Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
fain, petrecere frumoasa!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Kariris spune:
Sper tare bancul, michy! pai cam asta ii intereseaza cel mai mult pe barbati; sexul si papica.
al meu cel putin, ar putea sa alerge sobolanii prin casa si nu observa... el sa fie iubit si daca e si ceva bun de papa e cel mai fericit. Dar si-a cam luat tzeapa cu amandoua: cu prima pt ca vine tot la ore neomenesti pt tandreturi si a doua pt ca eu gatesc exclusiv meniuri pt copii. Super dietetic. Rar mai scap cate o ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon (ca la noi la Brasov),cate un humus, sau biftec tartar...
porc nu, mezeluri nu, prea sarat nu, picant nu... asta e...
violetan spune:
Hei, fetele!
Monica, pai gata, misterul s-a lamurit! Toastul e deja in magazine, va asteapta! Nu pot scrie numele, ca nu vreau sa para/fie reclama, oricum evident ca imi va aparea reclama (banner) si aici pe site, doar nu ersa sa omit din schema de media taman site-ul unde imi fac veacul de apropae 6 ani!
Karli, lasand la o parte faptul ca am reclama in sange
(multumesc!
) sunt foarte fericita ca am toate motivele sa fac reclama! Sunt foarte norocoasa sa lucrez la o firma ca asta, pe bune! E tare rau sa nu crezi intr-un produs, dar sa fii obligat sa-l marketezi!
Noi, inainte sa producem gama asta am testat pe focus grupuri tot, de la produs (blind, in comparatie cu ce e pe piata si toti participantii au ales asta, logic!) pana la ambalaj, vizualuri, idee creativa, nume, absolut tot! Deci trebuie sa va placa! ![]()
Multumesc tare mult ca m-ati ajutat si cu studiul ala si cu sustinerea voastra si cu interesul pentru noi, sunteti cele mai dulci! Daca nu va place ceva chiar va astept cu comentarii si promit sa remediez tot ce se poate remedia. Dupa ce imi apare reclama pe DC va voi povesti si de concursurile si promotiile misto pe care le vom avea.
Hai, gata, ca m-am cam intins cu povestea si probabil ca sunt enervanta cu elanul meu muncitoresc ![]()
Multa sanatate puilor si voua si revin ca acu vrea laur sa ne jucam si tre sa-l duc si la culcare, pup pup pup
Luna, ufff, deci nu-mi spui, ha? 
![]()
Kariris, crap dupe tine!![]()

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
X-ray spune:
eu mai am un pic si ma impusc.cand sa zic ca-i bine azi la pranz iar a tusit pana a vomitat
....
elena tare mult ma bucur pt voi
.sa fiti sanatosi e tot ce va doresc!
dana bine ai revenit acasa!
luna deja ma manca si pe mine
.cristina stie ca o astept la noi
.
multumesc de aprecieri,sunteti dragute tare.eu una nu sunt mare fan sporturi extreme,sunt mai degraba pt a face cate ceva din toate.si mai ales a spune nu plictiselii
.si da eu cu sotul meu nu ne plictisim,nu avem cand,si stilul de viata e asa de plin(as minti sa zic agitat la sfarsitul fiecarei zile chiar suntem obositi dar impliniti ca am mai facut ceva si totusi cu siguranta am avut timp si de noi 3).si toata lumea vrea sa mearga cu noi in concediu
na ca ne-au murit laudatorii....
karli bravo tie ca ai slabit.eu am pus ceva kg la turci dar cu viroza asta a lui eli sunt istorie...nu as fi vrut asa dar macar exista o parte buna a lucrurilor.
gabi ti-am admirat flacaiii Doamne ce frumuseti
vio in viata mea nu mi-am dorit sa mananc un anumit tip de paine ca acum.daca nu gasesc in arad te bat![]()
si cand dracu pica guvernul asta ca mai am putin si ma duc sa fac naveta in ungaria la lucru.abia azi mi-a intrat salariul si iar m-au apucat dracii cand am vazut cat.bine ca fac macar ce-mi place si am super colectiv la lucru,ma duc chiar cu placere.
apropo de bronsiolite,astm si bronsite astmatiforme...de ce mi-e frica mie cu eli a mea,fiind viroze care merg cu atatea secretii daca se "insamanteaza ceva" e jale.azi din 6 copii cu aceste diagnostice doi au fost ff grav(cel putin din punct de vedere radiologic) bine ca se refac repede.of Doamne daca ati sti cati copii bolnavi sunt,toata ziua numai tuse aud la lucru

A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Vivela spune:
Vio, vezi ca tocmai m-am intors de la piata. si desi nu era pe lista de cumparaturi, m-am intors cu un painoi mare - graham - mai aveau si de secara la magazinul respectiv.
urmeaza sa-l degust sa vaz si eu de ce te-ai laudat atata.
.
(auzi, da o specialitate de wassa nu faceti? - adica painica din 50% tarate, 50% faina integrala).
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
Kariris spune:
vio dar nici pe PM nu imi poti da nici un indiciu despre denumirea produsului, ca eu zau daca am priceput ceva ... mi-a scapat total ideea preocupata fiind, normal, de scandal![]()
Vreau si eu ceva OK pt copii ca eu nu ma prea omor cu painea de nici un fel aici... la Brasov ce-i drept, mancam paine pe vatra cu cartofi, dar cu cartofii in ea nu doar pe eticheta ![]()
Hai te rog da-mi si mie macar denumirea ca nu m-oi duce sa "ling" toate rafturile si nici nu oi intreba "doamna ceva noutati pe piata?"
