Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Aseara a mers sotul cu baietii la control! Mult mai bine! Am terminat cu antibioticul, dar suntem pe Biseptol sa ne "curatam" de urma de raceala! Pe David inca nu-mi da voie sa-l duc la gradi! Zice ca a avut bronsita cu ascultatie pulmonara si sa avem rabdare sa treaca de tot! Matei e mai bine ca fratesau! A fost sotul cu ei la cabinet si i-a facut capul mare! L-au plans... David era de pe somn si cu mofturi, Matei l-a imitat si panarama a fost gata!
Maria si-a vazut ieri nasii! Una ia taiat unghiile, una m-a ajutat la baita!
Ieri am stat mai mult in pat ca m-a ajuns oboseala!
Nu stiu daca v-am zis dar suntem cu acte in regula: avem certificat de nastere!

Beca multa sanatate!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine. Eu as incerca oscillo la 6 ore, antimonium tartaricum ch9 si ferum phosphoricus ch15 de 3-4 ori pe zi.

Ce adresa de e-mail comuna avem? Sa stiu unde sa trimit poza cu dulapurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Ioana, imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine. Eu as incerca oscillo la 6 ore, antimonium tartaricum ch9 si ferum phosphoricus ch15 de 3-4 ori pe zi.

Ce adresa de e-mail comuna avem? Sa stiu unde sa trimit poza cu dulapurile.

mai.iunie09@gmail.com

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc, Ana! ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alynta felicitari pentru "legalitate" si multa sanatate la baieti
ioana si voi inca bolnavioare???pupa fata sa treaca mai repede muciuletiisi tie starile de greata

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna ziua
Am revenit si noi, plimbaretele, de pe meleaguri fara net.
Suntem bine, dar nu mai odihnite (cum speram eu). La Galati am avut ceva probleme cu Cezara, am descoperit ca are un stafilococ auriu. De unde?! Habar nu am ... dar ne tratam si o sa fie bine. De azi noapte are mucuti si tuseste, aici e mai rece decat la Galati, sper sa nu fie nimic grav.
Ca sa inchei noutatile despre posesiunile noastre, are si giardia. Of, si daca nu as fi atenta cu spalatul mainilor, legumelor, etc! Cica este si-n apa potabila! Doctorita noastra facea haz, ca majoritatea copiilor au, dar asta nu ma incalzeste cu nimic.

In rest, Cezara e bine. Creste, creste, fata mamii! Nu spune mare lucru, doar mama, tata si asta numai cand vrea ea. Dar ne intelegem foarte bine, stiu ce vrea chiar daca-mi zice pe limba ei, in general e ascultatoare. Binenteles ca nu mereu!

Nu am timp sa citesc din urma, sper ca lucrurile importante sa le prind din mers.

Maria, bine ai venit! Sa fii sanatoasa si fericita!

Clody, nu te-am mai sunat din cauza problemelor de sanatate descrise mai sus, dar poate ne auzim/vedem data viitoare cand ajung la Galati.

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

serialbastre multa sanatate si noi am fost bolnaviori toata saptamana trecuta lasa ca ne intalnim noi

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Ioana...sanatate. Sa treaca repede mucisorii.

Asa..acum partea a doua de la homeopatie.

Eu am ajuns din disperare la homeopata, Andrei toata vara mi-a facut la un interval de o luna, o luna jumate amigdalita. Cred ca are imunitate scazuta caci nu imi explic cum de raceste asa des. Intr-o prima faza (adica de la jumatatea lui august) a inceput sa ia echinaceea, ferum metallicum (cred ca pt talasemia pe care o are), calcarea fosphorica, natrium muriaticum, silicea si oscillo. Intre timp au mai tras 2 raceli si homeopata cica sa oprim tratamentul de intretinere si sa luam pe cel de raceala. Intr-un final, dupa 1 luna (i caeam fot prcic doa 2 saptamani pe Tatament) am schimbat la Andrei echinaceea cu Imunogrip junior.

Apuc sa ii dau 2 zile de imunogrip si hop, vineri seara mi-a facut iar febra, sambata noapte 39.4, duminica pe la 3 dupa amiaza a facut 38 si gatafebra. Acum are niste muci sus in nas, nu curg dar cand ii aspir sunt putini si cam galbeni. De data asta am lasat si tratamentul de intretinere ca am zis ca nu apuc niciodata sa i-l dau in ritmul asta.

Ce mi s-a paut ciudat la homeopata a fost faptul ca atunci cand am intrebat-o de ceva pt muci galbeni mi-a zis ca nu da nimic.

Carla vre-o parere despre tratament?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutareee....

Ooo.. ce vad eu aici, o intreaga lectie in legatura cu homeopatele. E bn de notat ca nu se stie niciodata.
Deocamdata noi la capitolul raceli stam ff bn (dar nu ma laud, ca parca vad ca acum o ia ), ii dau de la inceputul lui sept sirop Septilin.
In schimb am tras-o cu o enterocolita, a facut kk la greu vreo 2 zile, iar acum avem doar un scaun pe zi si acela molcut (e intre-si-ntre), nu-i mai dau tratament dar e inca pe regim. Cred ca totusi scaunul moale mi-l face si ca-i da o maseluta. Alte simptome, nu.
Suntem bn dar fara prea multa pofta de mancare.

Alic darta la traseu. Sa fii cat mai relaxata. Vei lua ai sa vezi

Clody ce legatura are durerea de picioare cu amigdalitele? Poate data trecuta a fost doar o coincidenta, zic si eu. Sotul meu se plange zilnic de dureri de picioare, dar nu are nimik la amigdalite, de aceea te intreb?!?

Otilia oare cat mai rezisti in ritmul asta? Nu are cine sa te mai ajute sa te mai poti odihni si tu?

Cris, Otilia cand vad cat papa ai vostii copilasi, nu-mi vine sa cred si cand va aud ca mananca fructe, legume (ca-si iau singur- la noi asta e de domeniul fantasticului , nu vrea nici de-l omori sau il infometezi )
-meniul nostru:
-dim 9.00- mar copt+banana branzica si biscuite (a mancat doar jumate')
-pranz 13.30-ghiveci de legume cu piept de pui (unde predomina morcovul si cartoful - a mancat jum.de portie)
-acum cand se trezeste 18.00 -budinca de paste cu baranza la cuptor (parca vad ca nu vrea )
-la culcare ori cereale la castronel, ori lapte la bibe (a invatat sa aleaga si-l intreb- cand nu vrea ceva imi arata cu degetul nu si daca insist plange si zice alta )
intre mese ii pun prin casa sau la el la masuta fructe taiate cubulete, legume fasii, dar el doar se joaca cu ele, nici macar nu gusta. Daca insist sa-i bag eu in gura isi provoaca voma. Painea o cere cand vede, dar nu i-a decat odata din ia aopi o sfaramiteaza . Nu stiu ce sa ma mai fac cu el.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

BebeBeca sanatate multa va doresc, sa treaca rpd mucii si tie starea de voma

Alynta ma bucur ca nunt mai bn puiutii tai. Maria are 2 perechii de nasii? Felicitari pt certificat. Dar cum ai scos-o din spital fara el, ca la noi nu se putea pana nu avea copilul certificat (s-a nascut la Giulesti si acolo asa e practica)

Carla ce faceti, sunteti mai bn? Cum v-ati petrecut? Hei...vreau si eu sa vad dulapurile, cum fac, cine-mi da si mie parola pe PM?

Serialbastre offf...cate rele s-au strans si la voi. sa treaca rpd si sa uitati de ele.

Badriana sanatate multa si voua

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput