Zmeurici de iulie-august 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Nu strampi, ci de aia ca niste burlane, fara chilot, numai sa ii incalzesc picioarele, dar fara sa ma complic, gen asa: http://3.bp.blogspot.com/_T0IUePDJKVs/THLl790r6PI/AAAAAAAAA6Y/G-v7osPKuvA/s1600/P7270003.JPG gasesc|?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Giova,oricum sunt super!La noi nu exista H&M,din pacate!

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

rapid o intrebare: vorbeati odata de niste pastilute naturiste pt intarcare sau stimulare lactatie? (cu concentratie diferita). vreau si eu sa iau pt orice eventualitate, cele de intrerupere. care e concentratia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Patricia e vorba de Ricinus communis homeopate, dar nu stiu concentratia pt. reducerea lactatiei. Pogos parca stie.
ai asa mult laptic?
Ely eu le-am luat din Ungaria, la noi nu este, ai dreptate.
Motana nu stiu de chestiile astea, nu am vazut.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Hello,

INUTSA- nu, nu am citit "The Happiest Baby" ci doar am vazut dvd-ul. In schimb, am citit "The happiest toddler on the block" si este exceptionala. Ti-o recomand cu caldura.

MOTANICO - daca nu gasesti "leggings" si daca-ti place sa implatesti, poti sa-i faci tu. Se gasesc multe modele pe net sub denumirea de "warmers" si sunt foarte simplu de executat si intr-un timp foarte scurt. Spor la treaba! :)
Ceva de genul, asta:

http://www.lovelindsaypai.com/?p=70

Sau asta:

http://knittingfit.blogspot.com/2010/06/leg-warmers-free-pattern.html

Hai, va pupam dulce ca nu avem prea multe de raportat,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noce am nevoie de ajutor.....am vazut in blogul tau cum l-ai organizat si mie nu-mi iese. ai toate blogurile pe care le urmaresti in partea dreapta si ale mele sunt puse sus pe centru....si nu stiu cum sa le pun unde vreau eu. am tot incercat dar nu am gasit de unde.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, nu ma pricep foarte bine, dar ma gandesc ca poate e de la designul ales. Iti spun cum mi-am adaugat eu optiunea:
tablou de bord > design > adaugati un obiect gadget > lista de bloguri.
Sper sa mearga asa.
Noapte buna

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

giova, merci.
Cred ca am, pentru ca Daniel sugea mult, si dupa ce sugea, tot mai era. deocamdata vad ca rezist cu sanii (ca altfel mi-e dor de mor, nu am mai stat fara el...), dar sa vad pana dimineata, ca sint cam mariti si ma trec asa, niste senzatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

inutsa, am citit eu The happiest baby on the block, si am vazut si dvd-ul, e suficient numai sa vezi filmuletul, e perfect explicat. Cartea e cam redundanta, iti zice aceeasi chestii intr-o mie de feluri, nu are rost sa o cumperi.
Clara ai vazut si dvd si carte la toddlersi? mai zice ceva in carte mai mult decat in film?
Esti salvatoare cu ideea de a-i impleti, chiar nu ma gandisem, drept stiu sa impletesc :D atata, daca nu gasesc sa cumpar poate ii fac, sau dau la facut cuiva, sencs!

Eu tot in dilema sunt cu vaccinurile astea... oare sa fac, sa mai astept, sau sa nu fac deloc? complicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

patricia, acum am vazut ca intrebai de homeopate pt lactatie.
Eu luam Ricinus communis CH 5 pentru stimularea lactatiei, iar pentru stopare trebuie luat concentratie mai mare, de genul CH 30. Dar nu stiu sa-ti zic cat trebuie luat. Inca nu am vorbit cu doctorul despre intarcare.

motana, mi-ar placea sa ne intalnim sambata, sa va cunosc. Poate ajung prin Izvor, ca vad ca nu au mai anuntat ploaie.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput