si ca nu se acorda, au preluat ei cazul si sper ca pana la 1 cand depun prenatalul sa se rezolve treaba.
| citat din mesajul lui beatrice75 Da si cand mergi la locul de munca si le duci cererea pt cei 15% in plus, culmea, nici n-au auzit de asa ceva si tre sa te lupti cu morile de vant, dar daca este de luat, aud sigur! 32+ ![]() |
31+
alinushca spune:
la anestezist in caz de cezariana se dau 200 de lei (e pretul de acum 2 ani). si foarte important: se dau inainte de operatie!
acum 2 ani (nu se poate zice ca preturile au crescut de atunci), la CF2 eu am "scapat" cu 12-13 milioane si toata lumea a fost multumita. nu-i musai sa ajungi la 20 de milioane... depinde si de ce se intampla efectiv la fata locului. la mine neonatoloaga nici nu si-a aratat chipul 3 zile catam fost in spital. asa ca nu i-am dat nimic... nici nu aveam pentru ce. etc.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 s 33 
ALEXA1985 spune:
In afara de anestezist banii se dau dupa. Nu??? Dar fetele care nasc la Filantropia stiti ceva preturi?
| citat din mesajul lui alinushca la anestezist in caz de cezariana se dau 200 de lei (e pretul de acum 2 ani). si foarte important: se dau inainte de operatie! acum 2 ani (nu se poate zice ca preturile au crescut de atunci), la CF2 eu am "scapat" cu 12-13 milioane si toata lumea a fost multumita. nu-i musai sa ajungi la 20 de milioane... depinde si de ce se intampla efectiv la fata locului. la mine neonatoloaga nici nu si-a aratat chipul 3 zile catam fost in spital. asa ca nu i-am dat nimic... nici nu aveam pentru ce. etc. Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33 ![]() |
31+

si