Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Simona bine ai revenit!!! Ma bucur ca esti bine si ca te avem din nou printre noi .

Mai, noi avem ce exporta, mai grav este ca multi ne trimit marfa inapoi nefiind conforma calitativ si ne mai si asimileaza cu ei.

Lorin, nu cauta nimic in MOf. Totul e la stadiul de discutii, nu exista nici macar proiect. Oricum fiind de rau se vor misca repede.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb
Nici eu nu stiu daca sa recoltez celule, am sa ma sfatuiesc cu medicul la urmatoarea programare. Si tot atunci tre sa aflu cumva cati bani sa scoatem din buzunar pentru nastere (cezariana) ca numai maine nu i poimaine si apare bebica pe lume Voi stiti? Ma refer la cele care nasc la stat..
Ana, 33+ mami de Matei

Buna si scuze daca a mai raspuns cineva, insa nu am citit mai departe de mesajul tau, geniusamb! In primul rand, felicitari pt bb grasunel si maricel. In al doilea rand, nici eu nu sunt 100% hotarata in ceea ce priveste recoltarea de celule stem. Desi pana acum cateva zile eram sigura ca voi recolta, de cand stau acasa m-am mai documentat si parca am inceput sa oscilez in a lua o decizie. Ma mai gandesc pana sapt viitoare. Si acum, legat de "costul" nasterii la stat, iti spun ce am aflat cat am stat internata la Municipal (din surse sigure si directe): la Municipal, pt nastere normala se dau 800 RON medicului, 100 anstezistului (daca faci anestezie), 100 neonatologului, 50 moasei si cate 10 lei pe la asistente, infirmiere etc. In cazul nasterii prin cezariana: 1200 Ron medicul, 200 anestezistului, 100 neonatologului, 10-20 RON asistentei de la terapie intensiva (nu mai mult, pt ca sunt vreo doua-trei si vin pe rand, in spiritul fair-play-ului ) si apoi cate 10 ron fiecarei ture de asistente cand ajungi in salon.
Sper ca am fost de folos, astept alte sume de pe la alte maternitati, daca stiti!

Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anymona
mai fetelor care mai aveti copii...voi ce ziceti??? chiar e vreme de caciula afara? m-am tampit io??? ca pe mine ma cearta bona care o ia pe Clara de la gradi ca nu am dus copilul cu caciula. noi o ducem dimineata cu masina si ea o ia la pranz cand chiar nu e frig. chiar dc s-a mai racorit parca nu e totusi de caciula. ce...noi purtam caciula acum???

Anymona, nu mi se pare atat de frig incat sa-i pui fetitei caciula! Noi il luam pe Nicholas la 13:00 de la gradi, in maneca scurta si in bermude, asa ca ar fi ciudat sa vad un copil cu caciula, cand afara sunt circa 20 grade. Probabil ca bona este in varsta si are mentalitati de bunicuta (iarta-ma daca sunt rea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Simona bine ai revenit!!! Ma bucur ca esti bine si ca te avem din nou printre noi .

Mai, noi avem ce exporta, mai grav este ca multi ne trimit marfa inapoi nefiind conforma calitativ si ne mai si asimileaza cu ei.

Lorin, nu cauta nimic in MOf. Totul e la stadiul de discutii, nu exista nici macar proiect. Oricum fiind de rau se vor misca repede.

Miruna

Mergi la inceput

Fetelor, astazi m-am trezit cu o durere in partea dreapta, toata burtica, dar acuta spre ficat. Cred ca bb avea un picior proptit in ficat, ca dupa ce am stat vreo ora in pat si s-a miscat, mi-a trecut durerea. Astazi nu am avut chef de nimic, asa ca nu am facut absolut nimic prin casa, in afara de a ma uita la tv si de a manca . Pur si simplu astazi am o stare generala de lene si de plictiseala...si cand ma gandesc ca este abia a doua zi de liniste deplina in casa si de singuratate de la 9 la 18:00...ma apuca disperarea: ce fac eu pana nasc? Ma plictisesc ingrozitor si nu pot face efort, deci...astept idei. Stiu, mai calc, mai fac mancare, dar activitatile sunt limitate in cd in care eu nu am voie sa fac efort din cauza colului scurt.
Sa va mai spun ca din cauza plictiselii simt nevoia sa mananc/rontai ceva non-stop? Ma gandesc cum este posibil sa simt nevoia de a manca/rontai ceva dupa ce am mancat acum o ora-doua?! Ufff....si am inceput sa ma ingras la fata de vreo saptamana , arat ca naiba, e clar...sunt pe drumul catre o depresie cauzata de hormonii gravidei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Buna ziua burtici,
Mai aveti loc pentru o viitoare mamica in clubul vostru?

pupici de burtici :*:*:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Pt cine mai vroia de unde sa cumpere pt bebe,site-uri, cred ca ratusca:
baby-walz.de Sunt de toate si pt bebe si pt mamica

26+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

la Municipal, pt nastere normala se dau 800 RON medicului, 100 anstezistului (daca faci anestezie), 100 neonatologului, 50 moasei si cate 10 lei pe la asistente, infirmiere etc. In cazul nasterii prin cezariana: 1200 Ron medicul, 200 anestezistului, 100 neonatologului, 10-20 RON asistentei de la terapie intensiva (nu mai mult, pt ca sunt vreo doua-trei si vin pe rand, in spiritul fair-play-ului ) si apoi cate 10 ron fiecarei ture de asistente cand ajungi in salon.

WOW! Mi-am ratat cariera . In afara faptului ca am ramas in urma rau de tot cu tarifele mi se pare mult, pentru un bugetar, sau o persoana care castiga sa zicem 2.000 Ron pe luna. Astia nu se gandesc ca nu toti castiga mii de euro? Imi este sila de ei.

Am o ura pe asistente, alimentata de Giulesti si de experientele din ultimii ani incat nu o sa dau nimic. Sa le vad ca nu isi fac treaba. Sigur, nu ma vor ajuta cu zambetul pe buze, dar imi asum riscul. Recunosc totusi ca am avantajul medicului. Cand aud de el se potolesc .

Cat am fost in spital nu le-am vazut mai deloc. Mai mult veneau rezidentii doctorului sa ne vada decat asistentele.

Claudia de informatii. Ar fi interesant sa aflam tarife si din alte spitale, asta e de lux . De acum 7 ani la Polizu se cerea mai putin de exmplu, la fel si la Giulesti. Dar zau daca am de unde sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Gata m-am si trezit, am bagat o ciorba de vacuta (miaam)..Si acu o ard paici.

Brave, Miru merci de raspuns. Deci e cam cum banuiam, un body gen maieu pe dedesubt si pe deasupra pantaloni sau costum.

Cumnata-mea asa facea cu fisa o tinea numa infofolita in caldura (era un cald in camera copilului de stateai tu adult in maieu). Mereu am zis ca nu e ok asa.. Si racea biata fetita, era mereu mucioasa.

simona-maris bine ai revenit. Ce bine ca te intorci in tara pana la urma. Toate lucrurile sunt cu un motiv.

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Multumesc,Sugubina,ai dreptate,a fost o experienta.De acum stiu ca nu rezist in tari cu clima umdeda

Mergi la inceput