Vivela spune:
kariris, hai ca zic eu, ca poate s-o rusina Vio sau o avea vreo retinere, e vorba de paine titan, se numeste hapi hap. are o fata desenata din ceapa verde, ardei gras, etc. pe ambalaj.
eu am gasit ambalata in punga, toast feliat, nu stiu daca mai sunt si alte forme/variante. e cam scumpa
, am gasit-o cu 4,60 lei/600g, dar fiind toast feliat, merge. mai ales la cata paine mananc eu...cred ca un painoi dinala imi ajunge o luna.
_
Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
Kariris spune:
M-ai speriat X-ray. sincer, m-ai speriat. Noi nu am fost la medic deloc tura asta. Le-am tratat de capul meu. A debutat saptamana trecuta pe joi si duminica am inceput antibioticul dupa care vadit situatia s-a imbunatatit. Vineri seara am inceput cu flixotide aerosoli si duminica dimineata cu antibioticul pt ca Iris respira foarte greu si arata foarte rau. Nu parea sa o ajute nimic.
Le-am dat unasyn. Stiu ca-i cam tare dar nu aveam in casa decat unasyn si cedax si am zis ca pt caile resp superioare si inferioare (ca clar coborase si la cele inferioare, dovada expectoratia de acum si durerile pe care le acuza iris in piept inainte sa inceapa expectoratia) e mai bun unasynul. A debutat cu temperatura peste 38,5, rosu in gat, stranut si muci la greu. Ca niciodata. Mucozitati cu sacul. Aveam impresia ca tot capul e plin de muci nu stiu de unde am scos atatia.
Luni merg cu ele la un consult serios sa vad ce naiba am facut cu tratamentul asta. Nici macar nu stiu ce a fost...
Edit: multumesc Vivela pentru ca m-ai luminat!
X-ray spune:
LACHI nu am vrut sa te panichez,zilnic facem zeci de filme la copii cu bronsiolita,bronsita astmatiforma,astm si nimic radiologic...dar viroza asta,care se pare ca-i virusul sincitial respirator ce a aparut muuuult mai repede decat perioada lui de glorie decembrie si cu ceva mutatii, a mers cu mult mai multe hipersecretii
.sa sti ca defapt de cele mai multe ori antibioticul e defapt si un fel de profilaxie a infectarii acestor secretii din pacate
.acum in schimb fata de iarna-primavara trecuta zilnic cazuri cu probleme reale vizibile radiologic la acest val de viroze .e doar constatarea mea strict la nr de cazuri de la noi de la spital.si constatarea privind copilul meu, de 11 zile e bolnava
.si inca nu-i refacuta suta la suta.eu una chiar nu am vrut sa panichez.eu nu i-as schimba antibioticul pentru nimic in lume,are spectru destul de larg,cedaxul e deja cefalosoprina generatia a treia,e prea mult parerea mea.durerea toracica o are de la tusea prelungita,asa cred eu. pentru asta i-am facut film elisei ,era de 4 zile cu febra tuse urata si incepuse sa acuze la fel dureri.nu a fost nimic localizat doar un interstitiu ingrosat si semne clare de viroza.poate ar trebui sa consulti un medic sa vezi daca tebuiesc ajustate dozele la aerosoli.ceva sirop expectorant ii dai?eu ii dau fluidol,am incercat cu ambroxol pana ieri dar nimic,totusi cat de cat de la asta parca vad o ameliorare...dar inceeettt...multa sanatate va doresc .
si am si un record in curand,eli merge la cea mai scumpa gradi din tara.dintr-o luna a fost doua zile(115 euro)![]()
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Kariris spune:
X-ray le dau mucosin cu miere (ambroxol) picaturi sinupret si i-am dat ui Iris doar ca ea a avut aproape blocate caile de secretii, ridichea neagra cu miere (siropul din ea). Durerile din piept le-a acuzat tot iris dar doar pana a inceput expectoratia. De fapt ea nici nu a tusit deloc pana nu a inceput expectoratia. Avea doar muci tone se auzea si in piept ca ar fi ceva dar inca nu tusea si nu expectora. Atunci a spus ca o doare. Dupa ce a inceput cu tusea si cu expectoratul nu a mai durut-o. Normal, ca a inceput sa se elibereze. Acum nu mai tuseste decat doar atunci cand si elimina o tona de secretii prin expectoratie. Rosu in gat nu se mai vede, febra nu, mucositatile din nas s-au redus substantial.
Eu sunt aproape sigura ca la noi a fost o viroza cu secretii abundente care s-au suprainfectat si de aceea a aparut si usoara ameliorare dupa inceputul tratamentului cu sulfamicina. Acu o sa le dau 7 zile si dupa vreo 10 in total le duc la control.
Edit:Aerosoli nu am facut decat 5 zile. Flixotide de 0,5 mg/2ml + 2 ml ser fiziologic, o tura dimineata, una seara. Karina a fost din start mai bine ca Iris dar poate doar pt ca am luat-o mai din pripa. Prima infectata o fi fost iris..
Sanatate multa Elisei! Multumesc pentru atentionare.