Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Avea dreptate primarul din Oradea care a propus sa fie serviciile cu plata, la preturi rezonabile, iar o parte din bani sa mearga la medici. Un fel de legalizare a spagii in care nu mai te intrebi cat trebuie sa dai, medicul e oarecum multumit, spitalul castiga si tot asa.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Hehe... pai daca se legalizeaza pe urma se si impoziteaza Oare ar fi de acord?

Pana la urma e tot vina noastra ca noi stabilim "tarifele" asa ridicate. Fiecare da, ca na, "sa iasa totul bine"

Victoria, mami de Anna Sofia, 31+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

de spaga pe care o sa o dam la spital nici nu vreau sa-mi fac nervi ca nu rezolv nimic
Concret lucrurile stau asa: dai - ai sanse sa fi tratata bine, nu dai - sigur nu vei fi tratata bine .....
deci oricum nu este prea roza situatia noastra, asa ca macar noi sa nu ne-o facem mai rea

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

tocmai acum cand am reusit si eu sa intru nu mai e nimeni

eu m-am plictisit rau, nu mai am chef de nimic si parca, din ce in ce mai mult, ma apuca starile de depresie
stiu ca sunt hormonii dar autosugestia parca nu mai este deajuns ca sa-mi revin

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Maine si eu intru in saptamana 33 si nasc tot la Filantropia. Poate facem un trio.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Alinushca, tu nasti la Filantropia, vad ca avem acelasi AMR, ca al meu ecografic are 33 sapt, poate ne vedem pe acolo!

32+

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu cand am fost internata la filantropia nu am dat nimic ...de jena, ca nu-mi place sa indes banii in buzunare (adica in buzunarele altora, ca pe ale mele le vreu indesate ) si s-au purtat extraordinar de bine cu mine. Acum, daca e sa nasc acolo, pregatesc totusi plicuri, ca nu se stie.
Je e rupta in 2. Sotul zice ca asa nu o mai duc nici 2 sapt, dar ce stie el. Ma tin tare pe pozitii. Am fost la cumparaturi, sa iau ce-mi trebuie pt spital si sa schimb o hainuta absolut superba pe care i-o luasem zanicii, dar nu am mai gasit, asa ca am schimbat-o cu un trening si un pantalonas

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Simona, ma bucur tare mult ca ne-ai scris . Daca ai simtit ca nu-i locul tau acolo, inseamna ca asa este. Macar ai incercat. Acum, sanatate sa fie, bebe sa vina cu bine si ... le-om duce toate!

Ana_vio, bine ai venit !

Am reusit si eu sa ajung mai repede la zi cu cititul, ca tot in urma sunt.
Nici eu nu stiu cat se cotizeaza la Cantacuzino, dar cred ca tot pe-acolo. Oricum, am facut o socoteala, nu cred sa scapam mai ieftin de vreo 6000 de lei. Nu stiu de unde-i luam, sincer, mai ales ca sambata asta mergem la o nunta, plus ca mai sunt de luat una-alta...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

amelia, 6000 lei????? Ce anume? Doar nasterea?

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

ana_vio87 bine ai venit printre noi, te primim cu mare drag
te-am trecut in listuta !
daca vrei sa ne spui si despre ce probleme este vorba de nu se stie UM?

33+

mersi mult de trecerea in listuta sunt onorata ca m'ati primit in odiseea voastra(noastra acum)
UM nu o stiu avand o anemoree cu care m'am plimbat pe la mai multi doctori cu diagnostic: esti pesimista(total gresit), nu ai nimic si in cautare de alt doctor so' lipit minunea asta mica de mine.
la inceput am fost taaare speriata dar toate analizele au iesit ok, inclusiv morfologia fetala de 22s unde bebica s'a prezentat intreaga si sanatoasa si acum e cea mai miscacioasa bebica

pupici de burtici :*:*:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

mersi mult de primire
vad ca deja ati ajuns la tarife de nastere, mie mi'e si frica sa ma gandesc la ele... sau fie... daca ma gandesc asi vrea sa fiu in locul doctorului, nu putem sa facem schimb?

pupici de burtici :*:*:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

da chiar, 6000 lei? pai asa te duci la privat. Cu preturile enumerate mai sus am calculat ca se cam ajunge la un 2000 lei..sau putin mai mult; principalul fiind dat la dr. Vorbesc de Municipal. Oare io cu gemeni tre sa dau mai mul?

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput