hemangiom tip capsuna
Raspunsuri - Pagina 2
roxanel1985 spune:
Salut!vedeam aici k vorbiti de hemangiom!Eu am 25 de ani,si sunt si eu detinatoare de hemangiom.Am facut diferite tratamente!Am inceput cu CO2,apoi cu ND YAG(ULTIMUL APARUT),dar din pacate fara rezultat.Eu am un hemangion plan superficial(pe fata),cu o adancime in piele de 1.4mm(f superficial:))))Sincer,nu voi mai apela la doctori din Romania,pt a trata acest hemangiom,Daca voi decide sa-mi incerc din nou norocul va fi in strainatate.Acolo aparatura e mult mai avansata,doctorii sunt mult mai pregatiti,sinceri(nu-ti vand gogosi,k ai nevoie de 6-7 sedinte,si tu ajungi la 10-11,fara nici un rezultat;ca-ti mareste intensitatea la aparat,knd ea e aceeasi...eheee,ar mai fi multe de zis)si poate nu sunt atat de morti dupa bani,ca romanii nostri.Sper sa nu ofensez pe cineva,dar asta e parerea mea,din ceea ce am trait pana acum,in legatura cu tratamentele astea miraculoase:))))!O zi buna la toti!
danageodoiu spune:
Roxana, citindu-ti mesajul mi s-a facut iar teama sa fac sau nu ceva pt hemangiomul Siminei...in Romania.
Simi are acum 1 an si o luna, hemangiomul arata la fel ca la 6 luni, e la fel de rosu si umflat.
Intre timp alt medic mi-a spus ca este si destul de profund si ca daca ii provoaca o cicatrice acum aceasta va fi mare si va creste o data cu capul ei..asa ca vom mai astepta..
Numai bine tuturor si va multumesc pentru mesaje,
Dana, mama Siminicii
mari78 spune:
Si fetita mea cea mica are 2 hemangioame, dar sunt plane si culoarea este movalie, unul este pe talpa. Prof Ulmeanu ne-a spus sa le lasam in pace, orice ar zice alti medici, de obicei dispar pana la 3 ani. Ne-a spus ca se opereaza doar cele care prezinta risc de hemoragie in caz ca sunt rupte, lovite...
Am ajuns la prof Ulmeanu pentru 2 ecografii : una abdominala si alte transfontanelara. Pediatra Ancai ni le-a recomandat pentru ca se pare ca atunci cand exista mai mult de 2 hemangioame, mai ales in partea inferioara a corpului, cum are Anca, exista riscul ca aceste hemangioame sa se formeze si pe organe. La ecografie cica s-ar vedea. Noi suntem bine, slava Domnului !
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca