Zmeurici de iulie-august 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ayda, sa iti trsaiasca baietelul!! bine ai venit pe lume Raducu!!

Chance, sarcina usoara in continuare! ce ascunde burtica( nu retin daca ai zis?)

apar si eu dupa o absenta lunga; am simtit si eu nevoia de o pauza, nu mai reusesc sa citesc (mereu) tot, si atunci am preferat sa nu mai scriu. le multumim tutur pentru urarile de pe 9 august si uram si noi tuturor zmeuricilor din tufa sa aiba o viata frumoasa si fericita!!!

Alinuta, nu am putut sa raman tacuta la intrebarea ta
ma bucur ca ai scris si tu. l-am vazut pe Eric cel mare si frumusel, care merge si la cresa. wow! ai gasit locuri la cresa de stat sau la una privata?
si eu m-am interesat la doua crese din zona (de stat) dar fara succes deocamdata. asa e, e greu sa fii parinte full time, eu deja ma simt depasita de situatie, sint ca un robot toata ziua.
am observat ca l-ai facut cheliuta ; cica s-a demonstrat ca tunsul la chelie nu are nicio legatura cu calitatea parului in viitor.
cum mai stai cu dieta, cu sportul? ai reusit sa mai slabesti?
vrei sa il faci si pe Eric vegetarian?
vad ca din ce in ce mai multa lume renunta la carne si la orice proteina animala. sint convinsa ca este foarte sanatos, dar mi se pare f greu sa maninci legume mereu, sa fie variate, sa gatesti des, sint mult mai scumpe. eu as putea renunta la carne ca nu sint carnivora, dar la un iaurtel, un ouletz...mai greu (poate si din comoditate, e usor sa maninc la servici un iaurt cu cereale).

Ungaras, Daniel cred ca are ochii negri (acum nu stiu ce inseamna negri, ca nu cred ca am vazut pe cineva chiar cu ei negri),dar sint o nuanta ca cafeniu foarte inchis, aproape de negru.

Giova, te pregatesti de intarcat?? of...si noi. maine il expediez vreo 5-6 zile la bunica-sa, mi se rupe inima, ca e dependent, dar nu mai rezist. toata noaptea suge, sau in cele mai bune cazuri, daca doarme singur pina la pa 4-5, il iau linga mine si pina ma scol sa plec la servici suge, iar somnul meu e iepureste.
Mie primulk ciclu mi-0a venit abia acum in sept, si medicul ginec mi-0a zis sa il intarc, asa ca... deci se uita dupa sor'sa?

Motana, adaptare usoara si bine ai venit pe meleagurile patriei!!
te-ai mai vazut cu alinuta duminica?

Despre noi putin: avem 10 kg, 79 cm, nu mergem (prin casa pe mobila, pereti si ce mai e, in rest in 4 labe), nu vorbim decit bebelana la greu, pe locuri ta-ta, da, arata cu deghetul "i"la tot ce vrea sa ii dam, intelege foarte bine ce i se spune.
e destul de cuminte, insa e diferit de Rebecca. tzipa cind e nervos, arunca pe jos daca ii dai ceva ce nu ii trebuie atunci cind are nervi, doarme 2 somnuri pe zi, destul de consistente. maninca bine, nu am probleme la capitolul asta.

pupam toate zmeuricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

buna fetelor

Daria si noi am avut probleme cu infectia urinara dar am avut probleme la matei. I-am facut tratament cu augumentin si cand am repetat urocultura infectia era tot acolo neatinsa asa ca pediatra ne-a trimis la gr alexandrescu. am dat peste o alta pediatra foarte buna care ne-a scapat de infectie. i-a facut ecografie si avea o mica malformatie de uretra dar ea a zis ca nu crede ca e aia cauza asa ca i-a recoltat lui matei urina direct din vezica si a facut urocultura din nou si nu a mai iesit infectie asa ca la decalotat pe matei si i-am facut tratament cu canamicina oftalmica local si multumesc lui Dumnezeu nu am mai avut probleme. am repetat urocultura si acum la un an si a iesit ok. La voi care e cauza infectiei? Are reflux vezico uretral?

