Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va astept la o feliuta de tort, fie ea si virtuala. Am zis feliuta ca sa am mila de cele care sunt la cura.

Alina si Kariris, asa a fost cu secretiile si la noi, nu stiu de unde ies atatea, iar dupa 5-6 zile s-au facut verzui la toti 4. Si-au schimbat culoarea cu kalium bichromicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

io nu sunt la cura, ca tot nu slabesc, am putin diabet, dar parca-s singura? asa ca yami-yami ce bun e! Multumesc. Ei acu parca m-am saturat ca nu ma saturasem dupa 2 praji barni
E clar Carla, suntem virusati cu totii.

Dar macar de ar fi prins astia mici ceva imunitate.
Fetelor cica se anunta o iarna grea. O fi adevarat? Desteptul ala care ne-a facut casa de lemn mi-a spus abia acum dupa ce e si mobilata, "vai doamna la iarna sa nu faceti caldura prea mare...ca stiti e din lemn, ....si nu e bine, se usuca, se crapa..." super tare; o sa se faca surcele si o sa cada, sau ce?
Pai si ce-o sa fac o sa stau in insulated in casa sa nu mor de frig? ca iar m-apuca nervii... cum sa nu treaca de 30 de grade la etaj mai ales ca toata caldura se ridica acolo...

Mergi la inceput

aualeeeu m-am uitat acu la data (ca la mine e cu circuit inchis habar nu am pe ce lume sunt) si am realizat ca peste o luna iar e ziua mea! frateee cum trece timpul! Gata, ma duc spre 50 vertiginos... am aproape 41... of cum mai zboara si viata asta si eu nu mai apuc s-o traiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou
x-ray, doamne cate mai trageti cu racelile elisei......anu asta se pare ca viroza e mult mai agresiva.......pe cine aud,are cel putin un membru al familiei virusat.cred ca nu e de neglijat si e de mers la medic daca nu cedeaza cateva zile. vorbeam cu draguta de cafera zilele trecute si era tare suparata ca au gasit-o pe alexia cu astm, si chiar ma sfatuia sa nu las raceli netratate corespunzator. oricum va pupa pe toate.
kariris, esti totala. efectiv!!!! pai chiar asa , ce dragaleala la orele alea tarzii....de mancare serioasa, nu mai zic! regim, ca sa traiasca mult ca are doo fete de maritat!
carla, la multi ani inainte!vreau si io o felie de tort.
tre sa caut painea lu vio ca nu mai pot. si luna asta nu vrea sa-mi satisfaca curiozitatea deloc.....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Offff, mai fetitzele, cate probleme! Las' ca se fac puii bine, dar chiar pe bune nu mai stii ce sa le dai, iar pe mine ma macina de fiecare data dilema asta urata cu antibiotic sau ne-antibiotic...
X-ray, multumesc mult, mi-a cam crescut pipota, ce sa zic?
Vivela, esti totala! Poate-mi inchid oamenii astia contul
Mychy, , ce faci, papushe?
Mai vroiam sa zic ceva, da' am uitat total! Revin...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Vio raportez ca am achizitionat cate un exemplar din fiecare sortiment gasit in sellgros. Cand o ajunge sotul acasa vad despre ce e vorba. Asta pe undeva pe la ora 23 si ceva in colo... ca acu vine de la cai, face cumparaturi in drum si merge la caine sa-l scoata si hraneasca si pe ala... si cand ma gandesc ca el nu suporta animalele, mai ales sa se ocupe de ele si sa le ingrijeasca cu mana lui dehh... se mai schimba omul, ce nu am reusit eu sa schimb la el au reusit fetele... bun si asa! El e disperat dupe plante si flori, eu mai putin, dar sunt nebuna cu animalele

WE placut fetelor si insanatosirea copiilor va doresc!
Eu maine si poimaine sunt la tara sa ma bucur de viata adica sa muncesc pana cad lata si... sa vad ce grajdar mi-a gasit barbatu'meu: bineinteles ca o "trufanda" de 1,60, 53 de ani si mai are si nasul stramb (mi-a spus azi soferul).
Mai nasol e ca fumeaza si le cam trage la masea si mie sincer mi-e frica sa nu-l gasesc calcat in picioare de cai pe acolo... vad eu maine de ce-i in stare si va dau raportul luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Kariris, ce sa zic, stradania fi-va-ti rasplatita!
Cat despre "trufanda",

Week end placut, strumfarie, da' dupa cum vaz io vremea...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
sooo,intrm si noi in randul muciosilor,ieri dupa gradi a inceput sa stranute iar aseara deja era infundat, azi dimineata a trebuit sa scoatem muci,multi si galbiori...poate reusesc sa-l pun pe picioare pana luni.
wk-end placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

am luat o pauza de la "administrative" [alacuaspiratorul] ... bineinteles cu doi "pinguini" pe cap si sot lipsa, ca doar e mai interesant la "training camp" ... cum nu vine vremea aia sa plec si eu pe undeva

gata, am luat o gura de cafeluta, la treaba ... si eu un soaaare afara

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumim pentru urari, in weekend continuam aniversarile cu 6 ani de la nunta si 1 an de la botezul Larisei.
Georgi, imi pare rau pentru Mihnea, poate scapa usor, scoate bine mucii si eventual da-i kalium bicromicum ch15 daca se fac verzi.
Eu nu stiu cum incap atatia muci in cea mica, scot o gramada, parca ar avea tot capul din muci, pun ser, curat, nu mai e nimic si in 5 minute se fac iar. In rest este bine, continuam aerosolii dar cred ca nu se mai pune problema de antibiotic, avem deja 36 ore fara febra si antitermice.

Mergi la inceput