Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

alic, multa bafta pt maine!! tinem pumnii!!!

meniul zilei
- 5,30 - 250 ml lapte
- dimineata - mar cu cereale si scortisoara
- la amiaza - ciorba de legume cu galuste de gris si smantana (a mai ramas de ieri)
- la somn - 250 ml formula
- la trezire - paste cu mozarella si busuioc (pe care le-am facut ieri, dar nu le-a mancat, ca a servit cu noi peste prajit cu mamaliguta si mujdei)
- seara (pe la 20 - 20,30) - piure de cartofi cu dovlecei, morcovi, rosii si busuioc si probabil un iart cremosso de piersici
- la somn - lapte

mai stie cineva ceva de maria bunica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Otiliadc nu-l culci cu o bluzica in + pe el si cu niste sosetute subtiri si nu mai ai grija invelitului? Poate si de-aia se maraie ca nu-i place invelit (ca la al meu si acum doarme ff bn), incearca si asa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Otilia ce bn mananca puiul tau, si cand te gandesti ca mai baga si noaptea destul... cate kg are?

Alic BAFTA MAINE te asteptam cu vesti bune. La ce ora dai traseul? Ca sa ne indreptam rugaciunile spre tine in momentul ala, ca sa nu ai emotii

Cris e bn cand mai dai peste o comoara cand esti la ananghie . Uite vezi, de aia mai punem noi deoparte, ac sa uitam de ei si sa ne iasa in cale atunci cand avem mai mare nevoie.
La fel vei pati si tu Otilia, acum ai de-aia nu-i gasesti

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

sori, am sa incerc si asa, sa vedem. totusi eu cred ca se maraie pt ca nu-i mai las sticluta langa el, sa o tina in gurita cat vrea muschiul lui.
despre mancare, ii fac portiile destul de micute si nu intotdeauna mananca bine. cateodata ia doar cateva linguri, dar e bun si atat. de aia ii si fac mai multe feluri, sa ia din toate cate ceva. azi de ex, a mancat doar jumatate din portia de mar, dar cat a stat afara a mai mancat 2 biscuiti, vreo 20 - 25 mure (are maica-mea a doua recolta), cateva boabe de strugure si o rosie. in august, la control, avea 11 kg fix si 82 - 83 cm.
despre comoara, ... ai fost tare simpatica. dar ai dreptate. de-as da si peste comoara sotului...ar fi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna, fete dragi!!

carla frumoase poze! imi place mult rochia Sabinei, de unde ai luat-o???

otilia eu m-amtrezit azi noapte de vreo 6 ori, in medie ne trezm de 2-3 ori, pt tzitzi.

alic bafta maine!

serialbastre bun rvenit! asteptam pozici din concediu.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alynta eheeeeeeeeeeee,pai ce insiri tu acolo ..
otilia deci nu sunt singura care are de tras de pe urma bunicilordar eu i-am zis azi mai in gluma mai in serios ca batranetile sunt de vina ca are el romantism peste tots-a cam ofuscat da-i trece..vazut ca vorbeati de cum culcati kinderii..pai daca e cald bine in casa(a se tine cont ca inca nu am dat drumul la centrala) ii dau un body cu maca scurta si craci goi ,ca deh,trebuie sa faca inca senzatie daca o viziteaza gagiul in somnsi daca e un pic racorica,pijamalute subtirele fara nimic in picioruse,dar in ambele cazuri paturica e la indemana si mai nou se inveleste singurahihihi..ce uituce suntem culmea e ca la mine 200 ron gasiti e cam mult,oare pentru ce i-am pus eu deoparte??
sorilea de comoara asta parca nu-mi vina sa ma aging nici cu un deget,am pus eu banii astia cu un scop acolo si nu stiu care e
otilia mure vazi ca te-ai inundat
cosminica ce faceti fetelor???

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor..merci! sunteti dragute!
nu stiu inca la ce ora am traseul, la 9 ma prezint si aflu...programul e pana la 16
tineti pumnii,...morcovul e mare de tot, mai ales ca de azi mi s-a schimbat masina
va pup!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

aoleuuuuuuuuuuu alic mama,pune mana si repeta parcarile si toate cele cu noua masina pana sa iti tina companie garcea ca nu e de glumamulta bafta si te asteptam sa dai de baute

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput
Mergi la inceput