Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am venit si eu de la piata,unde mi-am golit portofelul..gata,sunt falita,pe bune..

serialbastre multa sanatate la pitica sa scapati repede de stafilococ giardia
sorilea si noi suntem cu scaun moale de tot si nu stiu ce sa-i mai facsi asta de luni..am facut ceva investigatii ca nu stiam de ca dintr-o data kinmderul face subtire scaunul,si rezultat :i-a dat bunica-sa mar duminica seara cand a luat-o pana jos la eisi daca nu i-am spus de n ori sa nu-i dea nimica pana nu ma intreba,mai ales ca de cate ori am incercat eu sa-i dau mar,mereu se strica la butica si bucile le avea rosii ca era kk acid
La mine,masa din bucatarie e reletiv joasa,ca e la comanda facuta si miruna are accesc total la ea,iar daca vrea sa ia ceva de mancare de pe masa,o las..asa a capatat o curioso-pofta de a baga in ea tot ce-i pica pe mana

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sorilea si eu am scos-o pe miruna din spital fara certificat,ca ne-au cerut la starea civila(ca acolo se depun actele pentru el)hartia de la spital cum ca e copilul sanatossi abea apoi am avut in mana si certificatul ei..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris multumesc!
Azi a depus si pt alocatie si cica vine in 3 luni!
SoriLea mananca binisor Razvanel! La mine e o moda noua! papa ce poate lua el in mana si iaurtul cu cereale pe care i-l d-au eu!
I-a cantarit sotul aseara si imbrcati aveau asa: Matei 11.5kg si David 17kg!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

SoriLea in spital se elibereaza Certificatul constatator! Cu el se merge la Starea civila pt CN!
Serialbastre multa sanatate! Multumesc!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Adriana, ca si schema de tratament probabil ca sunt in regula homeopatele de care mi-ai spus, pentru intretinere, sunt cam multe. Eu stiu ca se dau 2, maxim 3 remedii in acelasi timp, pentru ca se gasesc variante care sa includa toate simptomele, insa cu siguranta dr. stie mai bine. Pentru muci de care descrii tu eu as incerca sa-i dau kalium bicromicum, o dilutie mica, 9 sau 15, de regula dupa 2-3 doze se schimba consistenta, devin mai aposi si transparenti.

N-am trimis poza pentru ca pe calculatorul asta nu am softul de descarcat pozele, ma tin de capul sotului sa-mi dea share la dvd-ul lui, va anunt cand trimit. Nu e mare lucru de capul lor, sunt 2 dulapuri de bucatarie puse pe hol .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

sorilea eu cand am avut amigdalita inainte de a-l naste pe razvi asa s-a manifestat oboseala si durere de picioare ... la mine a progresat in abces periamigdalian si moldaminul mi l-a dat doctorul dupa ce am fost internata si dupa 7 zile de antibiotic puternic aveam vsh-ul tot mare 45 ... dupa ce am facut moldaminul m-am simtit foarte bine dupa mult timp in care nu aveam energie deloc

acum ma simt la fel de rau

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

SoriLea fata va fi botezata de sora mea mai mica(clasa a-12-a) si fratele sotului cu sotia! Am ales asa deoarece sora mea boteaza singura si am zis sa aiba fata si nas de botez!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

neata fetele!!!

va invit la o cafeluta buna tareee... fac cinste!!
asta noapte am avut doar 3 treziri!!! nici acum nu-mi vine a crede. cred ca din cauza asta m-am trezit cu asa o durere de cap.... poate da domnul si minunea asta va tine mai mult, nu doar o noapte.

Mergi la inceput

alynta, multa sanatate copiilor!! felicitari printesei pt certificat!!

carla, oscillo se da cate 1 tub odata sau cate un capacel?? la antimonium tartaricum ch9 si ferum phosphoricus ch15 si celelalte produse astea sunt si denumirile comerciale?? te intreb pt ca eu am in casa homeovox si am vazut ca contine si cateva din cele enumerate de tine. asa ca is cam in ceata.

serialbastre, bine ati revenit! chiar ma intrebam de tine. multa sanatate va dorim. ce ii dai pt giardia?? eu la arina am folosit giardinofug, e din plante, dar nu mai stiu ce varsta avea.

Mergi la inceput

sori, m=am obisnuit cu trezirile astea. il aud ca se foieste, ma ridic din pat, il invelesc, ma asez din nou in pat si am si adormit. cred ca adorm inainte sa pun capul pe perna. iar dimineata la 7 - 7,30 is treaza si ma apuc de treaba.
cat despre fructe, is copii si copii. la mine, arina nu mananca fructe decat fortata (si are 12 ani), iar matei e innebunit dupa ele. si eu il mai intreb cateodata daca vrea asta sau asta si cand nu vrea imi raspunde asa simpatic niiuuu. daca vrea, imi spune repede da, da, da si in acelasi timp da si din cap .
nici al meu nu mananca paine, doar o cere si sfaramiteaza. sa stii ca fel face si cu biscuiti si chiar fructe. cand se satura, e satul sau nu are chef de ele mi le sfarma. cateodata il las, ca asa mai pot face si eu ceva, chiar daca dupa trebuie sa scot covorul afara.
de la 13,30 la 18 nu mai mananca?? ii dai lapte la amiaza??

alynta, stau bine la greutate baietii. mancare gatita nu mai vor??

clody, multa sanatate!!

va pup. ma duc la calcat rufele.

Mergi la inceput