Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
mai luna, te lasi asteptata mai mult ca aia de la guns'roses. Jadi stie!!!!......iesi la pupitru si zi de ce esti bucuroasa, nu vezi ca moare strumfaraia de curiositet??????????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
ioanaiub spune:
da da ... curiozitate mare 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
Intr-o zi o tanara femeie cauta prin magazinele din tot orasul un cadou pentru sotul ei... La un moment dat, trecand pe langa un magazin cu animale, isi zise: "Da' oare de ce nu i-as cumpara un animalutz de companie ?! Sigur ca o sa-i placa..."
Intra in magazin si se opreste in fata unui raft unde era o broasca. Pretul afisat era exorbitant: 1000 euro. Intrigata il intreaba pe vanzator:
- Ce are special aceasta boroasca de costa asa de mult?!
- Costa asa de mult pentru ca face sex oral mai bine decat o zeita, i-a raspuns vanzatorul.
Femeia isi zise atunci amuzata ca ar fi un cadou foarte original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei (mai ales ca ei nu prea ii place sa faca asta...).
Asadar, a cumparat broasca si a pleacat bucuroasa spre casa... Seara i-a oferit-o barbatului ei si i-a urat "La multi ani", dupa care i-a descris calitatile nebanuite ale broastei, si s-a dus la culcare, lasandu-l sa se bucure de cadou...
Pe la 3 dimineata, femeia s-a trezit din cauza unor zgomote ciudate... Sotul ei nu era langa ea in pat, asa ca a coborat sa vada ce face...
El era in bucatarie cu sortul pus, plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, sucul de rosii pe foc etc. etc. si cu broasca langa el (care se uita la el cu ochii bulbucati).
- Dar ce faci dragule aici, la ora asta ???
Barba-su ii raspunde:
- Daca reusesc sa o invat sa faca de mancare... tu te cari...
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza Intr-o zi o tanara femeie cauta prin magazinele din tot orasul un cadou pentru sotul ei... La un moment dat, trecand pe langa un magazin cu animale, isi zise: "Da' oare de ce nu i-as cumpara un animalutz de companie ?! Sigur ca o sa-i placa..." Intra in magazin si se opreste in fata unui raft unde era o broasca. Pretul afisat era exorbitant: 1000 euro. Intrigata il intreaba pe vanzator: - Ce are special aceasta boroasca de costa asa de mult?! - Costa asa de mult pentru ca face sex oral mai bine decat o zeita, i-a raspuns vanzatorul. Femeia isi zise atunci amuzata ca ar fi un cadou foarte original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei (mai ales ca ei nu prea ii place sa faca asta...). Asadar, a cumparat broasca si a pleacat bucuroasa spre casa... Seara i-a oferit-o barbatului ei si i-a urat "La multi ani", dupa care i-a descris calitatile nebanuite ale broastei, si s-a dus la culcare, lasandu-l sa se bucure de cadou... Pe la 3 dimineata, femeia s-a trezit din cauza unor zgomote ciudate... Sotul ei nu era langa ea in pat, asa ca a coborat sa vada ce face... El era in bucatarie cu sortul pus, plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, sucul de rosii pe foc etc. etc. si cu broasca langa el (care se uita la el cu ochii bulbucati). - Dar ce faci dragule aici, la ora asta ??? Barba-su ii raspunde: - Daca reusesc sa o invat sa faca de mancare... tu te cari... decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! ![]() |

Elena felicitari din tot sufletul, ma bucur enorm pt tine.

Cristina te sun azi, numai sa se care uratii astia din birou sa putem vorbi.
N-ati ghicit mai, va spun la timpul potrivit daca iese cum trebe.
Vad ca ai vostri dorm. Mie imi convine ca nu doarme ca seara imi pot face treaba, bine in general doar stau cu sotul acum, treaba prin weekend sau mai baga mama desi ii zic sa nu o faca. Asta vroiam sa-i sugerez si lui Mychy, incearca sa vorbesti cu soacra sa nu-l mai culce pe Andrei, astfel cand ajungi tu acasa el va jucati, va dragaliti, iesiti la plimbare, iar cand se culca intre 8-9 seara tu mai ai o ora doua sa-ti faci treburile. Si in weekend faceti mereu ceva deosebit, macar una din zile, plecati undeva unde sa-l distrati, locuri de joaca, etc, amintirile frumoase ii ataseaza mai mult.
Eu sunt bucuroasa ca in noiembrie mergem iar la teatru, e ziua soacrei si cu ocazia asta il luam si pe Cosmin. E prima oara la un muzical, Oliver Twist vom vedea, abia astept, cred ca ii va placea mult lumea teatrului si musicalulilor daca ma mosteneste pe mine.
CarlaV spune:
Dana, bun venit acasa! Cum e viata in 4?
Elena, felicitari!!! Ma bucur mult ca a gresit primul doctor.
Fetelor, Karli e slaba! 
Noi cred ca ne revenim, lent, dar se vad semne. Larisa nu stiu daca a scapat de antibiotic, mai vad si azi cum evolueaza si apoi decidem, oricum pare mult mai bine. Saby azi mi-a plans la gradinita ca nu vrea sa stea
, se pare ca e in categoria copiilor care plang dupa primele 2 saptamani. Azi am 15 ani de relatie continua cu sotul, ar fi fost mai multi daca in primii aproape 2 ani ma lasam convinsa mai usor
. Suntem romantici, dimineata am impartit un ceai cu lamaie, nurofen si vitamina C, el monteaza niste etajere si eu stau cu gandul la tortul din frigider
.
xerxe2005 spune:
Nu imparti si cu noi o felie virtuala de tort?
Eu sunt la refuz de dulciuri de doua luni. Am si uitat de cand am mancat ceva dulce...tort insa parca nu as refuza.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
xerxe2005 spune:
Vreau si sa vad poze cu Karli?
Zice ea de 10 kg...
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
mychydutza spune:
xerxe, nu cred ca e momentul sa vizionezi slabaturi
. cred ca in perioada urmatoare nu se pune problema de vreo cura de slabire ![]()
![]()
![]()
luna, daca nu si nu, eu nu te mai iscodesc! da' e ceva material sau......spiritual, ca sa zic asa..

Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza xerxe, nu cred ca e momentul sa vizionezi slabaturi luna, daca nu si nu, eu nu te mai iscodesc! da' e ceva material sau......spiritual, ca sa zic asa.. ![]() ![]() ![]() ![]() decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! ![]() |

Hai lasa ca iti zic alt secret, dar ramane intre noi doua