Piticii mei au uneori ochii negri in special matei. Ii au un caprui foarte inchis.

Ce vreme urata e azi in Bucuresti. Noroc ca la Onesti e soare si bine. Am vb cu piticii la telefon. Mi-au spus mama si mi-a mai spus cum face cutu am am face si gasca face ga ga dupa care au inceput sa chiuie si sa vb pe bebeluseasca lor. ana la strigat si pe tata. veselie mare pe capul lor.

Clara sper sa terminam cat mai repede si sa iasa si frumos.

Legat de suzeta ana suge suzi cand se culca. nu adoarme fara ea si mai apelam la ea in masina si uneori cand ne plictisim in carut pe la cumparaturi dar daca sta in casa si se joaca sau si afara daca are activitate nu vrea suzeta. Matei in schimb suge doua degetele pe care le suge toata ziua oricand din orice pozitie si ma dispera efectiv pt ca acum pune mana pe masini pe jos si apoi baga degetele in gurita. Nu reusesc nici cum sa il fac sa nu le bage. nici nu am timp de reactie. e inebunit dupa degetelele lui. am luat din farmacie o substanta de dat pe degetele care e foarte amara si l-am dat pe degetele. ce credeti ca a facut. a bagat degetele in gura le-a scos s-a strambat si s-a uitat la ele spoi le-a bagat iar in gurita si nu le-a mai scos. Sincer va zic ca as fi preferat suzeta in locul degetelelor. Nu stiu cum sa il dezvat de ele.

Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Elenada- pai totul a inceput acum 2 luni cand Daria a facut febra cel mai mult 38 in rest 37,7-37,8 - a mers la dr. pediatru la care mergeam de ceva timp a zis ca are rosu n gat, ne a dat zinnat, o sapt. n a mai avut, apoi a reaparut aceleasi valori, am schimbat pediatrul- acesta ne a zis prima data-infectie urinara- diagnosticata fara analize-doar dupa simtome-febra care aparea si disparea brusc,de cele mai multe ori fara antitermic, a mai apasat o putin in zona vezicii si ne a dat zinnat si sumetrolin si a zis sa facem un sumar dupa tratament, cand inca nu terminasem trat. a avut iar 37,7-37,8 (valori despre care pediatra noastra a zis ca nu inseamna febra); atunci am mers la dr. Stanciu de la Budimex, la cab. particular-dansul tot infectie urinara a zis ca ar avea dar sa vada prima data analizele- ne a prescris hemograma, ionograma, sumar si urocultura- analizele au fost bune mai putin sumarul la care a iesit ceva leucocite ceea ce inseamna infectie- personal n am fost f. lamurita de rezultat si am mai repetat la inca doua laboratoare- al doilea sumar a iesit tot cu leucocite, ultimul sumar+urocultura sterile insa; am mers la dr. cu rezultatele- dr. Stanciu a zis ca deoarece la iesit leucocite in doua sumare de urina, desi nu si in ultimul ( si nu mai facusem nici un tratament) nu necesita antibiotic insa sa i dau preventiv 3 luni, 10 zile pe luna cate 1 plic de uricol/zi; i am dat doar 1/2 plic si suntem in a 8 a zi din prima luna, febra a reaparut si nu stiu de la ce o fi; oricum trebuie sa astept pana maine sa vad daca nu cumva apare vreo raceala; n am fost la eco, nu nea recomandat , oricum in caz de reflux am citit ca bebele urineaza f. rar si putin si la ea nu e cazul; la fetite, inf. urinara, mi au explicat cei 3 pediatri la care am mers si m am documentat si eu incat pot scrie o carte, apare din cazua ca orificul uretral este f. aproape de anus so se contamineaza f. usor de la kaka, la baietei infectia apare datorita fimozei, si asa a a avut si Andrei cand aveao vreo 2 ani, l am decalotat tot la Gr. alex. si n am mai avut probelem de atunci, dar mereu trebuia sa avem grija sa miscam si sa ungem acea pielita, pt. ca ea se poate lipi la loc ulterior;

mersi de raspuns, m am lungit,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

pogos, uite aici: http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/ (nu mai stiu sa pun link direct, ca ma zapaceste tastatura asta noua, sorry :P), vii?
Si Dari bea lapticel o gramada, eu nu am de gand sa o intarc, dar daca ar trebui sa ma duc a doua zi la setivicu intr-adevar m-as gandi de 2 ori, e ingrozitor de greu, eu cel putin care sunt o iubitoare de somn, si dimineata pe la 9 cand tre sa ma scol imi e greu.

