Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neata!

Raport: morfologie de trimestrul III: BB perfect normal, 2.300 kg, DPN in functie de masuratori: 29.10. Dar doctorul spunea ca noi ne luam dupa UM adica 8.11.2010. Vom vedea la urmatoarea programare exact cum facem. Col inchis, 3.3cm, placenta grad II.

Si seamana in continuare cu tati

Nici eu nu stiu daca sa recoltez celule, am sa ma sfatuiesc cu medicul la urmatoarea programare. Si tot atunci tre sa aflu cumva cati bani sa scoatem din buzunar pentru nastere (cezariana) ca numai maine nu i poimaine si apare bebica pe lume Voi stiti? Ma refer la cele care nasc la stat..

Ana, 33+ mami de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna dimineata si de la noi!
Am aparut si eu! Ukumesunt aici Iertati-mi lipsa, dar efectiv am simtit ca nu am ceva de spus, am avut o stare tare ciudatica...cu sotul plecat ma iau tot felul de ganduri si indispoztii!

Felicitari burticilor care schimba zi semnatura!Inca putin si o sa trecem la etapa in care vom lasa grijile cu sarcina deoparte si ne vom ocupa de cresterea puiutilor... Sa vedeti atunci griji!

Miruna, Sugubina, cum faceti cu magiunul ala? vedeti ca aveti multe doritoare pofticioase...

Beatrice Facem club impreuna cu alte fete care sufera de insomnii, tare greu adorm, dupa ce adorm ma trezesc dupa o ora sa ma duc la baie, imi ia o alta sa adorm si tot asa! Si e ft greu sa-mi gasesc o pozitie! Si ca sa fie totul minunat se pun si niste carcei de toata durerea! Eh, O sa treaca toate acestea si o sa ramana in spate!

Am mai fost si sambata la o tura de babyexpo, am luat cateva lucrusoare pt bebelina, dar a fost ft obositor, agitatie, caldura, nu am stat prea mult!

Voiam sa mai zic cate ceva, dar materia cenusie lucreaza demult la juma de norma sau mai putin, asa ca mai citesc si revin!

Va pup cu drag si sa aveti o zi excelenta!

Madalina29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Neata!
Raport: morfologie de trimestrul III: BB perfect normal, 2.300 kg, DPN in functie de masuratori: 29.10. Dar doctorul spunea ca noi ne luam dupa UM adica 8.11.2010. Vom vedea la urmatoarea programare exact cum facem. Col inchis, 3.3cm, placenta grad II.
Si seamana in continuare cu tati
Nici eu nu stiu daca sa recoltez celule, am sa ma sfatuiesc cu medicul la urmatoarea programare. Si tot atunci tre sa aflu cumva cati bani sa scoatem din buzunar pentru nastere (cezariana) ca numai maine nu i poimaine si apare bebica pe lume Voi stiti? Ma refer la cele care nasc la stat..
Ana, 33+ mami de Matei

Super vesti! Felicitari! Sa se pastreze evolutia, iar Matei sa vina la timp sanatos si voinic!

Ana_O Zici ca suntem surori, la dat din una in alta! Dar acum ma iei! Sper sa scapi cu bine si de stresul asta si sa fii ferita de altele!

Si eu o sa am lucrari in casa, vin mesterii sa facem camera bebelinei, in sf mi se muta cumnatu si-mi elibereaza camera, si mai am de terminat balconul, si cum se face ca sotul iar e plecat! Noroc ca o chem pe soacra sa ma ajute, altfel incepeam sa dau in damblageala!

Madalina29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cate body-uri si cate salopete ati pus pt bebe la bagaj?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Cate body-uri si cate salopete ati pus pt bebe la bagaj?

32+

mie mi s-a spus ca bebe va sta imbracat cu haine de la ei. asa ca eu nu voi lua decat scutecele,cremute pt bebe...

