Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,
alynta pai stau foarte bine cu greutatea baietii..asa deci,pai o sa fie mai bine ca sunteti in familie si cum e si nepoata lor in acelesi timp,sigur nu o sa se raceasca relatiile
otilia multam de cafelutafelicitari pentru cele 3 treziri si la cat mai multe nopti asa

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap
carla, oscillo se da cate 1 tub odata sau cate un capacel?? la antimonium tartaricum ch9 si ferum phosphoricus ch15 si celelalte produse astea sunt si denumirile comerciale?? te intreb pt ca eu am in casa homeovox si am vazut ca contine si cateva din cele enumerate de tine. asa ca is cam in ceata.

mami de matei george si arina georgiana

Felicitari pentru noaptea mai buna!

O doza de oscillo are 2 capacele, mai mult de atat nu face rau, dar nici nu-i creste efectul.
Denumirile pe care ti le-am spus sunt universale in homeopatie, nu sunt denumiri comerciale. Exista si preparate cu diverse denumiri (ca stodalul si homeovoxul) care combina mai multe remedii folosite pentru acelasi scop, dar eu nu sunt adepta combinatiilor facute de altii. Ei aduna mai multe remedii intr-un produs pentru ca macar unul sa functioneze pentru oricine, ca sa fie produsul universal. Homeopatia este mult mai mult decat atat, se bazeaza pe remedii specifice fiecarei persoane si temperament in parte. E mult de spus, dar eu aleg sa le folosesc individual, de preferat unul singur care sa acopere toate simptomele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata...

Otilia buna cafeaua . Ma bucur pt tine si sa dea DD sa tina tot mai mult. Daca nu te ridici cand se framanta, incepe si plange? Si al meu se rasuceste mult in patut pana isi gaseste locul, asa faceam si eu, dar m-am lasat de sportul asta. Nu-i place sa doarma invelit si cum pun o paturica pe el incepe foiala. Asa ca la culcare ii mai pun ceva pe el si-l culc dezvelit. Doarme ff bn, avem in camera 25C.
Da de la 13-14 si pana pe la 18 nu mai mananca nimic pt ca de cele ma multe ori doarme cca 4 ore, dar cand se trezeste tot nu mananca. Parca ar fi intrat in greva foamei

Cris stiu sentimentul in momentul in care bate vantul ff tare in portofel, dar speram in mai bn ca altfel...
Macar tu stii de la ce face kk moale, dar eu nu stiu, asta-i buba. E pe regim si tot mai face cate un scaun moale pe zi. ma gandesc ca e de la maseluta.
Bunici astia, de ne-ar asculta ei vreodata. Asa fac si ai mei si-mi zic mereu ca si ei au crescut copii .
Eu nu zic ca nu ma ajuta cu el, chiar ff mult, dar la unele lucruri chiar exagereaza cateodata. Acum pt o luna suntem singurei, iar Razvan le simte lipsa. Ii tot striga prin casa "mamaii , tataii" E un dulce

Alynta stiu ca de la spital se da cert. constatator. Noi l-am luat a 2-a zi si ne-am si dus de am facut CN. Dar fara CN nu se putea scoate copilul din spital.
razvan manca bn de tot, iar acum cand vad ca decat ciuguleste, nu-mi vine sa-l recunosc. Si toata lumea se mira de el...
Dar arata bn baietii

Clodyac sanatate multa

la intreg stupul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

BUNA DIMI fetele

ms de urari sa dea D-zeu sa nu ma mai simt asa rau

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Gata, am trimis pe mail 3 poze, una cu dulapul si celelalte cu fetele in rochitele pt nunta, trebuie sa le gasesc incaltari si am terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Clody ...sanatate.

Ma cam doare in gat, cred ca am luat un virus mic de la Andrei. Ii dau la cap cu niste homeogene si paragrippe ca ma incearca si nasul...of of.

Carla, eu am scis la gramada tot ce ne da dar luam numai 2 pe zi iar duminicile in alternanta. Sper ca dupa 2-3 luni sa se vada o imbunatatire a imunitatzii. Zici ca merge si un capacel in loc de o doza de oscillo? Pe m-a rupt la buzunar, daca ii mai am si pe amandoi bolnavi trebuie sa le dau cate 2 doze/caciula deci nu imi ajung nici macar 2 zile.

cris...pupam kk-cioasa mica. Ce bine mananca printzesa....

otilia....creste baiatul, o sa ii faca el program de somn toata noaptea.

ma duc sa imi fac si un ceai.....sau

Adriana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui badriana
Carla, eu am scis la gramada tot ce ne da dar luam numai 2 pe zi iar duminicile in alternanta. Sper ca dupa 2-3 luni sa se vada o imbunatatire a imunitatzii. Zici ca merge si un capacel in loc de o doza de oscillo? Pe m-a rupt la buzunar, daca ii mai am si pe amandoi bolnavi trebuie sa le dau cate 2 doze/caciula deci nu imi ajung nici macar 2 zile.

Adriana

Asa suna mai bine. Oscillo le poti da cate 2 capacele de fiecare data. Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sorilea stai asa ca am facut curat sus in dulapul din bucatrie si am dat peste bani care-i pusesem acolo si nu tin minte pentru ce anume sunt...da,cunosc partea cu bunicii ca doar ce m-am certat cu socrul acum 2 minute ca deca am scos copila afara fara soseteca ce-ar zice vecini,ca nu am cu ce sa o incaltcred ca batranetea isi spune cuvantul
badriana si tu??acum toti cu raceala multa sanatate sa scapati repede de ea

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
SoriLea cat am stat in spital a depus Bogdan certificatul costatator la SC! De eliberat a fost mai tarziu decat am iesit eu din spital!
Otilia mananca gatit dar ce vor ei! Azi David a mancat sprot prajit! Le mai plac parjoalele, papanasii, uneori snitelele de pui, cartofii prajiti(ii mai fentez si-i clocotesc apoi ii prajesc)! astea in special..Aaaa..mai mananca paste! Plus toate produsele de patiserie facute de mine, de tort nu mai zic....

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

cris, . asa-s bunicii, si la noi e la fel.

carla, multumesc mult de raspuns. sa inteleg ca, daca tu le folosesti individual, inseamna ca se gasesc la magazinele homeopate sub aceasta forma, individuala, nu??? sper ca nu te superi ca te tot intreb.

sori, de multe ori, daca il las sa se foiasca incepe sa maraie si atunci ma ridic din pat si-i dau sticluta cu lapte. in ultima perioada incercam sa-i dau intreaga sticla, apoi doar apa. si al meu prefera sa doarma dezvelit, dar il imbrac doar in pijamalute subtirele, descult. in casa aveam azi dimineata 21,7 grade. de asta prefer sa ma ridic, sa-l invelesc, sa pot dormi linistita. nu mai vrea in saculetul de dormit. asta iarna l-am folosit continuu si-mi tacea capul, stiam ca e mereu invelit. poate mai la iarna il voi putea folosi din nou.

badriana, asa ma gandesc si eu, ca incetul cu incetul va dormi si al meu toata noaptea. doar rabdare sa am... multa sanatate si tie si copiilor!!!
cris, m-a distrat faza cu banii din dulapul de bucatarie. mi-ai adus aminte de mine, acu vreo 3 luni. strangem niste bani sa-i iau sotului meu un cadou si am uitat unde i-am pus. si nici acum nu imi aduc aminte, asa e mai rau.

alynta, . is simpatici rau baietii tai. tu cum te mai simti?? te-ai refacut dupa nastere??

Mergi la inceput