Patricia, da, m-am vazut cu Alinutza, ce zici, iesim intr-o zi cu bebelusii toate? Dar mai incolo caci saptamana viitoare plecam din Bucuresti. Mai vb.

dariaioana, cu homeopatele nu merge in cazul asta? uof, sper sa scapati de infectie.

Sa stii ca am vazut o multime de icoane cu Maica Domnului alaptandul pe pruncul Iisus, am pe facebook un link cu imagini de genul, sunt extrem de frumoase si impresionante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dariaioana, din experienta mea cu infectiile urinare, stiu ca fac foarte bine afinele, merisorul, lichide multe, lamaia si mierea. Cred ca exista si tratamente homeopate, eu beam preventiv sirop de afine care avea si un nume homeopat, vaccinum nu stiu cum.
Eu zic s-o urmaresti si tu daca se manisfesta (urinari frecvente, scurte si inconfortabile si ce ai mai citit), ca medicii se insala deseori pe subiectul asta. Sanatate multa!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

motana multumesc. M-am lamurit. Si as veni daca e vremea buna. Sa vedem cum va mai fi prognoza.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Hello!

AYDA, FELICITARI! Sa va traiasca Raducu! Sa fie sanatos, papacios si necolicos.

Dariaioana, si Maria a vut infectie urinara cu ecoli pe la 9 luni, dar i-am dat antibiotic doar dupa ce am facut urocultura si antibiograma. Dupa tratament am stat 10 zile, am repetat urocultura si era ok. Am mai facut asa de control o urocultura dupa un an si era ok. Maria nu a facut febra, am observat ca urina avea alt miros si facea mai greu pipi.

Ungaras, Maria are ochii negri, dar tot asa, un caprui f inchis, care in lumina soarelui par kaki.

Giova, super baietii tai, imi plac cizmele lui Edi!

Uliiasi, frumos foc David. Mereu am vrut sa-ti spun si am uitat, seamana bine cu nepotelul meu cand era mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

daria la noi de exemplu a iesit sumarul ok dar urocultura a iesit pozitiva ca un nr mare e coli. Mie una imi suna tare ciudat cand un medic da un tratament unui copil dupa ureche. cum naiba isi da el seama ca e infectie urinara doar dupa pusele de temperatura si dupa o palpare a burticii. Una e ca suspecteaza o infectie urinara dupa simptome dar alta e sa spui cu siguranta ca aia e si mai dai si tratament fara sa fi facut o urocultura. te doare mintea. in infectiile urinare urocultura trebuie facuta si apoi conform antibiogramei dai un tratament.
Mai bine ii refaci urocultura si vezi ce ii iese si daca ii iese ceva e bine daca ai posibilitatea sa ii faci o eco ca rau nu are ce face. Cred ca sunt si tratamente homeopate si naturiste pt infectii urinare. sanatate multa

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bun si wi-fi pe tel. Am gasit retea si v-am citit, sunt in parc cu baietii.
La noi e un soare cu vant.
Vineri mergem la vaccin. A primit dr.de fam.pentaximul,nu mai trebuie cumparat. Ror-ul l-am refuzat.
Revin mai tarziu de acasa,edi se catara peste tot.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Fetelor, de unde cumpar si eu leggings de pe aici? Voi cum imbracati copilasii cand e un pic mai frig? Dari nu sta la imbracat deloooc, tre' sa fug toata casa dupa ea.

pogos, cica o sa fie vreme buna, poate ne intalnim :)

Mergi la inceput