Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

ma duc sa ma imbrac sa iau printesa de la gradi ca nu mai am rabdare

Marta si Miruna
22+

Asteptam impresii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Rox, super decizia!Vezi sa fie din timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Mesaj de la Luiza:

Lumea e de astazi mai frumoasa: Irina Alexandra s-a nascut la 8.45, e o grasunica de 3.29 kg si deja ne-a cucerit inimile.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Offf,mi-au dat lacrimile!

Felicitari din toata inima!Bine ai venit pe lume Irina Alexandra!
Felicitari mami,tati si Maria.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui prisi

ma duc sa ma imbrac sa iau printesa de la gradi ca nu mai am rabdare

Marta si Miruna
22+

Asteptam impresii!!!!

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Iuhuuu, am iesit intreaga de la sefu. Mai am si miercuri seara o sedinta, daca scap neciufulita si atunci ma relaxez si eu in mini concediul propus.

Am reusit sa vad pozele frumoasei printese Daria, m-am delectat cu o fetita asa frumoasa cu zambet cuceritor si o petrecere pe cinste. Superb!

Superb a fost si concediul lui Stefan cu parintii, ca dovada ca si el e mereu cu zambetul pe buze.

Apropos de calatorii, ne-am mobilizat si noi in weekend sa facem ceva drumetii pe la Bran. In rezervatia de ursi nu am avut succes pentru ca in afara de vara vizitele se fac numai cu rezervare. Dar ramane pe data viitoare. Insa am mers la Prapastiile Zarnestilor, unde e un peisaj absolut superb, ne-am plimbat prin rezervatia Piatra Craiului, si am ajuns la Pestera Liliecilor. Am fost tare impresionata de locatie, desi neamenajata. Am mers de 2 ori pentru ca necesita lanterna, dar chiar si asa nu am putut inainta prea mult. Data viitoare bagam bocanci, casti cu lumini, si pe galerii cu noi. Copiii au fost tare incantati de plimbarile pe munte, Andrei chiar mai rezistent la mersul pe jos decat sora sa. Bobo e mare de tot, nu ai zice ca are doar 2 luni jumate. Ii mai clantane pe copii, dar Alex il evita si Andrei il pocneste (ca sa nu zic ca il cam chinuie si fara motiv prin tragerea de piele sau de urechi). In schimb eu ma joc mereu cu el si alergam si ne dragalim. Sper sa apuc sa descarc si eu ceva poze.

Pana atunci revin la munca mea. O zi frumoasa! Asa cum o sa si fie, ca doar azi s-a nascut minunea cea mica a Luizei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

luy - sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa(si tu) si sa va aduca numai bucurii alaturi de sora ei mai mare.multi pupici si refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bine ai venit Irina Alexandra, sa cresti mare sanatoasa si papacioasa.Felicitari Luy si refacere rapida, mamica cu doua printese.
Felicitari tati, sa aveti o viata minuanata alaturi de comoarile nepretuite de langa voi.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cecilia, sa stii ca pana si mancaciosul meu mau face mofturi la mancare. Sunt zile in care nu prea ii place si nu mananca, si zile in care papa tot.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Din acest motiv am vb cu d-na azi si am rugat-o sa nu insiste daca nu vrea sa manance, el papa ff bine cand ii place si am incredere ca asa o sa fie.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Felicitari mami si tati! Bine ai venit pe lume, Irina! Sa cresti mare si sanatoasa, sa te bucuri mereu de fericire, zambete si infinita dragoste!

Luiza, a ajuns si la noi pachetul. Iti multumim din suflet! sara va fi asa fericita cand le va vedea.

La Multi Ani, Sebastian! Sa cresti mare si sa fii sanatos! Ca deosebit esti, asta e clar! Felicitari, Ema!
Felicitari, Andrei! Sa ai parte numai de bucurii!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

La multi ani, sot de Yaia.

Prisi, abia astept sa ne povestesti cum a fost la gradi.

Teo, la voi cum mai este?

Roxana, sigur scapi miercuri "neciufulita"... din ce povestesti sigur va place mult la Bran, mai ales celor mici, iar pt Andrei banuiesc ca este o adevarata distractie joaca cu Bobo.

(07.09.2007)

Mergi la inceput