30+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

hello,
ce noroc am cu voi ca va vad vorbind despre diverse (nastere, bagaj spital, cumparaturi bb etc) si asa imi dau si eu seama ca tb sa mai fac una alta. azi ma opresc la farmacie in drum spre casa sa iau ce-mi tb pt spital pt mine si pt bb. am facut chiar si o lista. si asta in timpul serviciului :)))...desi am la treaba...of
mai fetelor care mai aveti copii...voi ce ziceti??? chiar e vreme de caciula afara? m-am tampit io??? ca pe mine ma cearta bona care o ia pe Clara de la gradi ca nu am dus copilul cu caciula. noi o ducem dimineata cu masina si ea o ia la pranz cand chiar nu e frig. chiar dc s-a mai racorit parca nu e totusi de caciula. ce...noi purtam caciula acum???
in legatura cu cantarul, noua ni l-a dat cineva si dezvoltasem o adevarata obsesie. pt mine a fost un motiv in plus de panica. in fiecare zi o cantaream, notam, faceam grafice, sunam dr in zilele in care mi se parea ca nu a luat nimic...dezastru. acum nu mai vreau sa-l iau. mai bine fara. il cantaresc cand mergem la consultatii la pediatru si gata
in alta ordine de idei, pt cine are copilasi mai mari si e interesat, joi de la 18.30 e seara de povesti la Carturesti verona (langa cinema Patria). nu am mai fost pana acum, dar am auzit ca este fff frumos. asa ca am de gand sa o iau pe fi-mea, sa ne gatim frumos si sa iesim la culturalizare joi seara...abia astept...poate mai imi creste si mie moralul odata cu iesirea asta
va pup si o zi frumoasa tuturor

27+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

nici noi nu purtam caciula. sa isi senzibilizeze ei copiii lor si sa ii aiba mereu bolnavi...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor iertare, nu mai vorbim de dulceturi . Sugubina putem sa ne asociem, cliente avem, dar nu ne va tine inima sa le luam banii .

Beatrice, ca sa nu iti fure lucrurile iei mai putine si nu toate din prima zi, avand in vedere ca o sa stai la reanimare. Cremele pentru copil, uleiuri, hainutele de scos din spital, pompa de san nu sunt necesare in prima zi si probabil nici in urmatoarele. Nu sta nimeni sa dea copilul cu crema si nici iritatie nu face din prima zi. Daca ai nevoie iti suplimenteaza sotul bagajul

Ma duc sa culc copilu mare...

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Beatrice, stiu ca nu de tampoane ti-era mie Haiduc mi-a zsi sa ma uit pe lista d epe site-ul spitalului, si acolo nu usnt trecute hainute. Dar dc sta bebe cu mine in rezerva, cu ce il imbrac? O sa ma interesez.
eu aseara am zis s-o spal pe zanica cu noile produse Weleda. Si am pus in cada o chestie pt baie din galbenele, care cica ajuta bebeii cu somn agitat. Ma apuc eu sa torn si putea si arata chestia aia groaznic. Exact ca tinctura de galbenele, pt cunoscatoare (adica, dupa fii-mea:kk ) Nici nu vroia mititica sa se aseze in apa, tot zicea cah, kk, incera cu manuta sa sterga ...s-a rezolvat dupa ce am agitat-o si s-a dizolvat in apa. a ramas apoi cu tati la baita si cd am urcat eu in camera cu lapticul, mirosea toata camera ...noi avem baia la camera, nu pe hol. Ori am pus eu prea multa, ori asa puternic miroase ea. apoi am dat-o cu crema de corp, care la fel, miroase tot a ...kk Dar e fin mirosul, si intra repede in piele, lasa pielea f moale. Momentan mi-a placut, vad peste cateva zile rezultatul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

eu mi-am pus la bagaj mostre de cremutze sunt prea de ajuns pentru cat o sa am eu grija de bebe in spital, iar la neonato nu prea fac ei chestii de genul aplicat creme contra iritatiilor. chiar si asa beatrice din clipa cand vei avea bb cu tine in camera poti sa il imbraci cu ce vrei tu, deci nu strica sa ai un rand sau doua de hainutze pentru bebe. asta daca il vrei cu tine in camera, desigur.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput