Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
La multi ani Relusha!
Si Matei alearga in loc sa mearga, deseori!
Flobaby stiu ca 38.2 poate face si de la dinti! E ok Panadolul! Febra e de la 37.5 in sus, la copii!
Otilia Maria e mai bine! are 3 sedinte de aerosoli si e foarte bine-nu s-au dus mucii de tot, dar neasteptat de bine! Baietii sunt cu un rest de tuse, muci si mofturi! Sa vedem maine ce si cum... Mai amanam gradi pana ne da dr. verdictul ca se poate! Sambata Matei a facut febra de 2 ori in jur de 38.5!
Plec ca mi-e somn! Inca nu i-am facut aerosolii fetei! Noapte buna!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
luckyblue spune:
Multumim frumos fetelor pentru aprecieri!
Si ai vostri copilasi sunt niste comori!
Bebe Beca, da, bassinet-ul era in avion (in A380). Am zburat cu Singapore Airlines si cica ar avea cele mai mari bassinet-uri, dar Sara a dormit tare inghesuita in el.
otiliap, intr-adevar azi e (si) ziua mea.
Va multumesc tuturor pentru urari si ca v-ati adus aminte!
relusha, la multi ani! Cati faci? ![]()
Am primit cadou de la sot un zbor cu balonul
. In rest, o zi obisnuita si linistita in familie.
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)
nicuratze spune:
Buna seara,
LA MULTI ANI dragi mamici RELUSHA si LUCKYBLUE!!

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
LauraOana spune:
la multi ani irina
la multi ani relusha
ioana si noi cind am fo in egipt am fi putut sa punem copchilul in bassinet..dar era mult prea mic..era doar pt copii pina la 9 luni 
irina super in singapore!!
si eu vreau acolo ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
anaela spune:
Intru doar cat sa uram LMA
si noi Irinei si Mirelei, ce mai am de scris va scriu maine pt ca acum mi-e cam somn.
Ana cu
Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
Bebe Beca spune:
Buna dimi tuturor!
Flobaby, chiar ar trebui sa mergeti la un medic, daca de 7 zile are febra. Bine ca nu este febra mare. Referitor la febra, eu stiu ca sub 38 este stare subfebrila, iar ce trece de 38 este febra.
Noi am avut o noaapte agitata, Sara s-a trezit de foarte multe ori. Si acum da semne de trezire, trebuie sa ma duc la ea...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
16+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
clodyac spune:
buna dimi fetele
flobaby i-a trecut galma lui razvi i-am pus comprese cu apa rece cat despre temperatura la fel se intampla si la mine ii dadeam si ii scadea foarte putin multa sanatate
irina ce frumos
nu ti-a fost frica?
eu am o stare
nici nu vreau sa ma gandesc.....
sa aveti o saptamana usoara si linistita

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
ana_micu83 spune:
Flobaby, mie imi spunea pediatra ca dupa mai multe zile de febra (care nu prea vrea sa scada) este posibil sa apara un pojarel.
Poate la voi nu o sa se intample..
pupici
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
alynta27 spune:
Buna! Am inceput saptamana mai bine! Sunt vesela ca vad ca baietii nu mai tusesc asa rau, mucii sunt pe final! Maria e si ea mult mai bine, aproape ca ia trecut fornaiala! Slava Domnului! Credeam ca nu se mai termina!
Am mai facut poze de afara! Abia astept sa le pun si sa ne "laudam"!
Maria sta mai mult cu ochii deschisi! Acum e in leganel cu baietii in camera! Sta de cateva minute cumintica acolo! Ne topim dupa ea cu totii! Azi noapte o plimbam ca o durea burtica, dar cum a adormit nu prea m-a mai deranjat! Tati a facut onorul cu shimbatul dimineata!
Pediatra nu mai ajunge azi la noi, dar merge sotul cu baietii la cabinet diseara!
O saptamana buna!
Aaaa..abia astept sa reinceapa David gradinita! M-a intrebat de cateva ori de copii si de gradinita! Abia astept sa vina cu cantecele si poiezioare! Vreau sa spun ca a mers o saptamana si am observat multe schimbari in bine dupa!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra